menå

Längdskidorna blev aldrig av idag. Fick skavsår av skidskorna bara av att gå till skolan. Men ville inte fara hem så gick istället. RIKTIGT dumt gjort. pappa har nu skällt upp mig lite och varnat för att jag kanske inte ens kan spela i helgen...jag börjar fan gråta snart..

Nu ska jag till stan och kolla synen sen blir det gym istället för träning.
-Någon som vill med till gymmet? hör av er 0730309344



Vill ha sommar och vill till sommarstugan

TAKE MY LIFE!

Dagens träning gick bra frånsatt att jag sträcker upp en sträckning varje gång jag skjuter.

Imorgon blir det att åka en mils längdskidor...SÅ HIMLA OTAGGAD.. låt mig stanna hemma!
Jag óch ollen ska spurta hem, vill ha det överstökat så fort som möjligt.
Efter det blir det att fara till stan och träna. sweeeeet!


Katchhhiiing!!

Jaa då har man just fått veta vad betyget av musikarbetet blev... MVG. Schockad, var inte alls så speciellt seriös med det.

Idag blir det träning i bollhallen. Sjuuuuukt taggad. På lördag blir det match med sunnanå mot umeå elit och på fredag blir det match med burträsk mot morön city.
Ska även vara med på dommarcupen nästa helg med läns. Inte tråkit!

 


Bilder från kalaset



Fail med håret... I know

kalas

Då var man själv hemma igen:D

Min släckt var just här och åt mat samt fikade. Det vart ett riktigt kort besök pga william har match. Så nu är jag ensam hemma och väntar på att träningen ska börja så jag har en anledning att inte plugga på son.. hatarhatarhatar






JAG DÖÖÖR !

Klicka --> HÄR


VFF

Länslägret var riktigt kul. Igår hade vi en lugn träning och på kvällen fick jag och kajsa tårta för att vi fyllde år(taaack girls!) plus att vi åt pizza till middag... ojoj vad mätt jag var då jag la mig.
Sen så träffade jag världens sötaste och mest oskyldiga person i hela världen...Vendela hahah vilken kanon tjej!
Måste vara med dig snart igen!

Idag så mötte vi morön div 2. Det blev lika, jag är inte alls speciellt nöjd över min insatts i matchen.. gjorde däremot ett inlägg som någon satt menaja.

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen (pappas fel.. ville fara till soffans stuga men han tyckte att jag varit i full gång nu och behöver en lugn kväll..buhuuu) Imorgon blir det kalas här och massa pressenter:D:D:D:D


GRATTIS ALICE


Läns, födelsedag och ingen skola imorgon... kan det bli bättre?:D

Idag har jag varit i bygdsiljumbacken med skolan. Blåste tamme f** storm och flög isbitar i ansiktet hela tiden. Blev till en början mest att sitta inne och klaga över vädret. Men senare in på dagen blev det lä i familje så kunde åka åtminstonde några åk.

Efter det så for jag och jullan till stan för att äta och prata med landsfotbollspelare med sunnanå. Var väl inte sådär jätte speciellt men vi ska träffa dom några gånger till så förhoppningsvis lär man sig något.
 
Nu har jag just ätit maräng swizz och fått fyra tidiga pressenter av moder och fader. Två piercingsmycken, pengar (även betalning av körskola) och en gitarr<3  TAAAACK!



tre dagar kvar innan min födelsedag

Förstår inte hur man kan vara så less skolan som jag är just nu. Vill ha sommar och sommarlov NU!


Idag har jag varit på älsklingsskolan samt haft träning i bollhallen. ÄLSKARÄLSKARÄLSKAR sporten!
Förstår inte egentligen hur jag kan tycka det är så kul att bara springa omkring och sparka på en boll...men det är det verkligen.

Igår hade jag fys (eller jaa vi gick joggade runt sundet(A) ) men det var uppfriskande men skulle gärna kört ett hårt pass, var riktigt "på tå" igår.
efter springningen körde jag och josse fys så har träningsverk i kärlekshantaget idag. ME LIKE. 

Nä nu måste jag läsa klart vinterviken....hare!


190311

Dagen började med att stiga upp vid halv nio och göra sig redo för en hel dag i stan.
Har nämnligen sätt två fotbolls matcher som william spelade och spelat själv. 
Vi vann med 7-2. Jag gjorde tre mål så är väl rätt så nöjd. 
Nu måste jag verkligen sova.. har match med sunnanå imorgon.
hadet ! 

 

gillagillagilla!

Både igår och iförgår så tränade jag ute på konstgräs. fyy så kul! Kallt så in åt h-vete men helt wonderful ändå.
På senaste sunnanå träningen hittade jag i min "schönfeldt" en fliströja, ett bar byxor, en överdragströja och en väska. Flisen är redan en favorit.
Efter den träningen for jag till ett möte inför fotbollslinjen jag ska gå. Sjukt långtråkigt tills jag och klas började prata strunt om ledarna.

Bilderna från tormelinos är ännu inte inskaffade, beror nog på att min energi är på noll, men ska kolla med pappsen om inte han kanske har fått allas bilder.



150311

Dagens idrott gick allderles för hett till. Slängde mig över plintar och fick dels en lårkaka och blåmärken på smalbenen, som ledde till en missad fotbollsträning. Inte bra. Ville verkligen fara.
men nu får jag iallafall lite mera tid på mig att plugga inför nästan tre timmars nationella imorgon.... wihoooo.


Be loved roommates

Hemma efter en skön springtur bara för att lätta lite på benen efter Spaninen. Bilder kommer inom kort förhoppningsvis.
Nu ska jag se lite one three hill, imorgon blir det RÅ plugga och kanske träning om jag kan allt inför nationella Fysik...


Då var man hemma igen

Jaa då var man hemma igen efter en hel vecka med regn,träning,shopping och massa prat. Usch så kul jag haft(speciellt på kvällarna med mina roomis, kunde inte blivit bättre). Jag ska försoka sova ikapp all förlorad sömn nu så ska komma med lite pics här framöver. Hadet!


Hejdå Burträsk, hello 9 timmars bussresa

Ska fara till elin nu och sen sätta mig i bussen. nu är det nära!


Förstår inte riktigt att jag ska börja resan till spanien om ungefär 17 timmar.

Resveskan är ännu inte fullt packad, har massa småskrot kvar att slänga ner och alla träningssaker. Känns som om jag kommer glömma en massa saker men antar att det bara är resfebern som börjar verka.
 Bussen avgår klockan kvart över fem. Kommer sakna alla kompisar som stannar här i burträsket (fast egentligen är det bara evsor och sofia som stannar, resten ska till fjällen).
åhhh....LÄNKTAR SÅ SJUUKT MYCKET! vill bara vara framme nu!

Idag så har jag haft två prov och två läxförhör samt inlämning av musikarbete. Kämpig sista vecka kan jag lova! Lovet kommer att sitta som körsbäret på glassen. (hehe) men någon vila kommer det inte bli! Kommer att ha sju träningar samt match, tjohoo! 
 Efter skolan kom Moa och Sofia kom och bastade med mig en stund och såg film. Känner mig som en ny människa, mjuk som en barnrumpa av peelingen. Me like.




andraplats i årets skolhockeycup

Jaa då är man helt slutkörd efter hockeyn (och tortyr träningen igår med fotbollen..helvetet vad vi sprang).
Vi vann mot sörböle och norrhammar med rätt höga siffror (gjorde sju mål sammanlagt, vass skridskoåkare kan man väl säga..ehm..). Sista matchen gick däremot åt fanders. Vi förlorade med 22-2. ILLA! Men aja var kul iallafall. Nu måste jag fortsätta med musikarbetet och so:n och spanskan och engelskan och..... usch skolan är såå inte okej just nu. Tur det bara är två dagar kvar innan lov.


Några bilder som tagits under veckan



( varför vara anonym?.. skriv namn!;) )

RSS 2.0