So damn tired

Hej!
Idag vaknade jag alltså klockan sju av att min kusin låg och stirrade på mig. Så har nu varit uppe i 16 timmar. Aldrig förr har jag gått upp sju på ett lov då jag inte haft något speciellt för mig. Men jag hade lovat Agnes att inte sova så länge så jag hade inget annat val än att slita mig upp.
Efter att jag lekt, ritat och spelat spel med henne begav jag mig hem för att vara med Olivia. Och efter det dröjde det inte länge innan vi skulle vidare till Jennifer för filmmys tillsammans med Pau och Frida.

Nu är jag gode trött och klockan är bara 11.. shit alltså jag börjar likna min mamma. Lägger mig tidigare än tidigast.
 
Godnatt!
 
 

A night to remember

Lagfesten igår blev inte alls som jag trott den skulle bli. Eller jag hade räknat med mat, utdelning av priser och tal men resten kom som en liten chock. Eftersom flera ur laget visste att jag är en av luciakandidaterna tvingade de mig att sjunga. Eller det började med att Anna och Emelie som drog med mig in på toaletten och fick ur mig några toner, så det blev som en mjuk start men ändå, jag är inte det minsta van att sjunga inför någon och att då sjunga inför hela laget själv...
I slutet av kvällen så befann sig Anna och Emelie på toaletten medans jag sjöng. Emelie började gråta och Anna förklarade utförligt varför det var så att hon började gråta. De båda nämnde även ett x antal gånger att man(jag) måste tro på sig själv. Och de har så rätt.
Även om allt detta inte fanns i mina vildaste fantasier så glad jag är att de tvingade mig till allt jag gjorde den kvällen. Och jag har börjat gilla er ännu mera.

Älskade lov

Då var det novemberlov! Som jag längtat efter lite ledighet. Befinner mig nu i gamla kära Burträsk med onepiecen på och popcornskålen i högsta hugg. Skönt att vara hemma!
 
 

Novemberlov

Imorgon är det sista skoldagen innan en hel veckas lov. Imorgon är det även sista träningen innan det blir uppehåll. Känns väl lite sådär. Gillar inte att få bestämma tid och dagar då jag ska träna själv. Vill hellre att tider är satta och någon annan håller i den. Men nu blir det att pallra sig på gym och springturer. Jag har satt ett mål att få jävligt bra kondition. Och det ska jag hålla! Springa tills jag svimma

 
Kan inte annat än att älska fotbollsskador

Onsdag

Då var fotningen klar för norran. Nervös över hur jag kommer att se ut på bilderna.. 

Ett filmtips: A Perfect Getaway. Jag dog i slutet! 


En utav luciakandidaterna

Idag har jag gått skola till halv tolv, tagit kort med Julia och sprungit lite över 1 mil. 
Springningen gick förvånansvärt bra. Ända gångerna det blev kämpigt var då det kändes som vi sprang uppför hela vitberget. Nu är benen helt döda och jag känner redan att det här kommer att kännas i kroppen imorgon. Men imorgon har jag bara specialidrott, kan inte vara med på Sunnanås. Ska nämnligen till norran och fota samt sjunga. 
Min mamma anmälde mig till lucia och efter att ha varit på en "audition" blev jag en utav lucia kandidaterna. Är fortfarande lite skeptisk över allt det här men efter att farmor börjat grina för att jag ska vara med så kan jag bara inte skita i det. Tror även att jag skulle ångra mig om jag gjorde det. 

Så nu allihopa hoppas jag att ni röstar på mig! Var ni kan rösta lägger jag ut då jag själv vet.
 

Tora och Hilding

I lördags var jag och hälsade på min gammelmormor och gammelmorfar. De båda är på sjukhuset, ena har ramlat och slagit ryggen och den andra är förlamad i ena benet.
De ligger inte på samma våning eller i samma rum så vi tog med Tora till Hilding för att de skulle få träffas och prata. Innan de skulle skiljas gav de varandra en kram och de höll handen under hela tiden de var tillsammans.

Jag är så fascinerad över att de sedan 17 års åldern fortfarande är lika kära i varandra.


Söndag

 
Kom in till stan redan vid 11 idag för att storstäda. Har varit fullt med bygg saker i min garderob men nu är den i stort sätt fri från allt som inte ska vara där. Och min toalett är snart klar, det som saknas är dusch tvättställ och skåp. Längtar tills jag får börja duscha. Jag har nämnligen köpt en ny som är stor nå vanvettigt. Kommer gå vatten i mängder, men som tur är ingår vattnet till lägenheten.

Har nu tänt massor med ljus. Har ingen ork att göra någonting och önskar mer än allt att det var lov nu. Men det är bara en vecka kvar. Nog kan jag hålla ut så länge.
 

Fredag

Min fredag spenderades tillsammans med min sis. Vi gjorde egentligen inte så mycket, såg på tv, åt godis, skrev kontrakt (om något vi håller till oss själva) och läste hennes dagbok som hon skrev i då hon var 8år.
Jag skrattade så att tårarna rann! Länge sedan jag skrattat så mycket. Helt sjukt hur klockren man var som liten.
Sedan somnade vi tillsammans i hennes nya rum inte allt för sent. 
 

Min älskade

Då var man själv igen.
Efter att ha gått skola och tränat så kom Paulina på besök. Älskar att vi kan prata om ALLT och att allt känns som om vi aldrig varit ifrån varandra fast vi inte träffats på flera veckor. Nu när du är en Skellefteå bo så är jag helt hundra på att vi kommer kunna umgås mera. Och det ser jag fram emot!

 
                                                                                ♥

Fotbolls freak

Om ungefär tre timmar är det träning med Burträsk som gäller. Har taggat hela dagen! Kan inte bara klockan bli 20.15?!
 

Tisdag

 
Slutade halv 12 idag. Begav mig först till partaj sedan raka spåret hem till sängen. Har legat här nu sedan dess.
Min lägenhet luktar inte gott och det är saker överallt och skitigt. Men snart är toalettrummet klart. Så efter det är det bara lite smådetaljer kvar innan jag är så gott som klar med inredningen.
Bortsätt för att de renoverar så trivs jag som handen i handsken här!

Min fotbollssäsong

 
Kan knappt tänka mig att jag verkligen fått vara med om så mycket som jag varit med om iår, fotbollsmässigt.

Jaa, var ska jag börja?  Kan väl ta händelserna i "storleksordning".

Först mitt älskade lila lag hamnade över sträcket och ska nu nästa säsong få spela i division 1. Jag hatar mig själv att jag inte kunde vara med och hjälpa er de två sista säsongs matcherna men ni klarade det så galant. Okej ni gjorde verkligen en rysar avslutning men ändå.
Min säsong med Burträsk har varit hur bra som helst ser fram emot avslutningen och den kommande säsongen!
 
Sedan var det serievinsten samt att få vara med att gå upp till allsvenskan.
Jag har inte fått mycket speltid med sunnanå men det kunde jag knappast begära med tanke på att jag kom till er så sent. Jag har ändå fått följa med på varje match sedan jag kom dit samt fått hoppa in på några av dem. 
Dessutom har lärt mig sjukt mycket av att bara få träna och se er spela. Och jag har fått lärt känna ett helt drös av underbara människor. Jag ångrar inte att jag bytte, absolut inte!
 
 
Sedan var det dags för ÅRETS höjdpunkt.
Då jag blev en Svensk mästare tillsammans med VFF-95.
Det började med försenat flyg, som alltid då det var vi som ska resa, sedan träning och vila innan line up inför årets match. Kåre satt och höll i en lyckopeng som jag hittat och vad jag hört släppte han den aldrig. Matchen avblåstes och 3-0 blev slutresultatet. Glädje rop och glädje tårar från alla håll. Fy faan vilken känsla!
 Resan slutade i Umeå där vi möttes av rosor, kramar och grattuleranden.
Jag förstår ännu inte att vi vunnit SM. Jag kan inte fatta hur stort det egentligen är.
Inte nog med att vi vann utan jag fick göra två mål som mittback. Kanske gjorde jag till och med årets match. Jag minns inte mycket av den, inte heller tiden vi var i halmstad, allt gick så fort. Men denna vinst,resa och dessa människor kommer jag aldrig att glöma.
 



Nu väntas bara och se vad som händer nästa säsong. Det kommer krävas mycket om den ska slå denna.

Sunnanå tillbaka

Då var sunnanå tillbaka i allsvenskan! Även om jag inte varit så delaktig med tanke på att jag spelat sammanlagt kanske en halvlek med dem så är det ju sjukt kul att få vara med om att både vinna ettans serie och gå upp i allsvenskan.
 
Efter matchen och maten blev det bubbel på friskvårds. Där körde vi den mest spårade leken NÅGONSIN! Vad vi gjorde kan jag inte säga, eller rättare sagt det är nog bäst om ni inte vet.
Haha, men fyfasen så sköna människor det finns i detta lag. Tack för en dag som jag aldrig kommer att glömma!
 

Norrvalla 14/10 14.00

 
Halv 11 imorse hade jag match genomgång och träning. Imorgon gäller det. Hört att det ska komma  en massa och se matchen samt att den ska spelas in och att någon kommentator ska komma och prata om matchen. Om det är sant får jag veta imorgon.
Norrvalla, Skellefteå, 14.00 den 14/10. Sunnanå vs Qbik

Världens skönaste människa

Matchen avslutades 1-1. Så man kan säga att vi har allt i egna händer och jag är rätt övertygad om att vi vinner nästa match hemma.

Just nu lär Yangru mig kinesiska. Svårt som tusan men nog ska de gå att få in.






Stockholm

Då var man i Stockholm. Känns oerhört skönt att slippa resten av veckans skoldagar för att spela fotboll.

Jag pratade med pappa imorse om när vi ska resa och hälsa på William i USA. Och det verkar bli kring sportlovet. Can't wait!


Stenkilsgatan 46

 
Är nu hos Olivia efter att ha tränat och ätit på viking. 
Lånade hennes dusch eftersom min är i renoveringstillstånd vilket betyder ganska oren lägenhet. Längtar tills det är klart! 
 
Nu blire gifboom, hejs! 
 
 

Serievinnare

Då var Sunnanå serievinnare!
Denna vecka kommer att bestå av en himla massa fotboll. På onsdag far vi till första matchen i kamp om att få gå upp till allsvenskan. Den är i Karlstad och nästa är på hemmaplan söndag den 14/10.
Jag fick spela kanske 10 minuter i dagens match. Mer än jag trodde. Och fick hoppa in på älskade balansplatsen♥ Den positionen är utan någon tvekan den roligaste. Som jag ska kämpa om den platsen den kommande säsongen!
Nu blir det att se lite The Secret Circle och efter det sova tillsammans med madre.  
 
 
 

Lördag

Just kommit hem från att ha badat badtunna hemma hos Robin tillsammans med de gamla vanliga burträskarna. Kul att träffa alla igen för det var ett bra tag sen sist.
Nu blir det att äta kvällsfika och ladda match imorgon. Mina förhoppningar om att få spela imorgon är dock små. Vi är fem på bänk men man vet aldrig. Så dagas att sova!
Godnatt.
 

Svar på kommentarer

  • Vad var din inspiration till dom fina färgerna på "Frågestund" bilden?
Svar: Haha jaa jag tyckte svart kändes lite trist så jag tog och blandade alla färger som fanns i färgrutan på paint.
 
 
  • Vad vill du jobba som när du är äldre? 
    Ditt favorit klädesplagg? 
    Dina 3 närmaste vänner? 
    Bästa låt? 
    Snyggaste kille och tjej i Skellefteå?
Svar: Jag har faktiskt ingen aning om vad jag vill bli. Förut var det plastikkirurg men eftersom man måste ha sånna sjuka betyg för att få sig in på det kommer jag inte fixa det. Men jag hoppas på något jobb där det händer mycket. Inte bara sitta på ett kontor vill säga.
 
Mina favorit klädplagg är dessa:

Ljusblå tröja från Bikbok.
 
 
Brun, röd skinjacka från Gina och Svarta jeans från Veramoda.
 
Mina tre närmsta vänner.. Shit den var svår. Jag är ganska lika nära alla mina vänner men Sofia, Olivia och Paulina är nog närmst.
 
 
 
Bästa låten just nu är Some Nights av Fun.
 
Snyggaste kille/tjej i Skellefteå är helt omöjlig att svara på. Finns rätt många snygga.
 
  • Favorit färg? 
    Vem är din förebild?:)

Svar: Min favorit färg, bortsätt från svart och vit som inte anses vara en färg, är rosa.

Min förebild.. har många inom olika områden om man säger så. Men Jonna Marklund, Lisa Lindström ser jag upp till väldigt mycket.

 

 

 
  • Vad är dit mål med fotbollen?

Svar: Jag vill spela i allsvenskan och få fara på något landslagsläger någon gång i mitt liv.

 

  • Snyggaste kille i burträsk. Och sötaste kille i burträsk?:)

Svar: Snyggaste killen i burträsk måste nog vara Andreas Lindgren. Sötaste är Christoffer Rudin.

 
 

Några från idag

 
Hatar verklige kemi. För det första är det svårt i sinne sen så är min lärare den sämsta tänkbara på att förklara.

Imorgon är det 2000 på idrotten, om jag ska vara med på den kommer min tid bli sämst. Är jätte förkyld och att springa så långt kommer bli kämpigt. Men samtidigt vill jag göra bort det.. aja vi ser väl hur det blir.

Wierd

När jag var liten spelade jag både hockey och fotboll. Så när hockeysäsongen var över och fotbollen började så hade jag glömt bort en hel del.
I hockey om man vill ha pass kan man slå med klubban i isen och i fotboll skriker man. Men jag hade helt glömt att man kunde prata till sig bollen så jag började sparka med foten i backen då jag ville ha den.
 
Så kan det gå.
Godnatt!
 
 

Resultat

Under tiden:
 
 
Före:
 
Efter:
 
 
Super nöjd!
Alla läsare, ring och boka tid på Hair and Face och be om att Jonna Marklund klipper er. U will be pleased!

Håller på nu

Jag håller på nu med att svara på frågorna så de kom snart.
Snart blire att fara till frissan och efter det gymmet.

sick..

Feber, förkyld och ont i kroppen. Inte en sådan bra dag då det gäller energin kanske man annars så är den bra.
Min morfar har bjudit på mat och nu renoverar han mitt toalettrum, så det är lite fullt här just nu med saker men det känns bra att det är på börjat. Dock så känns det mindre bra att jag ligger här i sängen och tröstäter godis (kunde inte fara på träningen) medans morfar sliter. Men jag skulle bara vara ivägen om jag försökte hjälpa.

Imorgon ska jag fara till Jonna Marklund på Hair and Face för att slinga och klippa mig. Vilket känns ooooo så bra! Slutar även 11.30 så kan inte bli så mycket bättre. Hoppas bara att jag är friskare så jag orkar med att träna.
 

RSS 2.0