Semi..

11.10 Semifinal mot Clemensnäs imorgon



Mobil historian

Detta var min första mobil. Jag fick den genom att sälja jultidningar. Just nu är den hos min farmor och är i full användning.


Det här var min andra mobil. Den var riktigt bra och jag gillade den jätte mycket. Dock så hände ganska mycket med den här. Först så tappade jag den i toaletten men den klarade sig och fungerade precis som vanligt. Men då när jag for till thailand så smälte batteriet i den och då var den körd. Hade den liggandes i en väska på stranden i 30+. Så ett tips är att låta mobilen vara i hotellrummet eller se till att den ligger svalt till!



Den här mobilen hade jag en väldigt kort tid. Knapparna gick sönder direkt och vad jag har hört är att alla dom här mobilerna har sämst kvalla. Så jag lämnade in den och fick den här istället:



Den här mobilen har precis som min svarta gamla varit med om mycket. Först tappade jag den i toaletten, så ja jag har tappat två av mina mobiler i toan, men den klarade sig och fungerade jätte bra. Sen så hade jag den liggandes i min väska där jag även hade hostmedicin. Självklart skulle då hostmedicinen läka och föras in i mobilen. Efter att mobilen var fylld av hostmedicin så fungerade inte kameran. Jag lämnade då in den på lagning och fick en sprillans ny likadan. Vad som gjort att den inte fungerar vet jag inte. Men den är då helt ur funktion nu.

.

Det var då jag köpte min första touch mobil. En HTC fire. Den var bra så länge den fungerade. Det här var den första mobilen jag var riktigtriktigt försiktig med men ändå så skulle den pajja. Vet egentligen inte vad som hände den vill bara inte starta nu.



Så när min HTC slutade fungera utan anledning så fick jag ärva denna av min pappa. Den är sjukt bra! Den kan jag tipsa om. Hållbar och har konversationer. Jag använder den lite då och då nu.



I julas så fick jag pappas gamla iPhone 3g. Och nu som många andra är jag förälskad i iPhones. Och den här mobilen ska inte förstöras!

At Lisas Place

Sitter just nu hos min käre granne Lisa Lindström och tjockar mig på massa gosaker. Känner mig tjock men det ska man göra på fredagar!
Imorgon är det dommarcupen som gäller. Är inte så taggad ännu på grund av att jag känner mig helt utsliten men ska göra allt för att göra morgondagen till en bra dag.

Spelschema för BFF imorgon:

15.00 Bff-Byske/Bodå

19.00 Bff-Morön City

Båda matcherna spelas på Guldvallen.


Bara sjukt

 

Läste detta på Kissies blogg. Bara sjukt.

 

  • I Libanon får män ha sex med djur, men det måste vara djur av kvinnligt kön. Att ha sex med djur av manligt kön bestraffas med döden.
  • I Bahrain är det tillåtet för en doktor att undersöka en kvinnas könsorgan, men han får dock inte titta direkt på dem under undersökningen utan endast genom en spegel.
  • Muslimer får inte titta på könsorganen på en avliden person. Detta gäller även begravningsentreprenörer. Könsorganen på den döde måste täckas med en tegelsten eller träbräda hela tiden.
  • Straffet för onani i Indonesien är halshuggning.
  • Det finns män på Guam vars fulltidssysselsättning är att resa landet runt och beröva flickor på oskulden. De betalar dem dessutom för äran att få haft sex med dem för första gången… Och skälet är: Enligt Guams lag så är det absolut förbjudet för oskulder att gifta sig.
  • I Hongkong får en bedragen fru lagligen döda sin otrogne man, men endast med sina bara händer. Mannens älskarinna får dock dödas på vilket sätt som behagas.
  • I Liverpool, England får kvinnliga säljare arbeta med bar överkropp — men endast i affärer för exotisk fisk.
  • I Cali, Colombia, får kvinnan endast ha sex med sin äkta man. Första gången de ska ha sex så måste kvinnans mamma vara i rummet och bevittna akten.
  • I Hartford, Conneticut, bryter man mot lagen om man kysser sin fru på en söndag.
  • I delstaten Washington finns det en lag som meddelar att det är strängt förbjudet att älska med en oskuld (även på bröllopsnatten).
  • En man får inte avfyra en pistol då hans kvinnliga partner får en orgasm. Denna lag är verksam Connorsville, Wisconsin.
  • Den enda ställningen som är accepterad enligt lag i Washington DC är missionärsställningen. Alla övriga ställningar är olagliga.

Miss u like crazy

Min dag har varit bra. Var inte alls jobbigt under lektionerna, känns inte ens som att jag var på skolan.
Dock så var jag sämst i världen, och nu menar jag verkligen sämst!, på specialidrotten.

Om exakt en vecka så kommer det att bli påsklov! Som jag längtar! Har redan planerat in en hel del som jag ska göra med mina klasskompisar jisses vad jag är taggad. Och nu i veckan är det dommarcupen. Också riktigt kul! Det ända negativa om det är att Olivia och Elin inte ska spela med oss Burträskare utan ska spela med deras länslag. 
Hoppas även på att få träffa pau snart. Saknar henne så det gör ont.

  

                                                                   ♥


Hatar denna kemi

Hej!
Min uppdatering är åt fanders. Har ingenting att skriva om.
Men jag vill skrika ut att kemi är det sämsta som finns. Inte nog med att det är jättejätte komplicerat, utan min lärare är så fruktansvärt dålig. Fattar ingenting då hon förklarar. Och imorgon är det ett stort läxförhör på det..ligger inte bra till.
Förövrigt så har jag ont i mina ben efter träningen som var jobbigare än vanligt.
Godnatt!


Somtimes a BIG confident yes

Dålig uppdatering, I know, jag ska skärpa mig.
Idag på skolan så var vi på förläsning på campus där en kille pratade om Bigbang. Det han sa har verkligen rört till det i huvudet. Kommer inte kunna släppa allt han sagt. Att det finns oändligt många av mig och att vi ser bak i tiden om vi kollar ut i rymden osv. Nä fy.. komplicerat.
Annars så har jag bara varit galet trött idag och är inte det minsta taggad på träning ikväll. Men det blir nog bra ändå.

De bästa presenterna

Imorse så kom min mamma, pappa och tränare Lajja och sjöng för mig samt gav mig en present. Varför Lajja var med vet jag inte, gissar på att han och pappa pratade om den kommande matchen som är klockan 16.15 på norrvalla idag. Men iallafall. Jag fick en högtalare till min Iphone. Den och min smoothie maskin som jag fick igår toppar listan! Men allt annat jag fick var jätte bra också! Tack så mycket för allt fint!

Grattis till mig själv! Nu 17 bast

Årets kalas för min 17års dag var bra. Dock så kan jag inte tänka mig att jag fyller år. Känns varken speciellt eller spännande. Förut då jag var liten kunde jag inte sova natten före för jag var så spänd inför att öppna alla presenter. Önskar faktiskt att det var så lite nu också. Men inte det inte. Känns inte ens som att jag fyller år.

Kalaset bjöd på massa gofika och presenter från släckten. Spelade även spel och lät Agnes prova halva min garderob. Om hon fick skulle hon nog ta med sig allt hem, trots att det mesta såg ut som en säck på henne.
Presenterna som jag fick igår eller vad man nu ska säga då klockan är över tolv.
Ska få mamma och pappas idag.
Två sportbhar och ett par värmebyxor.
Trosor och två par byxor.
Smycken som jag kan fästa till navelpiercingen.
En as snygg väst som kommer att användas grymt mycket.
Pengar som jag kommer att kunna använda då jag far till London.
Hur bra ansiktskräm som helst! Och ett medlemskort på the body shop.
Ett par shorts.

Min fredag

Min fredagskväll såg ut ungefär såhär.

Först så var det en oerhört lugnt skoldag där jag fick tillbaka mitt matte prov där jag var 4poäng från ett A. Är typ stolt.
Efter det så for jag sofia och sebbe runt till varandras lägenheter för att sedan äta på subway. Klockan 9 blev det bio med ett helt gäng killar. John Carter hette filmen och den var bra! 2h lång så bio sevärd.
Resten av kvällen spenderades i Sofias lägenhet tillsammans med några andra kompisar.
Nu blir det att shoppa presenter åt mig som fyller år imorgon. Inte så taggad eftersom jag inte sov så mycket inatt..



Ludwig och Erik vid tre tiden inatt


Så långt ifrån pigg man kan komma

Mitt huvud spränger och klockan tickar på. Önskar att den var nio så jag kunde sova ut riktigt riktigt länge imorgon. Men ikket.
Sitter nu men huvudet in i datorn och läser på glosor som ska kunnas innan imorgon. Tror jag ska ge upp. Mitt huvud pallar inte och jag behöver sova. 
Imorgon blir det skola med idrott bad. Och efter det så ska jag tillbringa kvällen med Sofia. Kommer bli KANON. Fick bara lite beslutsångest om jag verkligen vill vara i skellefteå imorgon.. Jag träffade jacob och christian som sa att jag skulle komma hem till burträsk och vara med dem..men vi får se.
Nu blir det lite mera plugg sen sova! Godnatt

Love this guy


Schemat

Detta var då mitt schema. Kändes mer då jag tänker på det. Nu när jag ser det känns det lite. Men tro mig det sliter!
Snart ska jag bege mig på träning och efter det blir det att ta det lugnt och njuta av ett avklarat matte prov.

Denna fotboll

Denna fotboll som spelas varje dag flera gånger om dagen.
Helgens match bjöd på blåfot och smärta då jag har skor på mig. Men jag är inte bitter!

(jag ska lägga in mitt träningsschema imorgon om jag har tid)

Nu blir det sova. Jag är helt slut i kropp och själ. Godnatt allihopa!


Skulle ge mycket för mer fritid

Idag orkar jag inte skola. Är trött och har träningsverk hela ryggen. Ikväll måste jag plugga också vilket känns åt helvette jobbigt. Men jag ska börja ta tag i skolan och få bättre betyg nu. Har varit lite för lat med alla läxor.
Nu: biologi.


FINALISTER

Västerbotten flickor födda 95 är nu i final! Vi ska få fara till halmstad igen och spela inför mååångamånga människor. Känns hur kul som helst! Även om min insatts under gårdagens match var åt helvette dålig så betyder inte det mycket nu när vi vann. Får ladda om till Halmstadsmatchen istället.

direkt från hotellet


Kina restaurang

Är på Kina restaurang med alla länstjejer. Bilden visar utsikten som jag och Olivia har på scandic hotell. Nu blir det mys på hotellet och vila sig inför morgondagen!

Dagens:
Olivia och jag jonglerade och det gick sämst.
Jag: knu**a!
Olivia: men Alice säg inte sånna frestande ord.


På söndag är det vinna eller försvinna. Match mot Blekinge!

Nu slog klockan tolv. Jag ska sova nu direkt för imorgon blir det först att se FF spela och efter det Sunnanå. Sedan, vad jag förstått, är det middag på restaurang och efter det sova på scandic. Men lördagen är ingenting i jämförelse med söndagen.
Match mot Blekinge och ett steg närmre att utse finalisterna i cup kommunal. Detta fotbollsprat jag kör jämt kanske är jobbigt att läsa om men det här är en speciell händelse som jag inte kommer att få vara med om igen.
Detta var min uppladdning som jag och sofia tryckte i oss.

Miss u

Jag har varit trött exakt hela dagen. Först bara helt uttråkad och slut i huvudet. Sedan efter att ha haft en svenska där jag inte kunde göra någonting, en idrottslektion där det var handboll som jag tycker är cp tråkigt och på det en fotbollsträning så dunkade mitt huvud och mina ögon sogs igen nästan direkt.
Men så snart jag käkat ipren och mat så blevjag pigg igen. Nu är Sofia här och vi har gjort världens exotiska fruktsallad och till det en blåbärssmoothie. Verkligen hur gott som helst.
Hade tråkigt på skolan så snodde sofias mobil och tog lite egopics
image description
image description

Ron Pope

Vaknade för en timma sen och har hunnit göra världens lunch där hälften är kvar på tallriken. Jag är proppmätt.
Nu blir det snart att gå en prom!
Den kommande natten ska jag spendera i Skellefteå tror jag. För imorgon blir det skola.


Morgondagen: Hemma i soffan.. igen

Febern har sjunkit rejält. Men känner mig ändå inte kry. Så nu är det bestämt att jag kommer att tillbringa morgondagen hemma igen. Vill bli 100 innan jag beger mig på skolan så att jag inte blir sjuk igen innan söndag. 
För att på söndag är det semi med länslaget och det är något jag INTEINTEINTE får missa! Om jag är sjuk då tar jag helt ärligt livet av mig. Nä nu ska jag sova och krya. Imorgon ska jag sluka vatten och käka vitaminer!

Min Tisdag

Då var febern över. Eller jag tror den är det iallafall. Känner mig mycket mer kry nu än igår. 
Min dag har sätt ut såhär: 

Sova-Farmor-Hem-Tv. 

Ingen rolig dag direkt men den har varit lugn och skön. Vilket behövdes.
Nu blir det att se top model och efter det hoppas jag på gomiddag och att mina grey's avsnitt laddat klart.
Herrå!


Swedish Poems

Det här klippet måste ni se! Lika roligt varje gång.

Conan the barbarian

Orkar inte skriva så mycket idag. Men kan meddela att jag har för tillfället feber. Och tanken va ju den att imorgon ska jag till Umeå för att ha länsträff för att träna inför cup kommunal semifinalen. Men jag tror att jag ska fara ändå!
Nu ska jag falla mig in i tvn och vila! Hejs


100312

Kvällen har bestått av mat, prat, melodifestivalen och massa kortspel. Som ni ser på bilden sög jag rumpa i ruter sju men vann i plump.
Nu blir det skräckfilm! The omen:D


Uppdat

Hallå! Hemavans backarna är riktigt bra. Mjuk och fylld av nysnö. Dock så har vädret varit upp och ned. Först sol och vindstilla, sedan snöstorm. Vid tvåtiden hade jag förfrusit mina kinder så begav mig inåt. Men bortsätt från det är det bra!
Nu sitter jag i en liten stuga med min familj och Engströms. Vi lyssnar på hockeyradion medans vi väntar på mat.
Imorgon blir det att åka i tärna och fara hem mot burträsk.


Hemavan

Då var det bestämt. Hemavan here i come.
För tillfället känns vädret inte så lovande men förhoppningsvis är det bättre där borta.


Kony 2012


What to do?

Under hela denna dag har jag grubblat över om jag ska fara till hemavan eller stanna i skellefteå och vara med massa kompisar. Och efter många om och men så har jag bestämt mig. Jag ska till hemavan imorgon. Eller så känns det iallafall just nu. Kan fort ha ändrat mig innan imorgon.
Är bara rädd att det kommer bli tråkigt i hemavan med tanke på att jag ska dit utan william. Sen så ska jag mamma och pappa bo tillsammans med familjen Engströms och dem har jag inte umgåtts med på år och dar. Så är lite nervös inför det också. Men förhoppningsvis blir det bra! Hoppas jag kommer kunna åka nu efter att ha kört palle fys inriktat på endast ben.
Du är en utav de härligaste och sötaste personerna jag vet till.

off to kvarnberget


Grattis

Idag fyller världens finaste Lova 18 år!


Grattis gumman!♥


Bilder från igår.

Strålande sol och lite folk i backen. Dock ganska isigt och kallt. Men det var en helt okej dag.
Tyvärr var jag så sjukt trött att jag nästan föll i liften första åket.

Dagens: Då jag bytt till skidor och skulle åka tre i liften med sofia mellan mig och jag körde rakt över henne. Hon skämdes inte bara lite efter det och jag höll på att dö av skratt.


Grattis

Vill bara ägna ett inlägg åt en underbar vän som fyller idag 16 år.
Grattis Oscar♥

Söndag-måndag

Somnade kanske kring fem inatt och vaknade nio. Och nu har jag alltså två träningar. KANONERS.
Kommer vara helt död. Men det är det värt! 
Gårdagen och natten var helt galet bra. Älskar att vara med nya personer. Inte för att de är så nya men ändå. Egentligen så var det tänkt att vi skulle dra till backen och åka pulka men vi alla tyckte det var isandes kallt ute så vi skippade det och drog till brandstationen och duschade. Natten spenderades framför tvn och matbordet. Såg två jätte dåliga skräckisar men det gjorde mig ingenting.
Nu hoppas jag på att få fara till Jespers hemstad och palla gurkor. Och att det blir något mera under lovet innan det är slut. Men det är jag gaanska säker på att det blir.
Tre bilder som är tagna med min mobil kamera.
Vad sofia gjorde under natten skulle jag vilja veta!
Sliten krigare. Grattis sebbe, du vann i att vara vaken längst.
Han på bilden påstår att ända dagen han inte kan vara uppe länge är fredagar. Och inatt fick vi det bevisat. Tror att han plågade sig själv ganska hårt. För på morgonen såg han inte kry ut.

Drag me to hell

Klockan är fyra och jag har just playat en andra skräckfilm med mina lööövly budds. Känner att jag inte har någonting alls att skriva om men kan väl berätta lite om hur dagen varit.

Först och främst sov jag till klockan tolv och efter det såg jag halva Tintin med William. Vid fyra tiden gick jag till mormor och åt en asgod middag och var där tills klockan slog sju och jag for för att möta upp Jesper och sebbe.
Vi och Sofia spelade massa spel och killarna vann inte en ända match. När Marcus, erik och emil anlände senare pallrade vi oss till brandstationen och duschade. Mitt hår är nu äckligt och strävt efter all tvål som blev inskrubbat i mitt hår.


Godmorgon

Emil och Erik hälsar omvärlden godmorgon!


Holy..

Igår efter heldagen i backen så blev det alltså fys med Palle. Först 6 ryck uppför degerbacken och efter det gym mest inriktat på armar. Och då kan jag ju säga att jag inte har några muskler i armarna över huve taget. Sedan så på torsdagsmorgonen hade jag specialidrott där det enligt mig var jobbigt. Direkt efter det så körde jag snörugby på idrotten med klassen vilket också var jobbigt och nu har jag just kört intervaller runt ett kvarter samt intervaller innomhus och tabata. Halt som satan ute! Höll på att flätta omkull tusen gånger.

Så nu blir det läsa lite spanska och efter det sova en sjukt efterlängtad sömn. Godnatt!


Bygdsiljumsbacken

Backen igår var väldigt väldigt kul! Åkte för det mesta i skogen men hoppade även i hopp och föll varje gång.
Det som gjorde dagen var Fritz och hans pudersnö fixering samt hans ryggsäck, båda sebastiarna som inte var så bra på att åka och Danielsson som man såg komma flygandes förbi i störtlopp nerför röda backen.
Är imponerad på Marcus också som stod på en snowboard för första gången och var nog bättre än de flesta i slutet av dagen.

Hoppas på friluftsdag snart igen!


RSS 2.0