Kreativ

Vad gör man inte då lampan är sönder.


Två saker

Två saker..

jag lärt mig idag:

  • Sjung aldrig då du är nervös, det låter skit.
  • Kolla alltid om en säkring gått innan du skruvar ut glödlampan, iallafall jag skulle ha sparat mig begäret att måsta dammsuga upp allt glassplitter efter att ha tappat ner den fullt funkande lampan.

jag har gjort idag:

  • Sovit.
  • STOR städat.

jag borde göra:

  • Plugga till fysiknationella och till världens onödigaste och största specialidrottsprov.
  • Duscha.

jag vill göra:

  • Bli 18.
  • Fara utomlands.
  • (Träffa William)

 

 

 

 

 

Hatar det här

Migrän..igen
Gillar inte det här! Som tur är har jag sovit bort mitt "synbortfall" men nu dunkar huvudet istället.
Det här skrev jag till mamma vid sju. Kan någon förstå vad det står?


Godnatt..

Godnatt allihopa. Och juste om endast 9 dagar kommer William hem! Längtar!


Edda

Då har man varit och badat i över två timmar. Vet inte riktigt varför man blir så sjukt trött efter att ha badat. Mina ögon faller ihop hela tiden.
Iallafall, så körde vi lite "styrka". Mest armar, skulle varit hundra gånger jobbigare om det vore på land men det tog på rätt bra! De som sätt oss måste trott vi spexa för dem. Men det skulle jag också trott.





Nov. 27, 2012

Ett tag sen sist jag skrev.
Igår bakade jag pepparkakor med sofia och marcus och på lördag blir det nog att baka i burträsk hos mormor som jag gör varje år.
För övrigt kan jag knappt gå. Mina lår är ur funktion. Har aldrig haft så här mycket träningsvärk någonsin!


Lovely friday!

Kroppen blir bara mer och mer mör. Tror aldrig jag svettats så mycket som jag gjorde under tabatan igår. Okej det var hudkrämens fel men ändå. Det rann och tog aldrig slut. Mysigt.

Idag har jag varit och ätit på tatung samt sätt bio med pappsen. Eftersom mamma är i luleå just nu och William är i USA så passade det att göra något bara vi. Filmen vi såg var sådär. Aron heter den, seg i början men nagelbitare i slutet.
Min fredag har varit bra! Nu ser jag fram emot att sova länge sedan äta go lunch hos farmor och farfar!
 
 
Några från idag.

Min frukost

 
Så här ser min frukost ut. Jag blandar i OPTIMAL bärmix, ungefär en tesked, i fil samt flingor. Sedan tar jag mig en omega3 och en D- vitamintablett. Det sägs ju att de på bilden är bra att äta för att typ vara friskare? eller iallafall inte bli sjuk lika lätt. Men det vet jag inte riktigt om det stämmer. Vi får väl se om jag blir sjuk under vintern eller inte!

Gris hjärta

I går på labben (vi har varje tisdag labb med skolan, låter mycket roligare än vad det är) så fick vi skära i ett gris hjärta! Lite äckligt må jag säga men jag gillar sånt där så det var kul. Dock så är ju tanken att man ska lära sig att syrefattigt blod kommer in i övre och nedre hålven in i.. blablabla skulle vara roligare om man bara fick skära och kolla runt lite.
Men en sak som sas på lektionen fick mig att överse om att bli vegetarian. Pelle, vår lärare, berättade hur de slaktar grisarna på en del ställen. Grisarna känner på sig om att de kommer bli dödade. De skriker och försöker springa där ifrån medans några puttar dem dit de ska slaktas. Hemskt.
 

Portkod 1321

Olivia lämnade mig just. Vi drog på max och åt en lyxshake och såg ett program som finns på svtplay. Portkod 1321 heter programmet. Sjukt bra! Dock är det bara 10 min varje program.. Men jag råder er verkligen att se det!
 
 

Tisdag

Idag har jag shoppat för första gången på flera månader. Blev inte mycket men fick med mig lite iallafall.
Efter det drog jag och Lisa oss ut på en springtur i vitberget. Känns alltid lika bra efter att har tränat. Speciellt om man kört stenhårt.
Kass bild.
Den är tagen från halmstadsfinalen. När vi var i Umeå på galan fick vi alla med oss filmen och kort. Och på bilden gör jag alltså en split brytning. Jaa.. man har ju alla sin egen teknik.

Godnatt

Nu välkomnar jag mig själv till min favvo plats!


Galan

I lördags hade vi, läns, vår sista dag tillsammans som VFF-95.
Vi såg ett bildspel på våra år tillsammans, såg final matchen i Halmstad samt for på galan. Galan var inte det roligaste jag varit på, rätt segt var det. Men det var kul att träffa alla igen. Dock känns det overkligt att allt är över. Nu kommer jag inte få något mer sms eller något mail att det är läger eller match.
Men jag hoppas ändå att vi hittar på något i snara framtiden!

 


Fredag!

Äntligen fredag! Har pluggat arslet av mig den här veckan så ett lov kunde inte komma mer lägligt.
Imorgon är det fotbollsgala i Umeå som gäller. Spännande!


Onsdag

Min skoldag idag har nog varit den jobbigaste hittills!
Var som ett levande lik hela dagen och inte nog med det cyklade jag omkull och skrapa sönder knäet och höften. Men min kväll blev räddad av Zlatan. Fyra mål en av dessa en bissa. Fy sate så bra han är!


Alltid lika kul med migrän

Då har man varit ute och sprungit med Lisa och duschat i över en halvtimma.
Dock har jag nu fått migrän.. Känns inte så kul att lägga sig nu för att sova. Och verkligen inte då man egentligen kan vara uppe till tre tiden. Har nämligen ingen skola imorgon. Aja..ska sova en timma och se om det går över!


Från samhällslektionen

Skolan(samhällslektionen) suger livet ur oss.


Rösta gärna på mig!

 
 
Skicka lucia 7 som SMS till 72091 för att rösta på Alice. (Röstningen kostar 10 kr + ev trafikkostnader.)

Hockeyfesten i Burträsk

Tillbaka efter en sjukt rolig kväll på björnåkersskolans matsal. Det må ha varit tråkigt i början men slutet var klagomålsfritt.
Nu blir det sova troligen tills mamma väcker mig..hoppas hon låter bli den här gången. Godnatt!


Lördagkväll

Snart kommer Paulina, Jennifer och Moa hit. Vi ska laga middag tillsammans , det är typ det ända jag vet än så länge. Men det kommer att bli trevligt!


Burträsk

Hemma i Burträsk igen vilket betyder helg! Fy så skönt. Ikväll ska jag bara ligga vid tv och leka med min nya älskade iPhone 5.


Groova

I måndags körde jag, Lisa och Julia stenhårt med intervaller, igår körde jag och Julia stenhård styrketräning och idag har jag, Lisa och Julia sprungit broarna runt. Och broarna runt var verkligen i spring och inte jogg tempo.
Kan inte annat än att vara glad över att jag orkat mig ut. Resten av veckan ska jag försöka köra lika hårt. Den här fotbollssäsongen ska bli den bästa ever. Så.. bara att träna!
 

Breaknight

Då har man köpt biljetter till Breaknight. Tycker egentligen inte om Twilight så mycket eftersom Kristen Stewart är så sinnes sjukt dålig skådespelare. Men har läst böckerna och de är fantastiskt bra så måste bara se alla filmer. Så på tisdag blir det en himla massa film och vara uppe alldeles för sent.
 

Älskade säng

 
Har krypt ner i sängen och ska snart värma en felix paj innan det blir stenhårt gympass med Julia. Skulle helst stanna i sängen resten av dagen dock.
 

Vill sova timmarna längre

Har snoozat i en halvtimma nu men är fortfarande eller om inte mer trött än vad jag var då väckaren ringde första gången.
Känner att jag skulle kunna ligga här hela dagen men nej då måste man upp till skolan..
Som tur är har jag bara tre lektioner.


Ska lära mig älska att löpa

Då har man varit duktig och varit ute och löpt idag tillsammans med Lisa och Julia. Mina planer innan passet var att springa tills jag spydde. Så blev det inte. Men jobbigt var det! Men jag ska klara av att löpa tills benen viker sig och spyan kommer! Det är mitt mål. 
 

Framtids planerare

Jag sitter och kollar på läsårstider schemat. Alltså där det står alla lovdagar osv. Bara en och en halv månad kvar innan jullov(kanske inte så bara, hinner med en jäkla massa prov på den tiden men) och efter jullovet är det mindre än två månader innan sport samt påsk. Är bara två veckor mellan sport och påsk. 
Hoppas nå fruktansvärt att det blir USA under sport. Länge sen jag var utomlands med familjen nu och jag saknar solen mer än allt. Den var ju knappt framme i år. 


Jag har insätt nu vilken framtidsplanerare jag är. Jag måste sluta med det! "Lev varje dag som om det vore din sista". Så borde jag börja tänka. Men shit så dyrt det skulle bli att tänka så. Skulle köpa allt.
 

Om ändå lovet vore längre

Finns nog ingen som är mer uttråkad än mig just nu. Samhällskunskapen kan ta sig i röven. Jag vill hem!


Lagfiesta

 
Lagfesten igår var lätt den roligaste hittills. Kom inte hem före klockan 04.01 och slocknade direkt jag la mig i sängen. Stort plus till hela gårdagen!

Umeå

Den här morgonen måste vara den värsta morgonen någonsin! Vaknade med sprängande huvudvärk, mådde illa, frös och svettades samtidigt och hade typ kramper i kroppen.
Bortsätt från det så har mina två dagar i Umeå varit kanon! Åt igår på fin restaurang både huvud- och efterrätt, såg highschool musical maraton och fick vara med bästa Hanna (även kallad lilla My). Nu är det två timmars bussresa hem sedan ser vi vad som händer.



RSS 2.0