Talking to an old..

Jag träffade i söndags på bussen en gammal vän. Som jag saknat honom! Vi snackade rejält och hade en lång recap om hur det ser ut i den enes liv för tillfället. Vi kom även fram till att vi ska fixa att göra något snart med några andra. Jag hoppas att det blir av! Annars så kan du Jacke räkna med besök framöver av mig:)

Flickan och kråkan

Dagen har bestått av två lektioner, en teorilektion och fyra timmars hål. Jätte skoj dag. Eller inte. Men ska inte klaga, för att imorgon har jag dagen som är gjord av djävulen själv.
Snart bär det av till träning med sunnanå. Men nu är det top modell sverige som gäller!
Dagen har bestått av två lektioner, en teorilektion och fyra timmars hål. Jätte skoj dag. Eller inte. Men ska inte klaga, för att imorgon har jag dagen som är gjord av djävulen själv.
Snart bär det av till träning med sunnanå. Men nu är det top modell sverige som gäller!

Godnatt

Träningen var... jobbig. 
Eller jag stod bara för det mästa kändes det som. Ikväll blir det tidigkväll! eller så tidigsom det går med tanke på att jag kom hem för 20 min sen.
Imorgon kommer jag att ha  två lektioner sen 4+ timmars rast sammanlagt.. orkar inte:( 

Stor lirarn

Anybody?

Dagen har varit ett pain in the ass! Trött efter all fotboll i helgen och ikea shoppingen. Kvällens träning vill jag helst inte tänka på. Den kommer bli tuff men det borde nog gå bra:)

I helgen är det mycket planerat, men tvivlar på att allt kommer att bli. Men hoppas något av det iallafall.

sen så vill jag se mission impossible 3 på bio någon som vill se den med mig?


Älskar er ♥

Nu gott folk är jag tillbaka! Har inte haft något internet sen i torsdags så jag har snattat folks mobiler för att skriva lite iallafall på bloggen.

Helgen har varit hur bra som helst! Först en bussresa som var dryg till en början men med tiden blev det roligare och roligare. Sedan två fotbollsmatcher, mat som åts i sinne, två övernattningar på scandic, besök hos killarna, övernattning med olivia på ett nytt hotell och Ikea.
Båda tjej matcherna blev 4-0 till oss och därmed är vi vidare till slutspel som kommer att vara antingen här i skellefteå eller umeå. Oj vad jag gillar er tjejer! Låt oss vinna nästa match så inte det blir slutet.
Dock gick det inte lika bra för killarna..de förlorade båda matcherna och är nu ute ur cup kommunal:(
Min egen prestation är jag inte så imponerad över. Jorre tyckte att jag gjort min bästa match mot norrbotten. Tack för det! men njaa..håller inte med.

Ikea for jag mammi och familjen holm till på söndagen. Jag köpte porslin och spanade efter saker som jag kanske ska köpa till lägenheten.

Over n out!


Nästa IKEA!


Cup kommunal

Gårdagens matcher:
4-0 vinst till tjejerna och 0-1 förlust till killarna. Killarna har fortfarande chans att chans gå vidare på grund av att de vann på straffar. Hoppas bara dom stor spöar laget dom möter idag!
Vi ska nu klockan två spela mot Norrbotten. Över min döda kropp att vi ska förlora! Idag blir det vinst!


I bussen påväg till scandic i Sundsvall, imorgon blir det cup kommunal!

Sitter med Olivia och myser! Tröttare än någonsin och vill helst bara sova.

Sundsvall

Om ca 18 timmar drar bussen iväg mot sundsvall! jisses så taggad jag är! Dock inte hunnit bli nervös ännu men tro mig det kommer. Nu ska jag sova och samla tankarna inför kemiprovet imorgon.. hoppas det går bra.

Dagens


Bra-Dåligt

Nu har jag just varit och handlat samt besökt en lägenhet.
Den lägenhet som jag just nu bor i är bara hyrd till sommaren. Jag är först i tur att köpa den men vet inte om jag vill. Jag trivs inte riktigt här. Det känns som att jag bor i en annans hus med mina saker i det. Varje gång jag diskar så tänker jag att det måste bli så fint som möjligt för att snart ska de andra som bodde här tillbaka.
det som är bra med den här lägenheten är att den är sjukt fräsch, fin och nära norrvalla. Det som är dåligt är att den inte är renoverad efter mig, inget av porslinet, besticken och sånt är mitt, den är en bra bit från stan och den är väldigt liten.
Den jag kollade på idag är brano mycke större! 33kvadrat tror jag. Toaletten var dock liten och det fanns inte så många fönster. Jag ska fortsätta spana på lägenheter så jag har något att jämföra med. Så vi får väl se var jag bor till sommaren.

Jag hatar att gå upp på morgonen..

En utav mina värsta känslor är när jag ser på min väckarklocka och vet att om sex timmar ska jag upp. Så var det igår för mig. La mig på tok för sent! Varje morgon vill jag bara slänga klockan i väggen och sova tills jag känner mig utvilad. Och varje kväll är jag så pigg att vara vaken hela natten ut inte skulle vara något problem. Gissar att många känner likadant. 
Jag hatar att gå upp på morgonen! Speciellt då jag har detta framför mig:
.

Delfinbilder-2010

Postat av:

vad kostade det att bada med delfinerna?

 

svar: Jag badade med delfinerna i dominikanska. Och där kostade det 3000 för mig Sam och William tillsammans.

Sjukt värt! Vi fick klappa, pussa och åka med dom. Deras skinn kändes som läder på ryggen och som siden på magen. Munnen var jätte hård, fenorna också. Det var en riktig upplevelse! Dock hade jag viljat bada ännu längre med dem.


träning

Idag har jag tränat först någon skum träning i burträsk då massa tränare satt och såg på då jag och sju till utförde olika övningar. Det var as jobbigt! Efter det så packade jag tusen väskor. En till sundsvall blandannat och två andra till skellefteå. Och nyss var jag på träning i tältet med burträsk. Den var rolig och jag kände mig pigg så det gick bra också. KATCHING.
Nu blir det plugg.. hatar
Utlandet? ja tack!

hahaha hur kan man bli så hjärndöd


Gud vad du är fin!

Fick en fråga här om dagen om min header. Om den var tagen med en systemkamera. så jag tänkte svara på den.
 
Bilden är tagen med pappas system kamera. En canon något. Vet inte mycket om kameror och hittar den inte här hemma, men om ni vill veta mer om den så kan ni höra av er! 
Iallafall. jag och Jonna fotade tillsammans en dag efter att hon fixa mitt hår. Hon går frisör och hade som uppgift att klippa och ta kort före och efter. Här kan ni få se lite fler bilder från det.


schonfeldt- instagram

Gårdagen utspelade sig bättre än jag trott den skulle! Mat på tatung är aldrig fel och bion var bra. Det var en romantisk film med massor av kända skådespelare. Om ni har sätt valentines day så påminner new years eve väldigt mycket om den. Dock var det en "tjejfilm".
Under middagen på tatung så började vi prata om döden och gud vet vad. Så hälften av oss satt och bölade. Känndes skumt och löjligt men gick inte att hålla tillbaka efter det vi berättade.
Efter allt detta så for vi till sofias lägenhet för att käka paj, glass, vaniljvisp, bär och kladdkaka. Blev inte länge jag och julia stannade för vi har match idag.
That's it. Hadet!

Fredag

Befinner mig just nu i sofias lägenhet och käkar godis i sinne. Måste lugna ner mig lite om jag ska orka mat sen också:$

Fick just reda på att jag ska spela match imorgon med Sunnanå a-lag. Sådär taggad med tanke på att jag förmodligen inte kommer att få spela någonting. Men kul ändå att jag får följa med !


Födelsedags kalas

Det som händer idag är mat på ett go ställe, bio och övernattning med sex andra tjejer i Sofias lägga. Lite jag längtar!
Var vi ska äta vet jag ännu inte men det lutar åt waynes och på bion ska vi se new years eve. Kan berätta sen om den rekommenderas.
Allt detta gör vi för att fira Elins 16år!

Förövrigt är jag och Sofia helt lyriska över att få sluta om en timma!


Svar på fråga

Fick en fråga om jag inte kunde lägga upp då jag sjunger.
Jag tycker det är fruktansvärt hemskt och pinsamt då folk hör mig sjunga. men samtidigt då jag "uppträdde" på en 40 årsfest vardet ett utav det roligaste jag gjort. Nog för att hela jag skakade och sången blev inte så bra som den kunnat. Det finns utlagt på Facebook då jag, lova och Jonna sjunger little house. Gå bara in på min profil och kolla där jag är taggad.
Men att jag kommer lägga upp då jag sjunger helt själv..den risken är liten. Ledsen:(
Kanske att jag kan lägga in från 40 årsfesten.


Torsdag

Först och främst: Grattis Elin! Imorgon ska jag ge dig en bamsekram!

Skolan idag har flytit på. Är just nu i en bättre period då det gäller skolan. Kände att jag bara ville dö i början efter lovet.
3000 meter är avklarat och det var inte alls så farligt som jag trodde. Men jag vill inte göra om det före en lång tid!
Så dagens aktiviteter har varit specialidrott, skridskor, 3000 på tid och fys med Palle. Det var senast i onsdags förra veckan jag hade en dag utan någon idrott,fys eller fotbollsträning. Så att träningen på lördag är inställd ska jag tacka för!

Nu blir det godnatt och tagga helgen till tusen! Berättar imorgon vad jag ska göra:)


Sjukt

Jag gjorde just ett personlighetstest. Blev skrämt helt seriöst! Det stämde hur bra som helst.

Du verkar vara en glad person som ofta ser ganska ljust på tillvaron! Du försöker ta lätt på livet men ibland kommer du på dig själv med att bekymra dig över småsaker!
Du har en del svagare sidor men dessa kan du oftast kompensera med sånt du är bra på.
Du blir ofta besviken när du hindras av problem och svårigheter.
Du ser dig själv som en person som en oberoende tänkare och godtar inte andras åsikter utan bevis. Ibland kan dock dina förväntningar vara lite orealistiska.
Du är också en person som tycker om när det händer saker och gillar en viss omväxling i livet. Du är ofta ganska disciplinerad och självkontrollerad men kan ofta känna dig lite orolig inombords.
Du ser dig själv som huvudpersonen i ditt eget liv och vet hur viktigt det är att ta hand om dig själv! Du kan vara utåtriktad och social men ibland också vara blyg och återrhållsam och vill gärna vara omtyckt av andra. Ibland kan du känna att du inte räcker till för alla och funderar på de val du gjort i livet.

Jag saknar dig mindre och mindra-Melissa Horn

Idag har jag haft länsläger med f-95. Alltid kul att träffa alla igen. Nu är det bara att se om jag får föjla med till sundsvall och spela cup kommunal. Om jag ska med så blir det att stanna hela helgen. Lördag kväll till söndagen stannar jag på något hotell med mamma och pappa för att sedan på söndagen gå på ikea!

 

Fick en fråga nyligt som jag tänkte svara på.

 

Postat av: ...

vad är din dröm att bli??

 

svar: Jag har stora drömmar! Jag skulle vilja bli känd. En hollywood kändis. Sångare eller skådespelare är något jag länge velat bli (mest sångare). Men tyvärr är det bara något jag kan drömma om.

 


Tisdag

Skolan var helt okej. Tre lektioner på hela dagen.
efter det handlade jag och lagade go middag till mig och william. Om en timma är det träning som gäller. Känns jobbigt med träning klockan nio men bara att bita ihop. Fotboll är ju ändå det roligaste jag vet så.
Imorgon är det fotboll hela förmiddagen! Läns samling inför sundsvall där vi ska ha cup kommunal. Inte så taggad ännu men jävlar vad jag ska tagga upp innan fredag!

Måndag

  • Sovmorgon

  • Skola

  • Tv, plugg, mat i läggan

  • Träning 

  • Dator 

  • Sova!
Såhär har min dag sätt ut. Nu ska jag sova. Godnatt

Svar på frågorna

Tack för alla frågor och här har ni svaren: 

Postat av: klara

Vad lägger du helst pengar på? :)

svar: Utlandsresor tror jag. Jag älskar att fara till varmare länder och det är en upplevelse som man kommer ihåg.


Postat av: vendela

hm...ifall du fick byta kön under en dag, vad skulle du göra?

svar: haha det här kan bli pinsamt. Jag skulle prova kissa, ragga och göra sexuella saker.


Postat av:

Vem är den snyggaste killen i Skellefteå;)

svar: Den här frågan är galet svår. Jag kan inte svara på den. Finns väldigt många som är snygga.


Postat av:

Oskuld?

svar: nope


Postat av:

Har du en kille på G? =D

svar: Nej. inte vad jag vet iallafall.


Postat av: anonym

om du inte fick vara blond hårig, vilken färg skulle du vilja ha?

svar: Jag tror jag skulle prova rött. Sjukt sugen på det nu men vågar inte färga för att det är visst väldigt svårt att färga tillbaka.


Postat av: S

vilken bj föredrar du?
hur ofta äter du godis?
Cola, fanta eller sprite? 
söt,sur, choklad eller lakrits?

svar: Jag gillar half baked och cookie dough.
Jag äter godis på helger om jag inte skulle vara sjukt sugen någon annan dag. Nu har jag dock startat ett löfte med mamma så från och med nu godis endast lördagar. 
Cola utan tvekan!
Sötsur tillsammans. 


Postat av: ...

vem tycker du är snyggast och sötast i burträsk

svar: Den är också svår. Jag vet en som slår de flesta men vem vill jag inte säga. Tyvärr.


Fortsätt fråga, roligt att svara.
 


Sista rycket!

Sista rycket nu med frågorna!

Sitter nu i bilen med pizza lukt som irriterar magen. Galet hungrig! Tror jag käkar upp pappa snart.
Träningen var kul, till sin förvåning. Trodde den skulle vara sämst med tanke på att vi bra var 8 pers. Men fel hade jag, riktigt kul blev det!

Vill verkligen hitta på något ikväll, så hör av er om någon vill göra något!:)


120114

På pallefysen igår var det egentligen tänkt att springa 3000m på tid. Men tack och lov blev det inställt!
Istället gjorde vi ryck i degerbacken och i djupsnön. Dumma jag som hade springbyxor på mig i -7 grader hade ingen känsel på benen då jag kom fram till gympan igen.
Efter springningen så körde vi fys innomhus. Mest två och två övningar där jag och olivia sammarbetade tillsammans.
Idag har jag bara varit i skolan, sätt film med William och pappa och varit på ug ett tag med kompisar.
Imorgon blir det ännu mera fotboll. Det blir säkert bra. Hoppas på massa kompisar på kvällen!

Friday

Hemma och helg framför mig. It feels great! Finns inte en chans i världen att jag skulle palla med en till dag skola innan helg. 
nu har jag alltså tre prov framför mig och flera läxor. Känns inte det minsta skoj. 
Ikväll hoppas jag på trevligheter här i burträsk!
Glöm inte att det är frågestund;)

Börja fråga

Nu börjar det likna något! Fyra kommentarer idag. Tack!
Okej jag har funderat på det och nu insisterade Lova om att jag ska köra på en frågestund eller vad det nu ska kallas. 
Så here we go!

come on

statestiken sjunker.. nooo!
Kom igen läsare, vakna till liv! Fick nyligt en kommentar. Det gillar jag, kommentera mera! Fråga eller bara skriv något helt random. Jag svarar gärna.
Funderar på en sån här frågestund. Dock orolig att ingen kommer att fråga något. Skulle kännas mobbat.

Jahaja

Idag har jag haft världens värsta dag. Två lektioner på förmiddagen (spanska och biologi) och fyra efter lunchen. Och dessa fyra lektioner var kemi,svenska, fysik och matte. Inte nog med att de var flera lektioner nej utan alla lektionerna var 55min långa. Fy!

Som tur var så träffade jag min bästa vän som jag aldrig kommer att släppa någonsin, gav henne en kram och en puss för att sedan vandra vidare.

Träffade även kevin,holger och morgan. Jag och morgan hade en stoor recap. Fick ut en hel del av det snacket om mig själv. Han är verkligen en toppenkille!


Tokångest

Idag har jag haft världens tokångest. Vill verkligen inte tillbaka till skolan. Vill ha lov då man kan sova hur länge man vill, vara uppe sent på kvällarna, övernatta med kompisar, fara till backen och åka bob/snowboard ja vad somhelst. Jag vill inte gå upp sju på morgonen och ha ett schema som är gjort från helvettet. Nä usch! Tre år till i denna skola. Hur ska jag orka med det.. ?
Ge mig sommarlov.

Absolut roligaste jag sätt

Hhahahahah jag skrattar lika mycke varje gång! Hela klippeet är bra men det bästa är vid 3.20
Saturday night live. rekomenderas!

Då har man instagram

.. heter schonfeldt om ni vill föjla mig där.

Lova

Gårkvällen var verkligen sjuk! Vad gjorde vi egentligen..haha! 
Hade det iallafall bra. Åt spagettikarbonara(något) och massor med popcorn, spelade jag har aldrig, pratade och satt vid datorn.

Off to Lova

Nu far jag och Jonna och sparkar till Lova. Där ska vi äta, mysa och prata tillsammans med henne och pauan.
Kommer bli kanonkväll, det känner jag på mig!

Hejdå!


kan inte fatta

Läste just allt fint alla skrivit om Stoffe på facebook. Så sjukt hemskt att något sånt här kan hända. Såg vad hans lillasyster skrivit. Om det där vore william skulle jag följa med honom.
Nu är klockan slagen! Godnatt!

Sunnanåcup

Matchen mot morön city blev 2-0 och mot sunnanå 1-1 med förlust på straffar. Kom alltså till semi. Trist att inte vi kom ända till finalen.. Gillar inte att det ska avgöras på straffar. 
Finalerna vann iallafall sunnanå gamla på dam och Morön på herrsidan.
Min hals är nu ganska dålig. Förväntar mig inte bättring imorgon men det var det värt! Skulle deppa ihop om jag inte fick spela idag.

Sunnnanåcup

Vaknade klockan halv fem imorse och var piggare än någonsin.
NU KÖR VI TJEJER!


050112

Först och främst. Tack alla för krya på dig hälsningarna. Det värmer!
Idag så har jag spenderat hela min dag inne i Eddahallen och sätt fotboll. Burträsk vann första men förlorade andra. Jag klarade inte av att spela men imorgon kommer jag vara med! Var/är så galet taggad att det inte går dit en till. Ska gå och lägga mig nu tror jag bara föratt vara pigg imorgon.
Godnatt

Damn

Som det verkar just nu får jag inte vara med på sunnanåcupen imorgon.. jag vill mycket som fan!
Men om jag känner mig bättre så kommer jag vara med på fredagen. Så kom igen burträsk och vinn imorgon så kan jag vara med på fredagen och spela finalerna med er♥

Idag fyller världens finaste människa 18 år.


Grattis Paulina♥
Älskar dig

gör mig frisk

Natten har varit allt förutom rolig. Haft feber drömmar.
Känns bättre nu än vad det gjorde i morse, hoppas jag är frisk innan imorgon! vill kunna vara med på sunnanåcupen.

Kvällsfika


.

Ligger i soffan och känner mig risig. Nyss frös jag som ett psyk, nu svettas jag så mycket att jag funderar på att gå ut och lägga mig i snön. 
Hatar feber..

pauan

pakis for just ut genom min ytterdörr. Vi gjorde världens fika tillsammans som var hur gott som helst.
Två glassmoothies, en med banan och blåbär och en med banan och oboy.  
Sen gjorde vi en macka som hade i sig sallad, rostbiff, tomat och granatäpple. Inte så tråkigt.
Fy vad jag tycker om dig ♥

2012

Jag och Sofia kom på en hel radda med saker vi skulle göra under året 2012. 

  • Fara med mopparna till något randomställe
  • Tjäna 3000 kr som ska sparas till utlandsresor
  • Fara till Göteborg
  • Bada isvak
  • Fara till fjällen
  • Sova i ladan på kvarnberget
  • Träffa minst fem "bra" killar och få deras nummer

 

Det var lite saker vi kom på under kvällen. Inte enorma saker, utan saker vi kan klara av.

Nu till mina personliga nyårslöften:

- Köra gärnet då det gäller fotbollen
- Inte tänka "tänk om"
- Vara mer framåt
- Göra saker som är värt att minnas
- Hålla mig ifrån all alkohol (Vilket jag klarat mig suveränt från hittills. Får nämnligen en bil om jag klarar det)
- Ha sommarjobb
- Inte småäta godis, kakor osv
- Vara trevligare hemma


Jaa jag kommer inte på så mycket mera. Har stora planer och förväntningar om 2012. Hoppas det blir så bra som jag förväntar mig!

:(

Sitter i omklädningsrummet och deppar..halsen,ryggen,magen och huvudet sa ifrån.
Pepparpeppar för att bli kry innan torsdag!


020112

Dagen efter nyårs hade vi burträskare träning. Fast än jag sov 2 timmar så var det bästa och roligaste  träningen på länge! Vilken start på det nya året. 
Nu blir det att dra sig till skellefteå för att träna i tältet. Senare ikväll ska jag berätta lite om mina nyårslöften.
Buuuuuuuuuuuuuuuuu

Nyår 2011

Årets nyårsafton är en utav de bästa jag haft.
Den goda maten, julklappsleken då alla skrek och christoffer än en gång blev missnöjd över pressenten, all snö som blev trått upp i ansiktet, musiken som dånade i hela stugan, alla som sjöng och dansade då klockan blev slagen, nyårs kyssen som blev till Sofia, alla som skrek åt JVM.. listan fortsätter.
Hade det hur bra som helst! Tack alla för en helt galet bra nyårsafton!

Kvällens bästa: En jävla glasslev.. förra året fick jag en kuk som knappast kan ha kostat 50 spänn.. Nästa år jag ska då fan inte vara med i den hära leken.
(bilderna tagna från mig och Evelyn.)

Mobil inlägg

Igår såg jag ut såhär. Dock väldigt dålig bild.
Ska skriva och he in bilder senare.
Hade iallafall det hur bra som helst! Tack alla för gårdagen!


RSS 2.0