.

Träning!


gårdagen

Gårdagen var riktigt trevlig i min lilla stuga. Det hela började med att alla 12 (Jacob,oscar,simon,filip,victor,tobias,crille,evelyn,elin,olivia,moa och jag) for till min stuga vid sex tiden. Vi spelade lite fotbollsgolf som jag alltid gör i stugan,lekte kurragömma, snurrade, grillade, såg film, och pratade massa skit ofcourse.
Sov inte så speciellt mycket. Pratade med evelyn och victor till fyra tiden och blev väckt nästa morgon av att alla 96or blev hämtade till att fara till konfan i burträsk. Men trots lite sömn känner jag mig rätt pigg.
Har just kommit ut ur duschen nu är torr som ett russin och ska snart iväg till IP och se grabbarna spela match.
Moa har just nu lovat att skicka bilderna från mentordagen men det verkar gå ganska trög.


brännvattnet

Matchen idag mot sörböle blev 6-2 till hemmalaget(det vill säga oss). Riktigt skönt med vinst!
Gjorde ett ribbskott på frispark,som vanligt...,och flera andra fasta asister. Men gjorde dock också så de andra fick en straff,ehum,opss.
Nu blir det att tagga min stuga tillsammans med en massa fina personer. Olivia ska till och med me oss. Ett definitivt plus!
Blir bilder från det imorgon förhoppningsvis. Men nu får ni roa er åt att se en äckligt seriös person som tråkat sig framför canon kameran...




( Det handlar om att våga bjuda på sig själv.. )


Helg!

Jaa matchen igår gick ju inte så bra för mig...ont i magen as hell osv..:(
 hoppas på att matchen imorgon på ip klockan tolv mot sörböle går bättre!
hur som helst. Idag har jag varit och shoppat igen:]
den hära gången blev det mera kläder och mindre småskrot.

  • Tröja,nagelack,två strumpbyxor - HM
  • Jins,tröja - gina
  • Örhängen-Glitter
  • Fick ett par leggings av madre på - Bikbok
  • Linne-Lindex

Thats about it. Hann endå ganska mycket på två timmars shopping.
Klockan sju stängde alla affärer och jag moa och soffan skulle ta tio över nian bussen. Så vi träffade amalia och lovisa och började busa på lite genom att ringa lite osv. Var riktigt kul!
Nu har jag just kommit hem från att vara ute ett litet tag på min lilla gata tillsammans med oscar och jackie. Överraskades av ett paket på min säng som var av mina kära grannar. Har nämnligen skött om deras kisse misse. Fick ljus och lite pengar. Var värkligen inte nödvändigt lisa! men tack endå<3
Imorgon blir det match(tidigare nämnt) och på kvällen ska kanske ett gäng dra till min  stuga. Blir nog väldigt trevligt. 
Ses


 


-.-

Nu drar AlisssNNn på match. Pics kommer later .
Hejsssssssssssssssssssss


risi

chacha bloggen, är väl det uttrycket man ska använda..?
Igår var det mentor dag. Det vill säga en hel dag och natt men min käre klass 9B. Det började med att vi anlände i västanträsk vid halv tio tiden och det var inte alls varmt ute. Hela förmiddagen var väldigt loj. Vi gjorde inte så speciellt mycket. Spelade volleyboll och pratade och körde några lekar våra kära mentorer hittat på. Först att gå på styltor, sen klättra i träd och efter det kasta en pinne så lågnt som möjligt. Mitt lag kom tvåa,inte alls så pjåkigt.
Senare på kvällen efter middagen då det blivit mörkt började vi leka "syltburken". Eller som endel kallar det, tvärtomkurragömma. Amalia och Lovisa började med att gömma sig tillsammans under en ris hög men tack vare att filip ringde lovisa i desperation av att hitta dom så hittade jag och sofia dem först av alla. När det senare var vår tur att gömma oss klättrade vi upp i toppen av en gran och stannade där tills alla gett upp att leta.
natten spenderades med att prata med victor och höra på alla som snarkade och pratade i sömn. Ca 2 och en halv timma sov jag på min egen plats bredvid mina b-rudar. 
Nu är jag äckligt trött så ska se en film och bara koppla av. Bilder från våran SUPER dagkommer senare.


gick med blicken bort

Jaa då var första skoldagen avslutad. Tror aldrig att en förmiddag gått så långsamt.
Rast i ungefär 3 timmar och resten av skoltimmarna så gjorde vi ingenting. Kanske inte ska klaga,gillar inte precis riktiga lektioner heller, men det vart så uttjatat att sitta på golv,bänkar,bord en hel dag utan att göra någonting.
nu taggar jag träning som satan och mentordag imorgon och dagen därpå.


3-1

Matchen idag mot morön slutade 3-1 till motståndarna. Känns oerhört surt,tycker att vi borde fått ett poång iallafall. Menmen dom var bra. Nu blir det att tagga jävel till nästa match, och skola imorgon såklart.

Känns endå ganska bra att börja om skolan. Nu i slutet av lovet har jag spenderat de flesta timmar i mitt (så kallade) fängelse. Och sätt film. Det är inget liv, enligt mig. Så nu ska jag börja få fart på mig själv igen. Sista rycket på björnåkersskolan. Niornas dans och klassresa är sakerna som ligger högst upp på skola listan. Kommer vara äckligt kul.

Ses imorgon alla mina kära klasskamrater.




schtaan

Dagen: 19-08-10

 

  • Jag och olivia vaknade vid nio tiden och började fixa saker till stan
  • jag tog en spruta
  • buss till skellefteå
  • många desperata försök att hitta kläder
  • köpte lite saker
  • subway<3
  • köpte lite till
  • buss hem
  • träning
  • sova



och nu till min köplista

  • Stickade sockar,halsduk och mössa-Indiska

  • Wierd nagelack-HM

  • Tröja-HM

  • bh-HM

  • Bodybutter-The body store

  • armband,ring-JC







vill ha längre sommar

Idag har jag och olivia varit i skellefteå och handlat lite smått och gott.Eller olivia köpte ingenting för ovanlighetens skull. Vi hade det väldigt trevligt.  Jag ids dock inte skriva något mera ikväll. Så imorgon ska jag försöka skriva lite om dagen.

 


sovkompis

Olivia ska komma och sova ikväll. Blir först att ta en spruta imorgon som jag inte fick ta igår pga dom inte hade någon kvar;s, efter det blir det staaaan!
Ojoj, vad jag länktat efter att "shoppa". Senast jag var in till stan och shoppa var en evighet sen.
Den här rundan kommer verkligen att behövas!

Måste gå, min käre sovkamrat kom jusst.


180810

Vinnst med 2-1 mot Flurkmark. Bra jobbat tjejer!



slag på huvudet igen..super

jaa då blirdet  att sitta på bänken idag.. hatar mitt jävla huvud

brännvattnet

Gårdagen började med att jag och pakis skyndade oss med att duscha efter en väldigt välbehövd träning. efter det for vi till den berömda kiosken och köpte chips dipp och godis. Sen drog vi vidare ut ur stor Burträsk till brännvattnet. Direkt vi kom främ så gick jag och jonna och började tända på bastun.
Jag trodde att hela kvällen skulle gå åt i att basta men så var det verkligen inte. Vi pratade massa gossips om allt möjligt. och medans tog såklart pakis kort. 
Vid  tolvtiden gick vi upp och fräschade till oss lite genom att duscha.
efter det så tog paulina hål i örat,vi pratade, såg film, åt godis så jag mådde åt h-vete hela natten och "sov".

Vi vaknade dagen därpå vid halv tolvtiden, åt en billeypan pizza och solade. Sen bar det hemmåt.
Nu ska jag bara tagga lagomt mycke till ulagsmatchen. Tur så ska ´jag bara spela en halvlek. Tror inte jag kommer orka så mycke mer(A)


dagen

Hallå. Idag är det så att jag ska till min populära stuga i brännvattnet med Jonna,Lova och Paulina.
Vi kommer förmodligen att basta och prata massa girlstuff. Länktar rå mycke!
Vi kommer fara dit direkt efter a-träningen som slutar halv 8.
Så detta korta inlägg får räcka för resten av dagen.
Chaooo amigos



syskonen Schönfeldt

främmande

igår hade jag främmande. Lova,Tim,Elin,Albin med familj och Olivia var hos mig. Det var riktigt kul. Vi spelade fotbollstennis såg en skräckis The uninvited, den är inte så hemsk men en av dom enda skräckisar som har bra handling och som man förstår, och for ut och roade oss på natten. Natten spenderades med Olivia Holm.



Min smarriga Chokladbollsdeg i glass efterrätt.


Och min fina tatuering på lowis

2-1

matchen igår gick inte så bra för mig. Det började med att vi åkte buss från ip vid fem över nio.
Kroppen kändes ganska tung efter bussresan. Men uppvärmningen och allt gick endå ganska bra.
Vi regerade matchen första 20 men sen gick det neråt då dom fick in ett mål. Som vanligt borde vi satt tusen fler mål. Ett poäng borde vi verkligen fått efter den matchen. Känns äckligt surt att vi förlorade men nu ska vi inte sura ihop utan tagga upp oss till nästa match! Bra spelat endå alla brudar!



130810

jaa nu var det ju dax att skriva lite om kräftfisket. Dagen började med att jag och olivia var på långnäset. Helt otroligt att man kan vara där än. Efter det så for vi hem till olivia och plockade hallon och blåbär så vi kunde göra en smoothie. Det blev inte så lyckat. Vi hittade nästan inga blåbär plus att det blev riktigt surt.
senare vid femtiden for vi till olivias mormor där vi träffade rasmus,evelina och deras familj som väntade otoligt på att få börja fiska.
Jag och olivia satt genast igång att skära lever. Usch kan jag ju gott säga! Medans vi skar så bet tre myror mig så jag har ett fläskbett på låret och två på foten. Betten är ENORMA. Måste vara överkänslig as hell för man ska inte få så stora blaffer.
efter vi farit ut med båten och slängt i alla kräftburar for vi hem och åt massa köpta kräfter räkor osv, mums!
Vid åtta och tio tiden så for vi ut  och kollade alla burar. Vi fick faktiskt ganska bra båda vänderna. Länktar tills vi får äta dom;$
Sen blev det godnatt och tagga åka buss till betsele dagen därpå.


trainings dax


Du är bara för bra ♥

imorgon blir det att kräftfiske i bodbysund. Hoppas bara Olivia är frisk. Det är så sjukt kul, och himla gott!
Krya på dig gumman!

 

Du är bara för bra Olivia Holm!


volleyboll

nu blir det volleyboll med massa


120810

igår sov jag i min käre vän julias stuga tillsammans med julia, Robin och victor. Det var väldigt trevligt. Jag kom dit ganska sent dock  pga träning och ett möte om att fara utomlands med bffalag. Jag kom fram vid tio tiden. Vi såg en "skräckis" som var väldigt bra.. eller så kanske inte. Nej men den var inte så hemsk iallafall. Case38 tror jag det  var den hette. Den var ju trots allt inte verklig eller hur Robbbbbinnnn?
Efter den så såg vi ännu en film. the boat trip. Inte den bästa jag sätt men funka väl.
Vid tre tiden la vi oss, jag kunde tamme fan inte sova! det var varmt så gud förbannat. Mådde dåligt då jag vakna. Spolade mitt ansikte med kallvatten och gick ut direkt. Men blev inte direkt bättre. efter att ha svettat ner hela stugan drog vi alla åt var sitt håll. Jag till btk, julia och robin till stan och vikke hem.
Direkt jag kom hem mötte jag min käre bror som erbjöd mig att följa honom och Oscar på en freezbe(hur det nu stavas) golf match. Det gick ju sådar kan man säga. Blev less efter halva banan så ides inte koncentrera mig. Alla träd som finns i det där berget pricka jag av. ROOOOLIGT!
Kvällen spenderades sen hos lovis. Jag jonna och lova sjöng lite och efter det drog vi ut och busade på.
Nu är jag riktigt taggad på min säng så ska lägga mig nu direkt!





Sjukt fin film


no one will be like you



dagens fångst


räddare!




ni har jusst räddat min kväll !

ännu en gång..nej

Jaa ikväll hade ju jag tänkt att pallra mig till bgm. Men då är det ju så att det är sent det regnar .. det var så mina föräldrar såg på saken ialf. menmen jag får helt enkelt nöja mig med att vara i burtäsk och kanske ta mig någon morot från någon annan. Våra är inte stora precis.


if only

har snart träning sen kanske det blir att driva till bgm med moppen. 
 Imorgon har jag inte tänkt ligga vid tvn hela morgonen som idag. Någon som vill göra något?


sjukt kul !

Eurotrip


fakking regn

gårdagens tältning var jävligt rolig. Det började med att jag oscar tobias filip crille moa sofia och evelyn tog mopparna och började köra till järvtjärn. Elín wii åkte bil dit med all vår packning. vi spelade volleyboll fotboll badade grillade pratade och pallade jordgubbar i skråm. tre till gossar kom vid tio tiden. Victor simon och jacki .men dom stannade inte över natten.
Vi andra sovde i ungefär 1 och en halv timma. Vaknade av att det spö regbade och hela tältet var en stor vattenpöl. Inte det mysigaste precis. Direkt regnet slutade packade vi ihop och körde hem.
Sov till tre i min underbara säng och skötte Agnes Nova och Karla I en halvtimma efter en behövd sovstund.
Nu blir det att sitta vid datorn och se film hela kvällen. Skönt !
 


burträsk-myckle



6-1

moppekörare(dot)alice

har nu just spelat match med alaget. Vi vann med 6-1. Känns otroligt skönt. Gjorde dock inget mål, men var nådigt nära. Ett fucking ribbskott. Gjorde däremot en asist till pakis.
Nu ska jag bara packa till en natt i Järvtjärn med massa härliga personer. Hyper taggad !

Ha en fortsatt trevlig lördag kväll everyone .


-

Min personlighet enligt ett test på internett. Passa.. eller inte passa?

Du verkar vara en glad person som ser ljust på tillvaron! Du är också ambitiös och målinriktad och vet vad du vill. Du är också en person som tycker om när det händer saker och gillar att röra på dig. Du ser dig själv som huvudpersonen i ditt eget liv och vet hur viktigt det är att ta hand om dig själv!

Kunde bara inte låta bli att göra superhjälte testet också

Du är
Robin
78%
Stålmannen
48%
Hellboy
48%
Wolverine
38%
Kattkvinnan
36%
Spindelmannen
33%
Hulken
31%
Fantomen
22%
Batman
21%
Du är ung och akrobatisk
och tycker om att stå i rampljuset
men kan även ge ära åt andra.

 



so not true

igår var jag och mina kompisar på långnäset, as you know. Vi spelade volleyboll och badade. Hann inte grilla för klockan blev lite väl mycket. Vid tolv drog vi hemmåt till sofia. där spenderade jag crille sofia evelyn och moa natten.
Vädret idag var inte alls pjåkit så drog direkt jag vaknade till playan. Usch vill inte att vintern ska komma..
Nu ska jag sätta mig vid den berömda tvn och dricka sjukt mycke vatten till matchen imorgon .Vägrar att förlora den! Hemmamatch klockan tolv på IP.


besvikelse

är just nu med några amigos. Jag och sofia har varit och busat lite i andras morotsland:]
är sjukt mätt nu men kommer bli hungrig snart igen...
byee:D


anbelivibul

chao. Ulagsmatchen igår slutade 3-2 till bffu. Madelene avgjorde. Hann tyvärr inte sse det målet jag var upptagen med att sitta stilla hos pamela. Stor skillnad måste jag ju säga nu alltså ögon brynen. Känns bra att ha fått det bortgjoirt.
Idag har jag varit på stranden igen;o det var riktigt trevligt. Volleybolls matcherna var kanske inte de roligaste jag gjort men aja . Ikväll ska några dudes dit och spela plus grilla tror jag.bara att komma om man har lust.
Nu måste jag tyvärr sluta skriva mitt underhållande inlägg har träning !
sees


 Före :


efter :


Good job Pamela ;]

.

jag och oliva plus hennes family var nyligen på bodaborg. Det var riktigt kul!
Vi klarade 10 baner. Borde klarat fler men det är inte lättaste att ha med sig perents i klätterbanor.
efter vi hade varit där så drog vi alla till stan och såg bio. Där mötte vi också oscar och filip som vi skulle se med. Prinsens lärling. Filmen funkade men gick för snabbt, den får två och en halv toaster.
den kvällen spenderades med olivia hois henne. Vi käka lite Haribo godis och drack vatten som syk inför matchen.
 


inte ok !

chacha. Seriöst nu ska jag försöka skriva ett inlägg per dag..lycka till right? 
 
i måndags så sov jag hos pakis. Det var väldigt trevligt. Fast vi hanninte göra så mycket. Såg två filmer. Inte vanligt att paulina ser filmer !  Men hon var riktigt lugn under filmerna. efter det blev det sova och tagga playan nästa dag. Förmodligen var det sista gången i år man kunde vara på långnäset. Sommaren har gått äckligt snabbt. Det gillas inte! 
idag blir det att noppa ögonbrynen(äntligen). har odlat hår på ögonbrynen nu så pamela kan göra om dem.
Efter det blir det att vara paparazziiiiii på ulagsmatchen. på tal om foton har ni sätt sockenmästerskapets fotograferare?

men nu ska jag lyssna lite på spotify, sees


en till sak förresten, elin ville att jag skulle lägga in bilder på hennes schteek frillzz



RSS 2.0