Stadsfesten

Mot stadsfesten med Sebastian Lidén.

Gym

Då har man varit duktig och gymmat. Snart blir det vidare till mormor och efter det träning med Burträsk.



Om jag med ord kunde beskriva hur det här känns.


 

Några av massa bilder från SM


Svenska Mästare

4 år har gått. Vinnst efter vinnst har jag fått uppleva, men även några få förluster. Att jag skulle bli svensk mästare med ett lag så bra som vårt hade jag aldrig i min vildaste fantasi drömt om. Heller inte att spela från start elvan som mittback och få göra två mål i finalen. Jag minns att på elitlägret 2010 i Halmstad så lovade vi våra tränare att om två år är det vi som spelar på den hära planen inför alla distrikt. Och nu har det hänt. Vinnst med 3-0 och därmed vinnare. 
Otroligt nog var jag inte så speciellt nervös inför matchen iallafall inte på uppvärmningen. Men då line up:en körde igång och vi sjöng nationalsången tillsammans med Ulrik Munther började det kännas.
 
Jag är så glad att ha fått varit med om allt vi gjort. Men det jag kommer att minnas och ta med mig mest utav är Junsele, Halmstad, Piteå, Dommarcupen, alla matcher och läger där emellan och självklart cupkommunal.
 
Fyfan vad vi är bra!

Plötsligt händer det

Nu beger jag mig. Mot Skellefteå sedan Umeå och så småningom är jag framme i Halmstad. Nu förväntar jag mig att alla här hemma i Burträsk ska hålla tummarna åt oss!

Gud som haver....... hjälp oss vinna

Idag har jag lastat över alla saker från den ena lägenheten till den andra, dömt en fotbollsmatch (elvamanna.. det är fasen svårt att dömma) därmed tjänat pengar och packat till Halmstad. 
Imorgon far vi! VFF 95 till Halmstad för att spela final. Det känns inte som det är sant. Såg just gamla klipp från då jag var där på läger. Ola Svensson sjöng nationalsången medans två lag stod på planen med alla distrikt på läktaren. HERREGUD. På tisdag är det vi som står där. Känns som sagt inte möjligt. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Två till från balen


Midsommar 2012

 
Tack för en sinnessjuk midsommar som jag aldrig kommer att glömma!

Midsommar

Imorgon är det midsommar vilket betyder Sofias stuga med massa andra saknade vänner. Är övervänt och hoppas att kvällen/dagen ska bli så bra som jag fantiserat om.

Imorgon ska jag vara med min fina Pau.
Vi ska sola i sinne sedan bege oss ut på en löparrunda och efter det spela volleyboll med laget. Cant wait. Så nu skas det sova!

4 dagar kvar innan jag hoppar på flyget mot Halmstad och spelar final i cup kommunal!


Game talk

Blåslagen, livlös, trött i sinne, ledsen.
Matchen var renarama springpasset. Mina ben värker och har redan börjat bilda ett fett blåmärke på låret. Matchen slutade 3-1 till motståndarna. Vi hade sjukt stor chans att vinna mot dem men det gick tugnt. Vi hade bara 9 utespelare på planen tack vare ett rött kort. Vi ska snart möta dem igen, så nya tag och ladda upp med revansch sug!
Jag minns egentligen inte mycket av matchen.. det gör jag sällan efter att jag spelat. Tror att det beror på beroccan jag alltid dricker en timma innan matchstart.


Svar på kommentar

Hemmamatch? Kl?

Matchen är inte hemma. Men vi ska åka buss dit så det finns gott om plats om någon vill med. I så fall ska ni komma till IP klockan 15.30. Matchen är 19.30 på Tunavallen.


Fucking rain and mosquitoes

Jaa vad ska man säga om dagen?
Har sovit till klockan tolv, städat rummet big time, gjort piroger och sedan haft fotbollsträning.
Vädret är sämst så jag har inte kunnat vara ute utan att bli antingen ihjälbiten av all mygg eller bli blöt av regnet. JAG HATAR DET HÄRA. Snälla röra söta bli bra väder! Om det är såhär hela sommaren kommer jag att hamna i en depression. Har inget sommarjobb så kommer inte kunna göra ett vitten.

Nu ska jag sova, upp klockan halv nio imorgon för att käka sedan är det bara att ladda inför en tuff match. Notviken som ligger högt i tabellen. Men nog kan vi ta dom nog!



Sommardag

Min dag har sätt ut såhär.

  • Vaknade med söta Olivia

  • Spelade fotbollstennis

  • Var på multi och lirade lite fotboll samt stekte

  • For ut på en löprunda med Pauan

  • Spelade volleyboll 

  • Såg EM

Och nu ligger jag här i källaren helt utmattad. Ser redan fram emot kycklingsalladen jag ska göra mig själv imorgon.
Om ni vill kolla på bilder från dagen tryck HÄR.

Hurtbulle

Gårdags kvällen blev väldigt bra. Den spenderades på multi tillsammans med några gamla goda vänner. Var helt död efter det. Hade nästintill kramp i vaderna.
Idag har jag varit ute och sprungit. Försökt få bort lite slagg i benen. Gick tungt må jag säga men känns bra nu efter.
Snart ska jag bege mig till Tjärnbacka för att dömma en match och efter det ska jag se lite fotboll på IP där BFF div spelar. Det säljs fika där, chokladbollar som jag bakat så kom och köp!
Kvällen är ännu oplanerad men hoppas åter igen på att någonting ska komma upp! Så hör av er 


FF

Då var man hemma efter allt ståhej. Vår match mot Själevad vann vi med 2-1. Tror det var den jobbigaste matchen jag NÅGONSIN spelat. Men kul var det!
Sen så blev det en snabbdusch på en sekund och iväg för att se derby match. Där FF vann över Morön.
Dagen kan inte bli mycket bättre. Dock så är jag hemma själv nu utan kompany. Så om någon Burträskare har någonting på g så ring gärna eller kom hit!



0730309344


Vackra du



Grattis till examen lillgumman.
Olivia sov hos mig inatt. Vi la oss på tok försent men ingen av oss kunde somna. Hon grät floder över en film vi såg samt att det var snart skolavslutning medans jag låg och tok skrattade åt henne.
Men vi kom oss ändå upp halv sju dagen efter där jag genast började fixade hennes hår samt sminkade henne lite lätt.
Du är verkligen den sötaste människan på denna planet! Nu när du börjar gymnasiumet kommer du bo i lägenhet i skellefteå som ligger kanske 100m från min. Jag förväntar mig massor med besök och många sova över partys.
Men nu ska du njuta av ett jobbarfritt sommarlov som ska spenderas till 70% med mig♥

Grattis till examen!


Min älskade källare

Ikväll sover jag tillsammans med Olivia nere i min källare. Imorgon ska jag göra henne hår samt sminka henne. Blev förvånad då hon gick med/frågade mig om jag kunde göra det. Hoppas på att hon blir finast i kyrkan, även om hon redan är det.
Nu ska jag åter gå till filmen the vow sedan sova!


New in

Kanon bild! #Bra #mobil


Girls against Boys

Äntligen lite sommarkänsla! Vädret idag har varit galet bra. Dock så har jag inte hunnit sola nästan någonting. Hade match klockan fyra med sunnanå mot SFF p-17. Den matchen gick sådär. Spelade mittback och kan säga att man inte är van det tempot. Men det var riktigt kul. Fick möta Jacob och Christian vilket jag aldrig trodde jag skulle få göra.
Nu är jag hemma öm i hela kroppen och längtar tills jag får lägga mig i svala källaren och sova.
Imorgon ska jag inte göra någonting! Sova ut och sedan sola om det är bra väder.


Snow White

Igår såg jag bio med ingen mindre än Moa. Vi såg Snow white som var sjukt bra. Ända som var dåligt var att Kristen Steward var huvudpersonen, tål inte den skådisen.
Efter bion drog vi hem till min lägenhet och sov. Aldrig varit så trött som jag var då på länge! Dock så blev vi väkta av några byggare klockan tio på morgonen.



Ninja

Match i lördags, träning igår, träning imorse. Då saknas bara träningen som börjar om 45 min. Ikväll kan vi välkomna en sliten tjej. Hejhopp!




Från nummer 22 till nummer 5. Still the same ninja!

You and Me



Inatt har min andra halva sovit hos mig♥
Började med att vi var med Frida och Jennifer till klockan tolv någon gång. Vi pratade för det mesta och såg lite av JungelGeorge. Efter det så begav jag och pau oss hem till mig där det började spåra. Men är väl inte så jätte förvånad, det gör det alltid då vi är med varandra. 
Nu ser jag fram emot nästa helg då vi har planerat att vara med varandra i min lägenhet. Kommer bli hur bra som helst!

Världsbäst



Ikväll och imorgon kommer jag att spendera med världens bästa VFF-95.
Vi kommer träna två träningar sen övernatta på BFF kansliet. Det är sista lägret tillsammans innan halmstad.
Herregud vad nära det är nu. Halmstad är bara lite mer än 10 dagar bort.

ManyCam



Matchen spelades 3-1 till oss. Ska inte säga mycket mer än att vi kunde gjort så sinnessjukt mycket bättre ifrån oss. Men vi gjorde det bra som kom tillbaka i andra halvlek och vann.

Nu kommer snart Pauan, Frida och Jenka hit. Kanske det blir så att någon till kommer.
Vad vi ska göra står fortfarande oklart men vi ska nog hitta på något.

Piercing

Herregud vad jag har tjuvsovit idag. Först hela resan hem och sen nu vid tvn i två timmar kanske. Gårdagen tog kol på mig.

Nu ska jag snart ut på en promm och sen bara ta det lugnt i lilla lugna Burträsk. Imorgon är det match mot Mariehem som gäller och då finns det bara vinst (punkt och slut).



Con gratz



Grattis till studenten!

Sakta men säkert




Redigeringen av balbilderna går sakta men säkert. Hatar att jag egentligen inte kan redigera bilder. Kan inte avgöra om de blir för ljusa osv.. men jag gör så gott jag kan! Här är Jonna och Johan på röda mattan som idag tar studenten. GRATTIS till er båda!



Skolavslutning

 

 

Jaa då har det äntligen blivit officiellt, sommarlov. Kyrkan är avklarad och jag har överlevt ett helt år på natur.
Måste säga att det här året har gått sinnessjukt snabbt. Minns det som igår då vi samlades med klassen och jag ville bara tillbaka till björnåkersskolan och 9b. 

Idag har jag spelat Burträskbingo med min klass. Vi utförde några pinsamma och dumma saker. Vem som vann vet jag inte men kanske får reda på det ikväll. 

Nu måste jag kila iväg till Burträskbussen. Hem och träna sen tillbaka hit till skellefteå för att vara med kompisar.

 

 


Sneak a peak

Idag har jag varit och fotat Jonna inför balen. Herregud så vacker hon var! Även Lova, Lisa, Erica (the list goes on) var hur fina som helst! 
Bilderna jag nu tagit skas redigeras och sedan brännas på skiva till Jonna. Men har inte haft mycket att göra idag så hann trixa lite med en bild så här får ni en liten Sneak a peak.
Canon EOS 7D

Underbart vacker!

Brännis



Igår spelade jag match, 1-1 mot Åkullsjön. Regnet ösade ner och jag tror aldrig att jag frysit så mycket under en fotbollsmatch någonsin!
Efter matchen så följde Olivia mig till stugan. Där bastade vi samt åt godis, pratade i massor och tog oss de första doppet i sjön. ¨Det var inte förns efter bastandet fick min kropp tillbaka sin normala temperatur efter regnmatchen.

 Idag har jag inte gjort mycket. Började med att mamma och pappa körde fast med GYF:en på väg upp från stugan och efter det så har jag bara legat i soffan och tittat på tv. Söndagar ser alltid lika ut.


Game day!

Off to Åkullsjön. Wish us purple ladies good luck!

Home sweet empty Home

Då är man hemma i Burträsk igen. All alone på odlarvägen. Mamma och pappa har flytt fältet till stugan och William stannade i stan. Känns skönt att ha stor huset helt för mig själv, fast det hade inte gjort mig något att träffa familjen nu efter att jag har varit i skellefteå en hel vecka.

Ikväll är det tugga taggtråd som gäller. Imorgon är det match mot inga mindre än Åkullsjön. Jag känner mig nervös men spelsugen nå så jäkligt! 
Matchen är iallafall borta på Hällgärdan Åkullsjöns plan klockan 16.30.

Förövrigt undrar jag om någon har ett filmtips till en ensam krigare i det stora gråa huset?




RSS 2.0