Onsdag

Idag har jag åkt tre vändor från- till- från burträsk, tränat med burträsk, fått igen prov och nu ligger jag ensam i lägenheten.

Jag är så sjukt störd på mig själv. Det här året har jag inte ens försökt få bra betyg i skolan, har inte haft orken. Så nästan varje prov jag fått igen har jag kunnat gjort så himla mycket bättre. I tvåan blir det nya tag och förbättrade betyg! Det lovar jag mig själv!


Vägstäd



Då har man gått en bra bit efter vägen och plockat allt skit folk slängt runt omkring sig. Jag och Olivia hittade bland annat 26 cigarettpaket. 
Otroligt nog tycker inte jag att det är tråkigt att vägstäda. Det är helt okej faktiskt. Man får prata, gå och hitta massa random saker. Det ända negativa är att man får kramp i armen av att bära smutspåsen.
Efter städningen fick vi korv och en cola och vid nio tiden for jag och Olivia till IP och tränade lite vänsterfot.

Nu befinner jag mig i Burträsk och ska snart vända på klacken och lägga mig. HELT slut.  
Godnatt!


Beautiful picture

Vädret idag är helt underbart! Legat ute och solat sen elva imorse. Röd och fin på magen nu. Äntligen är sommaren här! 

Matchen igår blev vinst med 5-2. Jag gjorde inte alls min bästa match och kommer inte ihåg vissa delar av matchen heller. Vad det beror på att jag inte kommer ihåg undrar jag med.
Nu framöver kommer jag att bo på IP planen och nöta frisparkar. 9/10 ska sitta i MÅL (punkt)

Kvällens

Sitter just nu inne på snidex och ser på Eurovision. Sverige leder och skrik ekar ut ur snidex byggnaden varje tolv poängare vi får!


Shoppingen i London


Nu börjar det närma sig

Klockan 14.00 på IP spelar Burträsk FF mot Infjärden.


Red telephone booth


Nomnom

Ganska sugen på massor med godis nu vill jag lova. Men ikket! Blir att ladda med massa mat och massa vatten istället. Imorgon är det hemma match på IP och jag är mer taggad än vanligt. Piteborna ska inte få ett ända litet poäng mot oss!


Dröm

Den här klänningen fick jag av mamma för några veckor sedan. Hur fin som helst!


Hur mycket kolhydrater förbränner du?



Var just på en jävulskt jobbig träning. Sprang non stop nästan hela träningen. Nu blir det att duscha och vräka i sig kolhydrater som jag inte alls har ätit nog mängd av.
På FGn så gjorde vi en matdagbok under tre dagar och undersökte om vi fick i oss rätt mängs kolhydrater. Jag låg på minus mellan 200-550 gram. Så nu blir det att försöka fixa till det.   

Om ni vill kolla eran kolhydratförbränning gör såhär:

Ta eran kroppsvikt gånger någon av de nedstående.
- Vila, gått 4-5 (en söndag då du bara suttit hemma 4, en dag i skolan 5)
- Träning 6-8 (beroende på hur jobbig/hård träningen varit)
- Match 8-10 (beroende på hur jobbig/hård matchen varit)

Exempel. Någon som väger 70kg och har haft en match som var jobbig och har varit i skolan en hel dag.

70*10+70*5=1050gram kolhydratsförbränning.

Rummet i London



INT så tråkigt hotell om jag får säga det själv!

Övre bilden var vardagsrummet där det fanns tv, tre sängar, matbord och massa skåp och utsmyckning. Där sov jag mamma och morster Anna. I nedre bilden var det bara ett sovrum + tv och massa utsmyckning. Där sov mormor och farmor som några gudar. Deras säng var brano mycket skönare än våra.

Dagens

Nu drar jag på div fem match. Är super taggad!


Hemma

Är nu tillbaka efter en kanon helg i London!
Shoppade mer än någonsin och har sätt flera saker. Bland annat Mama Mia musikal som var hur bra som helst och madam tussauds som var hundra gånger bättre än vad jag trott.
Är nu på Arlanda och inväntar Umeå flyget. Uppdaterar mera sen.


Arlanda

Sitter på Arlanda flygplats. Flyget mot London går klockan 20.30..kill me, orkar inte vänta tills dess. Vill bara dit NUNUNU!


Alla dessa förväl

Varje gång jag har farit utomlands har jag sagt hejdå till alla mina kompisar. Först kramat dem på skolan eller på  träningen och sedan just innan jag hoppat på planet har jag skickat ett sms.
Jag minns förra gången då jag skulle till Rhodos och jag kramade hejdå till Vendela. Jag var nära att börja gråta för det kändes som att vi aldrig skulle ses igen. Löjligt jag vet.
Inför den här resan har jag inte hunnit säga hejdå till nästan någon. Fick en kram av Julia och Pauan på träningen men jag trodde jag skulle hinna träffa alla idag igen på matchen. Men jag kommer inte hinna se den.
Eftersom jag bara ska vara borta till måndag så känns det inte lika viktigt att säga hejdå, vi ses snart, men det är fortfarande en sak jag borde ha gjort.
Det blev som det blev den här gången. Kommer sakna er iallafall och det vet ni.

Hejdå alla nära och kära, okända och kända.


( shit det här lät nästan som ett självmordsbrev..:o )


London imorgon

Imorgon bär det av! Kan knappt fatta det själv att jag ska bort till London. Imorgon far jag först till Umeå och kollar lite på mitt lag spelar match (som jag har tokångest över att jag missar..) efter det flyger jag till stockholm för att senare färdas vidare till London. Till mitt sälskap kommer mamma, Anna, mormor och farmor. Vi kommer att bland annat se en Mamma Mia konsert, shoppa och förhoppningsvis kolla på vaxkabinetten.
Tyvärr är jag lite krasslig. Har haft feberdrömmar tre dagar i sträck och har lock i hela högra örat. Så flygningen kommer bli en pain men det är bara att härda. 

Nu blir det träning sen hem till Burträsk! Trevligt lov/helg!

6J

Som ni vet så har jag en hyreslägenhet i skellefteå som jag måste lämna igen nu i juni eller juli. Den här lägenheten är fin och fräsch men ligger lite väl långt bort och ha lite väl med trappor. Så nu har jag hittat en ny. Som är betalad och klar! Är hur exalterad som helst och vill helst bara dit och flytta in nu direkt. Vi får ta över den antingen den  första eller den 15 juni. Vad gatan heter kommer jag inte ihåg men det ska jag kolla upp. Förövrigt är den lägenheten brano större än denna och har inte alls lika många trappor och är närmre stan. Längtarrrr!




mot skolan

Mot skolan för att ha tre lektioner.

Min helg

Bad update I know. 

Helgen har varit fullproppad med trevligheter. Har inte haft en minut för mig själv.  
Först på fredag så var jag med mina kusiner och lekte med Agnes, sedan på lördag så hade jag match och halv 8 hos mig och igår var jag hos farmor, var ute och gick samt såg BIK spela match. 

Matchen i lördags har jag inte mycket att säga om..vi spelade 3-3 mot ett lag som vi borde vunnit mot med åtminstonde 6-2 mot. FÖRBANNAT. 
Men kvällen räddades trots allt av ett gäng fina personer. 
Det började med att jag och Sofia grillade kött och majs, gjorde pommes, förätt och chokladpudding. Det blevsupergott men vårt betyg för maten är ännu inte satt. Efter det så for vi ut till alla möjliga lekparkar i Burträsk samt på multi och spelade fotboll. När klockan närmade sig 00.00 så for vi till Robin och hans kusin för att bada badtunna. Skönt nanting se vanvettigt var det! Inte före klockan 03.00 var vi hemma igen och slog på en skräckis som vi alla somnade till.

Nä min helg har varit bra! Trots en skitmatch. Nu är det bara 14 skoldagar kvar och endast 2 dagar kvar innan jag far till London. Livet är inte så tråkigt just nu!

Hos Schönfeldts

Befinner mig just nu hemma hos mina kusiner. Dock är bara yngstingen här. Skulle vilja träffa alla tre men det får bli en annan dag.
Jag och Agnes har hjulat nere i källaren och lekt lite med hennes Pippi Långstrumps gubbar. Resten av kvällen blir att tagga inför match imorgon klockan 15.30 i skellefteå!


Godis

Mitt sockerbehov är extremt. Sjukt sugen på att köpa en godispåse att ha till skolan. Men jag ska klara mig utan!


Rubrik

Har inte mycket att skriva om för tillfället. Men kan slänga ur nig några saker.
*På skolan hade jag min engelska redovisning. Improviserade nästan hela talet men det gick ändå ganska bra.
*Spelade fotboll på skolidrotten och svettades som en gris.
*Har träningsverk sen gårdagens match. Har aldrig sprungit så mycket tror jag. En riktig BRUNKAR match! Och domaren tillät allt. Sånt gillas.
*Imorgon ska jag klippa mig.
*På lördag är det match på Sörvalla mot Luleå vilken tid ska jag kolla upp sen. Efter den matchen blir det halv8 hos mig i Burträsk.


Seriepremiär och vinst!

2-1 till Burträsk. Börjar bra!


New Boliden

Mot skolan för att fara till Rönnskärn och ha kemilektion. Och efter det ha största provet hittills på hela 11 kapitell i kemiboken. Inte det minsta taggad.
Over and out!

Match på onsdag i Piteå

Seriepremiären som egentligen skulle varit i lördags men blev inställd på grund av snövädret, har nu blivit flyttad till onsdag. Taggad till tusen. Ska göra ALLT och lite till för att få hem en vinst första matchen i div2. 



Rolig lektion


Skype/Tinychat

När man var liten var det Apberget och MSN som var "inne" nu är det Facebook och Skype. 
Älskar skype, lätt ett utav det roligaste man kan göra på datorn!



Pluggplugg..

Jag är stressad. Känner att det här kemiprovet inte kommer att gå bra. 
Pluggat hela dagen och pluggar än. Men ingenting tycks vilja fasta i huvudet. Nu "ringer" jag fritz på skype och ska försöka få honom att plugga med mig. Behöver all hjälp jag kan få! 
Åter till plugget.

ManyCam.com

Med detta säger vi ha en fortsatt trevlig fredag! Ta det lugnt alla ni som är ute på hoven roven.



Fredag

Sista skoldagen på veckan. Det känns bra!
Idag har jag bara tre, kanske fyra, lektioner och efter det ska jag hem till burträsk.
Hela helgen kommer att spenderas med Olivia och ikväll ska vi ladda inför seriepremiären med en massa mat och sömn. Vi räknar med vinst första matchen i div 2!


Plugg..

Skriftliga nationella engelska avklarat!
Nu bara kemi och matte kvar innan det blir att cykla hemåt.

Kemi är inte min starka sida och på tisdag ska vi ha fetaste provet. Kommer plugga varje dag nu innan det annars kommer jag måsta räkna med ett F. Inte taggad


Vad jag gjort när jag varit långledig

Har fått en massa kommentarer sådär helt random, kul! Keep on doing it!

Jag fick en fråga om vad jag gjort då jag varit långledig. Jag har väl egentligen inte varit långledig på länge men när jag är långledig brukar jag träna fotboll, vara med kompisar, vara uppe alldeles för sent på kvällen och sova alldeles för långt in på dagen. Förut var det i Burträsk jag strosade omkring men nu mera är det skellefteå som gäller! Trivs som handen i hansken i den hära staden tillsammans med mina nya klasskompisar, även om jag saknar de gamla också.

Hoppas du fick svar på din fråga annars är det bara att fråga igen.



direkt från balderskolan

Svenska nationella i full gång. Hoppas jag slipper köra min muntliga redovisning idag, jag är inte riktigt förberedd.

Ledarfysbilder

Kolla bilderna från ledarfysen HÄR

mabe I will get one

Jag och mamma har nu suttit och pratat om katter. Om att jag kanske ska skaffa en till min lägenhet. Jag är sjukt sugen på grund av att jag aldrig haft ett päls djur förutom kaniner. Min pappa är pälsdjursallergiker så vi har aldrig kunnat skaffa hund,katt eller något sådant djur. 
Men jag har hört att det är mycket jobb men vi får se hur det blir. Jag är i allafall på listan att skaffa en kissemisse!


Gårdagens

Så här såg jag ut igår, kass bild.

Jag befann mig i stan tillsammans med massa andra klasskompisar. Det blev många smällda raketer och mycket promenerande. En helt okej kväll!


RSS 2.0