Förväntansfull

  • Min fredag såg ut såhär:

  • Skola
  • Cykel incident
  • Bio- The avengers
  • Mörkerkurragömma
  • Prat
  • Skräckis
  • Sova

Vi lyssnade på den här låten ett X antal gånger. Dom är bara såååå bra,hrmm.


Filmtips

Se the avengers. Den var as bra.


Händelserik dag

Min fredag blev en one of a kind.

Sebastian ringde mig efter skolan och berättade att han hittat min stulna cykel. Så jag och Sofia cyklade mot kaplan för att se att det verkligen var min cykel och självklart var det mitt rangel åk.
Vi tre började förfölja den gamla gubben som stulit den samtidigt som vi ringde polisen (sebastians initiativ). Först så parkerade gubben på psykiatriska något och sedan begav han sig mot sjungande.
Sebastian var i full gång med att snacka med polisen om lokalitionen där vi befan oss. Efter bara ett litet tag kom två poliser i fullrulle och stoppade cykeltjuven. En utav de två poliserna kom fram till mig och frågade om olika egenskaper som utmärker cykeln, kontaktuppgifter osv..  Han sa även att gubben var en alkis som köpt cykeln för  100 kronor, 100 kronor(!) det är lite fast än att min cykel är ett ruckel. 
Efter allt ståhej var jag sofia och sebastian helt till oss, vi tyckte det var skit coolt, sen så kom en gammal kvinna också fram och frågade om det skett ett mord.

Så till veckan kommer jag få ett brev om att få hämta igen min kära limegröna cykel! 


Ge mig fredag

Idag har jag blivit intervjuad av en kille från någon tidning. Han kom på min skola och ställde en massa frågor om fotbollen. Dels vad jag är bra på och vilken sorts spelare jag är. Kommer låta som världens skryt när det publiceras men det bju jag på. 
Imorgon har jag sovmorgon och slutar tidigt! Love life. Plus att jag ska se the Avengers. Mer taggad tjej finns inte:D Hoppas ni andra får en bra fredag också, min kommer att vara super.
Något taggad på det där.

Onsdag

Tag sen. 
Mina dagar flyter på som alla andra dagar. Ingenting speciellt händer. På skolan är vi i full gång med nationella. Har haft läsförståelsen och kommer att ha den skriftliga imorgon som är tre timmar lång. Ska ladda upp med godis innan. 

Förövrigt så längtar jag så jag håller på att dö till fredag då jag ska se bio med tio stycken, Avengers. Ojojoj vad jag tror den filmen kommer att vara bra! Gillar superhjälte filmer:$ Efter bion vet jag dock inte vad vi ska göra.
Nu ska jag åter gå till matchen på tv3. Hejs!

Insperation

För er som inte vet så kom vi etta i B finalen igår. Synd att vi inte vann allt. Om det inte hade varit för straffarna alla andra lag fick på oss skulle vi gjort det.
Idag så har jag inte varit på skolan. Haft ont i huvudet hela morgonen men det är bättre nu. Imorgon blir det nationella svenska. Ska fara och köpa lite choklad som jag kan äta då för att hålla energin uppe.

Bitter

Mitt högra ben är ondare än någonsin, kroppen sliten, självförtroendet har sjunkit under 0... Den här cupen var jätte kul utanför planen men på planen sög jag mer än någonsin förut och just nu känner jag inte för att göra någonting. Besviken på mig själv. Och nu känner jag att migrän är på g också..great!


Cup imorgon

Cup imorgon, wish us luck!

Beach soccer

Kollade på lite beach soccer bilder på lagsidan. Gud så kul det är att vara med i det! Hoppas på att spela igen i år.

Helgen

På lördag kommer jag och mitt kära Burträsklag fara till Umeå för att spela cup. Vi kommer att övernatta på en kyrka där jag sovit en gångförut med länslaget.
Är mer än taggad, längtar jättejätte mycket!

Nu blir det att pallra sig till sörvalla för fotbollsträning.


Dagens mistake

Igår så knippsade jag mitt lås till skåpet för att jag inte har någon nyckel här i skellefteå och jag vet inte om jag har i burträsk heller. Och sedan idag då jag fixat ett annat lås så låste jag självklart in den enda nyckeln i skåpet. Så det var bara att gå och knippsa låset igen. Duktig Alice! 

 


Nationella, prov, skola..nästa vecka kommer bli rena rama helvetet.

Det här har jag i skolan just nu:

NP engelska på fredag.
NP svenska 25/4
NP svenska 27/4
NP svenska 2/5

Och på det ett spanska prov och ett matteprov samt ett kemiprov plus att vi kommer att ha nationella engelska. Ta mitt liv.
Nästa vecka kommer jag alltså ha antingen 2 eller 4 nationella, ett matteprov och ett spanska prov. Ni som säger natur är plugg.. jag börjar hålla med nu.

180412

Satans jä... s...

Sitter i min ensamhet och ser på tv3 där det är champions league, Barcelona-Chelsea.  Är uppe i varv och irriterad för att Chelsea just nu leder med ett mål och Barca har haft flera lägen som de bränt. Nä bättring inför andra halvlek!

Idag har jag hunnit med skola och träning. Skolan gick snabbt trots att det var en skoldag som innehöll 6 lektioner på 55 eller 75 min.
Träningen var jobbig. Fys med palle och vi sprang som några dårar. Men det är så det ska vara om jag vill få bättre kondis och bli snabbare.

Nä nu ska jag återgå till matchen! Hejrå!


En månad kvar!

En månad kvar nu innan jag far till London. Längtar jag? Eh jo!


Vinst! Om jag bara visste vad det innebär för vårt egna AIK.

Hejja AIK! Även om jag är en utav de mest ointresserade personerna då det gäller hockey så känner jag att jag måste visa lite support för vårat egna Skellefteå AIK. 

Idag har jag inte gjort någonting och nu menar jag verkligen INGENTING. Var på skolan och efter det har jag legat i soffan hela kvällen. Sätt film och avsnitt från olika serier. Fy så tråkigt.. om det inte vore för vädret och mitt förbaskade knä skulle jag ha farit ut och sprungit. Imorgon är det träning iallafall som tur är! Hatar kvällar utan träning för då har jag ingenting att göra.

Dagens: Jag skämde ut mig rejält för en tjej i kassan på balder. När jag skulle låna en kortlek så sa hon att jag fick lov att lämna in pant (alltså någon värdesak så att jag inte bara sticker med kortleken). Trodde hon menade en tom
cola burk så blev helt förvirrad.



Off to school

Otroligt skön sovmorgon. Börjar klockan tio och har endast tre lektioner idag. Gillar tisdagar! Dock är min skåpsnyckel borta så jag tror att det är dags att köpa nytt lås.


Back to stan and It feels great!

Nu när F-17 har lagt ner så kommer jag ha super lite träningar.. så om någon är sugen på att fara och simma på tisdag med mig på edda är det bara att höra av sig!

If only school was a funny thing to go to

Hallå!

Min planering att sova till två gick inge vidare. Vaknade halv tolv av mamma och kunde inte somna om så det var bara att pallra sig upp. Såg lite the office med William innan det var dags att sätta all fokus på svenskan. Jag har kommit mig en bit nu så det känns bra.
Efter allt slit vid datorn drog jag mig mot mormor för att äta tillsammans med kusinerna och gammelmor föräldrarna, kunde inte begärt en godare middag. Kött och potatisgratäng, yummie!

Nu sitter jag i bussen med spåret mot Skellefteå. Imorgon är det skola och det finns inget ord som beskriver hur mycket jag önskar att det var lov en vecka till..


Saknade vän kom hem

Tillbaka från Robin där jag bastat och sätt film med några fina Burträskare. Nu ska det ses lite program och efter det sova och inte vakna före två imorgon! 

Godnatt allihopa.

This might happen

Matchen idag mot Åkullsjön blev en förlust med 4-3. Kan inte säga mycket bara att jag är säker på att vi tar dem då serien börjar! Lyckades även göra ett mål. En svävande långboll över den korta målvakten.
Nu ska jag snart fara till Robin och vara med ett gäng kära vänner. Länktar!
Förövrigt ligger jag back i svenskan.. vad ska jag prata om!? Ligger och tänker på det för fullt och imorgon ska jag veta och ha skrivit hela uppsattsen, punkt!

Min insta





@schonfeldt

Något tips på en relation man kan prata om på svenskanationella?

Hur kan det komma sig att direkt man tar fram ett skolarbete tappar man all energi och bara vill sova?
Sitter nu och försöker komma på vad jag ska prata om inför svenska nationella. Men jag kan inte koncentrera mig för det känns som jag ska somna. Hatar också att måsta göra skolarbete under lov. Det ska man inte behöva. 

Nog med negativitet. Imorgon blir det att spela match i Robertsforss mot Åkullsjön och sedan på kvällen kanske det dyker upp någonting kul att göra. Hoppas på det bästa! 

 

The Woman In Black

Lätt den värsta skräckis jag sätt. Satt på spänn hela filmen igenom. Se den!

Jägare


Tisdag

Idag har jag:

•Varit ute och sprungit
•Varit med Olivia
•Åkt buss till stan
•Pratat med Lovisa och Emelie
•Pratat på Skype med Sebastian

Nu sitter jag i min lägenhet med Marcus Emil och Sofia och ska se the woman in black.
Dagen har varit helt okej!


HOLY

Lite att göra..  Detta blev resultatet

Livet lekte

Min helg har sätt ut ungefär såhär:

Fredag: 

Vaknade hemma hos sofia och var där tills det vart dax att fara till storebror och äta med honom. Efter det så for jag vidare till en massa kompisar. Spenderade natten med dem och hade hur kul som helst! Ser fram emot favorit i repris någongång.

Lördag:

Pallrade mig till lägenheten ganska direkt efter att jag vaknat för att hämta alla mina saker och sedan bege mig till min stuga. Resten av kvällen låg jag vid datorn och halv sov. Orkade inte röra mig en centimeter.

Söndag: 

Mamma och pappa väkte mig klockan nio för hemfärd till Burträsk. Jag tog kommandot vid ratten och körde som en gud!.. nä nu överdriver jag.

Nu är jag iallafall hemma och väntar på att moa ska svara på mitt sms. Ikväll blir det att tagga inför match och troligen bara ta det lugnt.

Påsklov !

Dagens jobbigaste:

Jag tog min skrothög till cykel med mål att komma fram till Sofia tillsammans med en väska som vägde minst 15kg och en påse som vägde nog för att få min arm skulle få blodstopp. Inte nog med all packning utan det var just snö oväder så jag såg inte ett smack. Cyklade i blindo och halsen värkte av ansträngning. Vägen till Sofia är smygbrant och hur dryg som helst. Gillar den inte.
Det är när man hamnar i sånna här situationer man önskar att man bara kan lägga sig ned och dö. Eller att någon random väldigt generös människa plockar upp en med bil och tar den dit den ska. Varför finns det inte fler sånna människor?

Men jag överlevde och sitter nu med Sebbe, Fritz, Sofia och Emil och har det kalas bra! Taggar kvällen som ska spenderas med Sofia och möjligen någon av klasskamraterna.


Lokalsinnet..

Okej nu ska jag berätta om mitt otroliga lokal sinne som jag ärvt av min mor.

Idag så skulle jag på sörvalla och träna, självklart vet jag var det ligger det är hur lätt som helst att hitta dit bara man tar rätt väg. Men jag körde via victoria bron och blev jag helt vilse och befann mig helt plötsligt påväg mot skråmträsk. Inte nog med att jag var på tok fel så var jag redan fem minuter försenad till träningen. Men jag vände om och cyklade tills jag hamnade vid gångbron och hittade galant därifrån.
Pinsamt och skandal att inte kunna hitta till sörvalla då man bor i skellefteå. Jag skämms.

Nu kommer snart Pauan hit och hon ska spendera natten med mig. Imorgon börjar vi båda sent så behöver inte oroa mig för att vara trött på skolan. Hoppas ni andra får en lika bra kväll som mig.




Ut för att springa/ut för att göra det jag hatar.



Hatarhatarhatar att springa.. men det måste göras och det måste göras nu! Så nu ska jag bege mig ut i staden och sedan plugga och duscha en låååång dusch. Sovmorgon imorgon och bara två dagar kvar innan lov. Livet leker lite iallafall.

Förkortningar

Hittade några förkortningar på google. Har aldrig stött på de här men man kanske ska börja använda dem?

*asg* – asgarv

*l* – ler

ql – kul

7k - sjuk

x - Puss!

d1a - detta

f1 - fett

pok - puss och kram

^5 - high five

2G4U - To Good For You

4UEO - For Your Eyes Only

ASAP - As Son As Possible

BBIAB - Be Back In A Bit

BFD - Big Fucking  Deal



Första parkett domarcupen 2012

Vinnst i Domarcupen för andra året i rad och en skön vinst i finalen mot kaif! Jag gillar verkligen inte kågedalen och att förlora mot dom skulle inte kännas bra, så min inställning för den matchen var helt enkelt att vägra förlora.
Dock så spelade jag på en sträckning i låret och kommer inte träna någon fotboll idag men kanske så att jag kör imorgon.  Orkar inte vara skadad. Jag HATAR det!
Nu blir det att städa i lägenheten bara William far iväg på träning. Efter det ska jag på coop och köpa godis, kan inte missa tillfället då det är 3.90:-, och senare fara till sofia och gymma. 


RSS 2.0