Ingen träning i stan idag, bara burträsk, skönt att ha lite tid med musikarbetet.


110227

Jaa då var ännu en söndag bortgjord.
Har inte gjort så mycket. På träningen fick vi veta massa info om träningslägret(sjuuuktligt taggad), bland annat vilka vi ska sova med. Jag ska sova med Pakis,Felicia och Fanny.
sen på träningen ville jag bara böjja mig över en toalett och spy upp all mat jag ätit. Inte ok hur ont i magen jag hade.

Träningen var klar vid halv 8 så hann precis hem till solsodan. HAAHHA ALEX...


10.00 till 23.00, ett under att man fortfarande har ögonen öppna

Hallå. Idag så har jag varit på stan sen tio imorse tills ungefär nu..Jag har shoppat lite saker till spanienresan och lite annat som lockade. Jag har sätt en fotbollsmatch som brodern spelade och jag har sätt bio med tre wonderful girls.


Jag sofia moa och evelyn såg en film som heter Sanctum. Var riktigt negativ i början och ville inte se den men hade helt fel om att den skulle vara dålig. Usch så bra den var. En nio poängare. Tror däremot inte den kommer att vara lika bra nästa gång man ser den.
På bion träffade vi emelie och lovisa, blev att prata med dom medans vi väntade för insläppet till biosalongen.

Nu är jag helt slutkörd i skallen, om jag hade haft en stegräknare idag skulle den stå på error.

Godnatt!

(bara en vecka och några timmar kvar innan planet till españa!)(En gammal bild på en SJUKT ÖVERSPIDAD tjej som översteg irriteritet gränsen idag)


5 hela skoldagar är nu bortgjorda, bara fyra kvar<3

Min vecka:

Måndag

- Två träningar, en med sunnanå och en med Burträsk

Tisdag

- Studsmatta och fotbollsfys

Onsdag

- Toalettpappersförsäljning och en massa plugg inför biologiprov

Torsdag

- Studsmatta och näst sista provet innan lov bortgjort

Fredag

- Gymmet och ug. Sjukt rolig kväll. Blev att se skräckfilm, de flesta hoppade på varandra. Själv tycker jag filmen var riktigt löjlig, men det var roande att titta på alla grabbarna+sofia.Bara en vecka kvar innan jag sitter på bussen påväg till stockholm flygplats.
  

13 dagar kvar till spanien

Det här har nog varit en av de längsta dagar i mitt liv... Dagen började med att gå upp vid sex tiden och fara till BFF-café på marknaden. Där serverade jag frulle tillsammans med olivia och elin. När jag varit där i tre timmar for jag till hamburgarvagnen och stod där i ytterligare tre timmar men pakis. Efter det så var klockan kring ett och då var det bara att invänta träning vid sex tiden.
Nu har jag hunnit sätt solsidan(fyfan ove...) och en del av en film. Morgondagen kommer inte bestå av någon marknad men två träningar och en sjukt tråkig skoldag, blir bara trött av att tänka på det.(bara för jag har sånt sjukt socker sug..)


Jag har kommit ända till slutet!

Tryck -> www.slutet.se


110219

Jaa då har man just ätit så mycke så man funderar på att spy snart. 
Idag så har jag varit i stan och tränat med f-17. Vi forsatte med en tävling vi påbörjat i torsdags under myskvällen(blev att se hockey,AIK). Jag kom tvåa och vann en FET snaks påse men massa olika OLW saker. Kommer bli kämpigt att få ner det.. kommer nog ta hjälp av familjen.
 Nu ska jag se the tourist med brodern och bara ta det lugnt. Ska upp klockan sju imorgon och jobba på marknaden....JOBBIGT!(och en bilar påse fick jag)


skulle behöva lov, inte okej att halvsova varje lektion

jaa då är det alltså bara två veckor och några dagar kvar till sportlov och resan med fotbollen. Kan inte beskriva hur taggad jag är! En hel vecka med (förhoppningsvis) sol och fotboll med laget. Ojoj vad jag kommer njuta!

Imorgon  ska jag till stan på "mys kväll" med sunnanå. Det ända jag vet är att vi ska äta pizza. Hoppas det blir ganska lugnt. Helt slutkörd och mina ljumskar idag är såå inte okej. Kan inte gå.

Nu ska jag fika,plugga och sova!Me  gusta!


110215

alltså blogg.. varför har man ens en? Det är inte precis så att folk bryr sig om hur ens vardagar ser ut. Men ändå så har stor del av alla blogg.


Aaaaassså shiit min rumpa har rejäl träningsverk nu. Träningarna igår var riktigt roliga men var så himla trött så hade egentligen helst bara lagt mig ner och dött.
Mina veckor är så himla hektiska. Har 4 bollpass,2 fysopass, 2 idrottslektioner, 2 studsmatte"pass"varje vecka. Och ibland klämms det in matcher på helgerna. Ända lediga dagarna är onsdagar och fredagar. Jag gillar att ha mycke träningar! men det börjar ta emot lite i kroppen. Orkar inte riktigt lika mycke längre då det gäller skolan osv.. måste verkligen skärpa till mig.

Nu ska jag sätta mig med musikarbetet och göra klartdet ! sen blir det plugga Spanska,äta,studsmatta och till sist fys.
Hadetsåbra!
Grattis soffan!!!<3<3


.

Jaa då är det snart träning igen. Hoppas inte det är så kallt i tältet.. ids inte frysa.


Idag så gjorde jag nationella skrivuppgifter. Det gick endå bra enligt mig. Men kommer säkert visa sig att jag har fel. Men hoppas på det bästa.

Igår så var jag med Elin, Olivia, Moa och Kevin på stan. blev inte så mycket shopping. Bara två tröjor. Däremot blev det 3D bio-trassel men elin och ollen. Den var fasen sjukt bra...löjligt nog. ska försöka ta hem den så jag kan se den igen(A)

nu måste jag chila iväg-.- hadet så bra;D 

 


Träningar ska inte räcka ända till halv 11...

Jaa då har man jusst kommit hem från ännu en dag med fystester. Kan inte säga att det gick sådär jätte bra på allt men jojo-testet funkade. Fick från 10 till 11 komma något.
efter det så hade vi andra tester som gick åt fanders... menmen..


Nu blir det fika och sova! Taggar bio och stan imorgon med några härliga personer!


Nationella imorgon...HOOOLY SHIT!

Ingen skellefteå träning idag. Bara fys i burträsk med palle. Han ska snart fara utomlands.. hur fasen ska det gå utan huvud personen i fysen?..Vinst-Förlust med 10-7 till sunnanå

Matchen spelades med både sunnanå och burträsk. Första och tredje halvleken med burträsk och andra med f-17.
 Fick göra ett mål. Resten av matchen gick sådär.
på kvällen sov jag hos ollen. Vi såg två filmer samt var ute och busade i snön. Slog i smalbenet så gudförbannat.
Dagen därpå vaknade vi/jag halv 9:o  Första gången jag vaknar så tidigt av mig själv på en helg.. Så vi pallrade oss upp och fikade. Efter det körde vi lite skoter. Tippade en gång:$men gjorde en snygg uppstigning från diket så no problemas.

Nu ska jag invänta solsidan. HADET!


Burträsk vs Sunnanå F-17

Nu börjar det dra ihop sig. Om ca två och en halv timma så börjar matchen. är riktigt taggad.
Fast kommer kännas konstigt att spela mot det lag jag tränar med..men det kommer förhoppningsvis gå bra.
Bion ikväll vet jag inte om det blir av.. elin måste hem och hon får ingen sjuss. Det känndes tråkigt men aja.

Nu ska jag packa stor väskan och sedan fara iväg!
¨hare!


Fredag igen, åhhh,vad jag älskar helgerna!

Hejsan. jaa då var ännu en värdelös fredag bortgjord. Förmiddagen spenderades i Spansk,Matte och SO salarna.
En timmes so...skolkning hade varit riktigt skönt just då!
 Senaste so provet gick inte alls bra.. fast hade helt struntat i att plugga inför det provet så förkänade vad jag fick.
Engelska provet gick däremot bättre! fast surt nog var jag ett ifrån MVG.

Nu ska jag snart äta och sen tagga match och bio imorgon till tusen!
Ska spela i bollhallen imorgon med både burträsk och sunnanå f-17. Måste vara ärlig och säga att jag håller på mitt eget lag burträsk. Men ska  såklart ändå försöka vinna med båda.
Efter det blir det att se  TRASSEL på 3D.


 

(Nyhalspandet.. RÅÅ bra bild)

HAHAHAHAH älska video inlägg!

Tryck -> HÄR!

Gammla passet.. usch , nya passet ...URK

Jaa då har man varit i polishuset och plåtat det nya passkortet. Alltså det gamla var inte fint någonstans men kan inte säga att detta blev så mycket bättre:p
 Efter passet så for jag och gick med Felix, Kevin, Tova och Elina på stan. Vi strosade mest bara omkring men det var riktigt kul.


När jag kom hem med bussen så hämtade william mig med nyabilen och körkortet. Oj vad jag vill vara arton!


Hela dagen i bygdsiljum backen

Hejsan. Idag  har jag vait i bygdsiljum hela skoldagen och "jibbat" lite i backen. Åkte för det mesta med Olivia, elin, sofia, oscar, robin, simon och pontus. Det var riktigt kul, fast mina fingrar hade ingen känsel kvar efter dagen och mitt ass mådde heller inte så bra av att sitta i snön hela tiden.
Nu ska jag tagga hoppa studsmatta och fotbolls fys.

Hejs.( jag och olivia är fasen farliga då vi får en kamera i handen... har tusen ego kort på oss:o )

RSS 2.0