Friluftsdag

Fick just höra att dagens mat på skolan är hamburgare. Och ikväll ska jag äta pizza tillsammans med sunnanå..känns ganska så äckligt.

Imorgon är det friluftsdag för hela balderskolan vilket betyder bygdsiljumsbacken med stordel av klassen. De flesta ska testa åka snowboard för första gången. Kommer inte bli mycket åkt skulle jag tro. Blir nog att sitta i backen och se på då de andra faller. Men det kommer bli kul ändå!


Inte så tråkigt

Åt på tatung tillsammans med Sofia,Matilda,Kajsa,Emil,Fritz,Sebastianoch Marcus. Kände att gryta på skolan inte lockade då mycket.


Bilder från electrolux



Segerhopp? Skulle inte tro det. Sunnanå visade kämparglöd och vann mot FF. Vilken skräll! Men sunnanå förtjänade vinsten.

(foton tagna av Emelie Lundberg och jag)


Du är bäst

Förlust på sudden i finalen. Tycker att vi var brano mycket bättre än åkullsjön men var väl inte tänkt att vi skulle vinna. Surt! Rätt nöjd över min egen insatts dock besviken över mina frisparkar.. borde satt åtminstonde en.


Nu blir det att ligga i soffan resten av kvällen sen sova hela dagen imorgon. Hela mitt vänstra ben är ruined. Låret, knäet och smalbenet.. ajaj, men det ska kännas!


Nu är det bara att hålla tummarna för FF. Hoppas att de tar hem guldet!

Bollhallen

Igår spelades de första matcherna på bollhallen. Först mot anderstorp och sedan mot Kågedalen. Och Burträsk vann båda matcherna. Första med 5-2 andra 2-1. Bra tjejer. Min egen insatts var väl bra. Bara mina frisparkar som jag måste putsa till och sätta.. idag blir det att gå på mina egna initiativ istället för att lyssna på tränarna.

Kan inte tänka mig att nästa fredag är det en hel veckas helg! Under den veckan ska jag hinna med massor! Vara uppe hela nätterna med kompisar. Och träna fotboll såklart.
Hare!

Dagens

En dagens som inte publicerades.


Snart, vänta bara

Jag känner att jag inte har någonting att skriva om på bloggen längre. Skriver bara samma saker om och om igen. 
Om skolan och träning. Men idag har jag faktiskt inte tränat. Eller jo jag hade idrott och specialidrott men jag körde inte träning med klubben ikväll. Istället så stannade jag i stan och har nu sätt två filmer. Horrible bosses och trubbel i sagolandet. Första filmen var riktigt bra! Den andra.. not so much.

Imorgon börjar jag inte före klockan 20 över tio och det känns galet bra. Ska lägga mig nu och försöka sova. Måste vara någorlunda pigg imorgon på elektrolux cupen i bollhallen. Nä det var nog allt. 
Skriv eller fråga gärna något så jag får något att skriva om. Hadet!
Gammal bild från apberget. Så brun skulle jag vilja vara nu!

Miss U

Humör i nuläge: Emo

Just nu så vill jag bara åka tillbaka ett år i tiden. Till då jag gick på björnåkersskolan med den klass jag älskat och med personer som än i dag betyder mer än allt. Jag saknar den tiden då jag gick där i korridorerna och kände precis alla som jag passerade. Att sitta i det där uppehållsrummet där alla klasser samlades då det var rast bara för att umgås. Alla småsaker som hände. Varje helg vi spenderade tillsammans.
Jag vill, måste, kräver en klassåterträff snart. Jag saknar er.


what am I doing

Att sluta tolv en skoldag kändes mer än bra! Är sjukt avundsjuk på andra som slutar klockan 12 stor del av veckan. Det vill jag också. 

Nu ska jag se what´s your number igen. Tyckte den var jätte bra!  Efter det blir det träning.
Tjing

..naturare



Är i sofias lägenhet och ska nu göra svenska arbete. Slutade halv tolv så passar perfekt med lite svenska!.. naturare

Måndag

En helt vanlig måndag har då passerat. Ingenting nytt hände. Förutom att jag träffat en gammal bekant.
Jag och Sofia spårade på biologin. Att vara trött och uttråkad i sofias närhet leder oftast till pinsamheter. Tror inte jag skrattat så mycket på länge!
Träningen idag var tusen gånger bättre än gårdagens men ändå inte bra..inte för min del. Tror jag är lite slut i huvudet efter alla träningar jag haft de senaste veckorna.
Och imorgon är det fysikprov, tjoho. Men ska inte klaga slutar halv tolv imorgon!

Det var nog allt. Over 'n out


2012

Gårkvällen var bättre än vad jag trott den skulle bli. Trodde heller inte att alla som var där skulle komma. Blev glad över att träffa alla och ville inte att kvällen skulle ta slut. Det ända jag saknade var timothy som jag inte träffat på år och dar.
Vi pratade en massa om framtiden. Om hur vi ska fara utomlands då vi fyller 18. Köra bil till tylösand och bara leva livet. Det är inte bra att vi pratar om sånt. Jag blir så galet taggad att jag blir ledsen över att det är ett helt år kvar innan jag kan ta körkort och kan börja gå ut på krogen. Men jag ska göra allt för att få mitt år som 17 räknas. I sommar och på loven räknar jag med att vara borta från hemmet och spendera dygnen tillsammans med alla personer som jag mår bäst av att vara med. 2012 ska bli ett år att minnas!

Bastuu

Idag har jag hunnit med att vara på marknaden. Där det nästan inte fanns någonting.. massa stånd har blåst sönder och de flesta knallare har dragit sin kos. Kanske rätt av dem. Jag skulle inte vilja jobba i det här skitvädret.
Efter det så for jag med Holm och Wik till skellefteå för att träna. Tråkigaste träningen hittills .. kändes sjukt ovärt att ens fara in till den. Nu sitter jag med William och ser en film som jag länge har velat se. WHATS YOUR NUMBER. Hoppas den är bra! 
Efter det blir det nog att fara till snidex för att basta med massa saknade personer. Längtar!
Ha en fortsatt trevlig lördag!
När vi bastade i höstas

Fredagen

Igår var jag på disco i Burträsk. Lite mobbad jag blir för att jag far på sånt men jag tycker det är jätte kul!
Jag och Olivia dansade som nå tok. Sjöng gjorde vi också så jag fick ont i halsen slutet av kvällen. Blev även massa tryckare med små barn, olivia,oscar,felix och abbas. Klockan tolvv då allt slutade så var de nästan så att jag inte klarade av att stå upp. Det var ett under att jag och olivia ens orkade släpa oss hem till mig för att sova. 
Vaknade klockan tolv idag och är nu mer utvilad än någonsin.
Helt OK kväll i käraste Burträsk! 
*Från förra discot

..

Då säger jag och mys olivia godnatt efter en galen kväll på disco golvet. GODNAJT

So not ready

Direkt efter god middag hemma i Burträsk bar det av till Saras för att fixa saker inför marknaden som är nu i helgen.
Efter det så bar det av till gympan för att köra fys. Intervaller uppför degerbacken och efter det brottning och massa två och två  övningar. 
Nu är det plugg som gäller tills mina ögon faller ihop. Imorgon är det fredag och det kunde inte komma mer lägligt! Dock så har jag beslutsångest över morgondagen.. två saker har kommit upp samtidigt och vill hinna med båda men det kommer kanske inte att gå.. Aja god natt!

Skola

Helt okej skoldag. Den har gått sjukt fort, bara matte kvar. Efter det blir det buss till burträsk tillsammans med plugg som satan och träning.
Hela den kommande helgen ska jag spendera i burträsk tillsammans med saknade vänner. Ser fram emot det!


Xet

Jag: Julia har du pengar med dig?

Julia: Ja..? SKA VI PÅ KRYSSET!?

Så nu far jag Emma och Julia hem till Skellefteå med ett snabbt stopp hos krysset. Bra mat efter hårt pass i burträskgymmet!


Backen

En halv timma spenderade jag och Sofia i skogen innan vi kom fram till liften igen. Vitbergsbacken funkade men bygdsiljum är tusen gånger bättre.


Tisdag

Dagens bästa var definitivt backen! Nu drar jag till bollhallen för att spela lite fotboll. byyye och juste.. Glad alla hjärtans dag

Snart

Snart så bär det av till vitberget för att göra debut i vitbergsbacken! Jag och Sofia laddar just nu upp med en subwaymacka. Så alla som är åksugna kom till vitberget och gör oss sällskap!


Direkt från subway


In love with the song


SCHOOL

Sitter i datasalen med massa från klassen. På svenskan pratade alla om friluftsdagen som kommer att vara den 29onde. Tror att nästan alla ska till Bygdsiljum. Och många ska prova åka snowboard för första gången. Kommer bli ett ända stort snömoln i backen av alla som faller. Nä gud vad kul det ska bli! Längtar redan hur mycket som helst.
Ikväll blir det träning med Burträsk och sova. Känner att jag har brist av sömn för tillfället. Hejs!
Imorgon kommer pakis till mig och ska övernatta ♥ bättre alla hjärtansdag kan man inte begära

Mot Luleå och match


Bad

Bad,levande ljus,godis,hårinpackning och ansiktsmask. Känner mig som en ny människa.


Nymeck

Sitter inne i burträsk gympasal och ser nymeckcupen. Åh vad jag vill spela. Känner hur det sticks i benen. I år blir det ingen nymeck för oss damer på grund av för lite anmälda lag. Det känns oerhört trist..den här cupen är en utav de bästa.


skola

Sitter på surskolan och skriver engelska. Vi ska göra ett tv program, inge vidare.
Sebastian visade just en sjuk sport, capture the flag, som finns i japan. HAHHA skulle vilja se det live!
Nu ska jag återgå till skrivandet. Hejrå

LONDON

Hit ska jag den 17 maj! ÅÅÅÅÅÅÅ vad jag länktar! LONDON HERE I COME

Godnatt

Vad ska jag skriva om.. ? Min insperationskälla har tag slut(inte för att jag brukar bli inspererad till att skriva något här meen).

Imorgon är det skola med en helt vanlig förmiddag men en sjukt chill eftermiddag. Istället för att ha svenska och fysik ska jag ha ett matte prov. Så jag kommer sluta vid två imorgon. Feels great! 
Efter det funderar jag på att gå lite på stan och umgås med någon, vem vet jag inte ännu.
Det var allt, nu ska jag sova! godnatt

Tisdag

Från idag. Jag och min kompis Emil sitter och "hänger" på balder.
Skolan för övrigt har varit chill idag. Såg film från tre till fem så ska få kompledigt någon spanska lektion framöver. SCHÖÖNT! 
Nu blir det att pallra sig på fotboll. hare!

Onsdag

Dagen har gått snabbt. Spanskan satt jag och sov på, vi gör aldrig någonting där. På biologin såg vi en film, på kemin hade jag ett helvette (as usual) och sen var det bara ett matte prov kvar som var lätt i början men svårare än f*n i slutet.
Efter skolan så for jag Sofia, Matilda och Cajsa till Lilla Mari och fikade. Sjukt gott!
Ikväll blir det träning, tabata. Länktar:D

Look-alike?

Från Morgan Bohman. VERRY MUCH ALIKE!
De här bilderna fick jag från ett look-alike test som du kan prova själv HÄR.
Tycker inte jag är lik någon av dem. Vad tycker ni? 

Måndag

Idag har jag: 

Sovit en sjukt god sömn, var som död. Ända till tolv!
Åkte buss hem till Burträsk för att äta hos farmor och träna med Burträsk.
Nu är jag tillbaka i skellefteå och ska äta lite nudlar, senare blir det plugg. Och såklart gruvning inför en till skolvecka..

SLUT...

SLUT SLAPPAT, NU SKA JAG UT!

Lördagsmiddag

Sitter i min ensamhet och äter egengjord middag medans jag ser trassel för 125e gången. Doftljuset är i full gång. Har det riktigt mysigt satt säga!


direkt från kågevägen

Mission impossible=bra, sevärd! Enligt mig men det var många från gänget jag var med igår som tyckte den var blaha. Okej den spårade ganska mycket men det gör alla mission impossible filmerna.
Efter bion så for vendela,natasja,sebastian och fritz med bil till Marcus mamma. Själv så cyklade jag med marcus och erik i 30- grader. Och det är inte en kort bit till marcus heller. Trodde jag skulle tappa låren då jag kom in i huset. Helt sjukt, det ska inte kunna vara så här kallt! Tog täcke och filtar över mig och kollade på filmer resten av kvällen tillsammans med de jag andra som jag nämnde. Fick inte i mig mycket sömn och sen så har jag haft träning idag också så jag  räknar med en tidigkväll ikväll!
Onepiece, osminkad, ruffsigt hår, godis och musik. Njuter!

Friday

Då var det fredag igen!
Bara fyra lektioner kvar innan skolan slutar och jag ska göra mig klar för en helkväll med några från klassen.


Detta inlägg..

Detta inlägg ska handla om mina föräldrar.

Som alla andra så älskar jag min mamma och pappa, det tycker jag är en självklarhet att man gör. Utan dom vore man trots allt ingenting.
Det som är så bra med just mina föräldrar är att dom bryr sig om mig. Dom ringer i stort sätt varje dag och kollar hur det är med mig. Även om det kan vara super drygt att svara på samma gamla frågor: - Hur har din dag varit. - Hände något speciellt. - Vad ska du göra sen ikväll. och jag känner bara för att snöra telefonen i väggen så är det ju ändå en bekräftelse att dom bryr sig om mig. Nu vill jag inte uppmana att de ska ringa stup i kvarten men höra av sig är något de bör göra!

Sen så skämmer de ut mig. Oj så dom skämmer ut mig!
De


Fys

Kroppen är som en enda stor degklump nu. Armarna ilar och benen skakar. Hatar fys då jag är mitt inne i passet men älskar känslan efter. Nu kommer jag sova gott! 
Men först.. MAT
Såg väl iiiint så tråkigt ut!

Heytell

Hur kul är inte Heycall ? I looove it! Känns fult som satan men jag skrattar nästan ihjäl mig när jag får ett svar av någon. Ladda ner appen heycall på era mobiler, rekomenderas.
0730309344. Om ni vill "prat-smsa".

Helgens planer

Denna helg är fullbokad för mig. På fredagen ska jag se bio med några klasskompisar, mission impossible! och på lördagen ska jag först ha träning sen kanske vara med vendela. Och på söndag är det träning.
Är sjukt taggad på helgen alltså! bara torsadag och fredags förmiddagen kvar innan trevligheterna drar igång.
Men nu ska jag laga mat! Kyckling och nudlar tror jag det blir. Och senare ikväll klockan nio blir det fys med Sunnanå. Hej blivande magrutor.

RSS 2.0