Så jävla ovärt

Matchen blev 0-0. Enligt mig var det rättvist men då var det ju en annan sak som hände. Jag fick mitt tredje gula på grund av en svordom så jag får inte spela nästa hemma match. Åt h-vete med det här. Jag vill spela..


Gameday

Har laddat upp med lite lördags gott till efter matchen.
Vi har just passerat höga kusten bron, så om ett tag är vi framme på selångers hemmaarena!
Gud så taggad jag är!


Torsdagskväll

Min gårdagskväll spenderades i Mora hos John tillsammans med tre till. Vi bastade, badade och tittade lite på tv.
Bra kväll helt enkelt!
Vattnet i sjön är verkligen iskallt nu och värmen i luften på kvällen är så gott som borta. Man märker att hösten är här och jag vill verkligen inte att sommaren ska vara över!


Bastukväll

Det verkar bli bastu ikväll, vilket jag är väldigt glad över. Hade inte velat sitta hemma hela kvällen. Så nu är kvällen räddad!


Torsdag

Ska dra mig mot skolan om ungefär 20 minuter för att äta och ha en lektion. På den lektionen kommer vi att vara tre personer för att alla andra i klassen är fortfarande och fjällvandrar. Värt säger jag bara, värt..

Direkt efter skolan ska jag hem till mitt kära burträsk! Senare på kvällen blir det träning och kanske bastu. Och från ingenstans: Imorgon är jag skolfri! Wihoooo


Lite bilder från fjällen

Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig om denna fjällvandring... skittråkig? meningslös? Något i den stilen. Det var kallt och jävligt sen så gjorde vi inget annat än gick, åt och sov. Det var inga aktiviteter igång eller tävlingar vilket gjorde en fast i tältet frusen som en isbit hela kvällarna.
Den här resan tror jag skulle passat min förra klass perfekt dock. Vi skulle ha dragit igång massa lekar, aktiviteter och haft hoven-roven där uppe. Men som det blev nu, ligga i ett tält och frysa i två dygn, är så inte min grej. Måste ha något att göra hela tiden. Inte en massa dötid.

Jag skulle kunna fjällvandra igen men då ska en hel del saker ändras!


The Heat

Vilken film! Riktigtriktigt rolig var den! Den tycker jag ni alla ska se.


Proactiv

Upp till bevis!
Har hört mycket bra om denna vara. Nu ska vi se om den är så bra som alla säger!


Hejdå fjällen

Äntligen hemma!


Fjällen=ingen mobil...

Ja imorgon bär det av för mig till fjällen med klassen. Känns sådär än så länge. Det kan antingen bli hur kul som helst eller skit tråkigt och man vill bara hem. Det återstår att se men ska försöka ta med min positiva sida, annars blir det som att jag inte ger det en chans.
Men med fjällen menas det ingen mobil på två dygn. Herre gud hur ska detta gå!? Min mobil är min andra halva. Kan vara nyttigt att vara utan den men kommer bli jobbigt.
Men iallafall så om ni inte får tag på mig måndag eller tisdag är det för att jag är på fjället!


Vinst, tre pinnar plockade

Vinst igår! Herregud vilken spännande och rolig match! Ser verkligen fram emot nästa matchen på lördag. Dock spelas den i Sundsvall och inte på hemma arenan.


Lördag kväll

En liten del av min lördagskväll i bilder.


IP klockan 15.00

Uppe som tuppen. Eller vad man nu brukar säga. Idag gick jag upp redan sju för att fara och jobba på återvinningen. Konstigt nog vaknade jag av mig själv så väckaren behövde inte ens ringa.
Efter jobbet ska jag till samling inför match. Jisses vad nervös och taggad jag är! Jag ska spela mittfält(balans spelare) och vi möter själevad. Idag ska det tamme *** bli vinst!
Kom och titta, IP klockan 15.00!


Kvarg

Kvarg..vad är det för namn. Låter ju inte direkt bra och gör produkten inte alls gott. För vaniljkvarg är bland de godaste jag ätit! Den borde ni verkligen prova.


Burträsk FF

För första gången på länge gick min träning riktigt bra! Hoppas att det släppt nu och börjar gå bra för mig. För att jag har än så länge inte varit nöjd över en enda spelad match. Kanske är det så att jag är lite hård med mig själv men nä..jag kan så mycket bättre! Nu är det bara att köra på tills säsongen är slut. Är trots allt inte så länge kvar.


Fix i lägenheten

Nu är draperiet vid sängen, badrums skåpet, lampan och hatthyllan uppe. Blir bara mysigare och bättre för varje dag känns det som! Men nu är lägenheten så gott som klar. Har bara kvar att he upp några foton i min ram sen även lite fix i köket. Men det är ingen brådska till det än.


Onsdag

Började tio och slutade tio över två idag. Hade på den tiden två fysiklektioner och en biologi. Rätt dryg dag men jätte skönt att sluta så tidigt!
Nu längtar jag bara till att få göra middag och sedan bege mig till träningen! Pappa kommer även att komma över för att skruva upp mitt toalettskåp. Det har jag väntat länge på nu, så äntligen!


Vackert

Ikväll var det väldigt vackert i Skellefteå! Solnedgång och oväder som var nära att gå igång. Dock var det inte lika vackert eller roligt att vara ute och gå då ovädret var rakt ovanför.


Tisdag

Snart ska jag till Jonna och gå sen se idol!


Klassfoto

Vårt klassfoto är nu taget. På bilden nedan ser ni hur jag och sofia såg ut.
En sak som jag inte förstår är varför de som fotograferar klassfoton alltid är så sjukt torra, allvarliga och allmänt sura. Eller det har då varit så nu de senaste åren. Och nu när vi skulle ta ett roligt klassfoto vill man ju ha en som är engagerad i att framföra kortet som vi vill ha det, inte en som vill bestämma och nekar till våra idéer.

Aja vi får se hur det blev!


Frukost

Idag har jag sovmorgon till 10 över 11. Jag har bara en lektion sen klassfoto. Lite dåligt att vi ska ha klassfotot en dag efter skolstarten men vi verkar ha ordning på det mesta till det.


Visste du att..


Myspys i lägenheten

Ljusen är tända och det nya stora täcket är redo att sovas i. Gud vad jag trivs i min lägenhet. Jag har aldrig riktigt tänkt på det men nu när vi flyttar hemma i burträsk är det här som mer mitt hem. Ta det inte fel "lill-huse" kommer nog växa på en så småning om men efter att ha bott i mitt förra hem så länge jag kan minnas så är det svårt att acceptera ett nytt.

Nu ska jag krypa ner i sängen och se lite på paddan(iPaden). Godnatt!


Oh no, it's monday again!

Tillbaka till skolbänken.


Helgen

Här får ni min helg i bilder.
I fredags var vi några hemma hos mig och grillade, spelade sällskapsspel, såg film, lekte mörkerkörra och syltburken. Lite annorlunda och väldigt rolig kväll!

I lördags var jag och Jonna ute och gick sedan for vi till Noa och Jon för att äta surströmming. Kvällen tog slut rätt snabbt men den var trevlig den med!


Födelsedags present

I torsdags fyllde Jim år så jag och Lisa bestämde oss för att överraska honom med en jätte snygg tårta med plockade hallon på och presenter. Dock gick ju inte allt riktigt som planerat. För det första så skickade Lisa fel till Jim istället för mig hela dagen så hon avslöjade det mesta, sen så blev tårtan en enda smörja, men den var god iallafall, sen så hade vi inget bläck i skrivaren så vi kunde inte ge honom presenten.
Trots det tycker jag det blev en helt ok kväll!
Han fick presenten dagen efter och den ser ut såhär:


Fredag

Blev lite lek ändå med kusinen. Vi for iväg till burträsk badplats och badade. Vi var helt ensamma vilket ändå var lite konstigt med tanke på att det var riktigt varmt ute!
Klockan två lämnade jag av Agga på fritids och for ut på en löparsväng med pappa. Snart kommer lite främmande över på grillning. Längtar! Ha en bra fredag alla.


Lek kamrat

Befinner mig nu hos Agnes. Jag trodde vi skulle leka men som det ser ut nu så ska vi bara sitta med iPaden. Jag ska försöka dra med henne ut och bada, för att det är verkligen varmt ute idag!


Slut

Äntligen har jag kommit mig till sängen! Har träningsvärk nå fruktansvärt i ljumskarna sen gårdagens träning och är allmänt slut i huvudet sen ikea idag. Så det känns bra att nu få lägga sig ny duschad och i en ren säng. Imorgon på dagen tror jag inte det kommer hända mycket alls så tror att jag ska tjuvsova längelänge! Efter det måste jag få lite mer ordning i nya rummet, är fortfarande ganska kaos.


IKEA

Då var Ikea utflykten över, eller vi har hemvägen kvar.
På bilden nedan ser ni allt vi köpt intryckt i farmors bil. Jag tror att ca 70 procent är mitt..hehe opsss. Nämen är man på Ikea är man.
Nu vill jag bara hem för att se på alla saker igen och för att kunna vara med Jonna! Vi ska färga brynen, ögonfransarna, se gamla filmer på Marklunds som barn, äta blåbärspaj och måla naglarna. Riktig tjejkväll!


Två till

Två bilder på mig från idag. Jag skulle gärna dela med mig av fler bilder men vill redigera dem lite och har inte orken att göra det just nu.. Måste snart i säng för att imorgon ska jag till IKEA och köpa det sista till mitt nya rum och lite saker till min lägenhet. Vi drar redan halv sju imorgon så om jag inte lägger mig lite i tid kommer det bli kämpigt att vandra omkring där inne.
God natt på er!
 
 

Tisdag

Jag trodde att denna dag skulle bli en "ligga vid tvn hela dagen" dag men tack vare pau så blev jag räddad från det. Hon slutade nämligen jobba redan två så vi bestämde oss för att fota lite. Tror hon var lite ledsen över att hon inte kunde vara med då jag och Jonna fotade. Iallafall så begav vi oss till holmen och vi fick till åtminstone några bra bilder innan vi blev less och badade.
Här får ni smygkika lite.


Jag och Jonna

Här om dagen så fick jag och Jonna lite att göra, så vi bestämde oss för att fixa till oss och gå ut och fota. Det kommer några fler bilder senare men här har ni några från "photoshooten".


Sant


Lördag kväll

Ikväll ska jag umgås med, hör och häpnas, Jonna!
Är påväg hem nu från Timrå så kommer komma hem lite sent men tack vare att det inte är något jobb eller något annat imorgon spelar tiden ingen roll.
Vi ska kanske umgås med Jim och Jon också, men det är oklart än. Noa blir jag inte förvånad över om han kommer förbi och sova över, det händer rätt ofta.


Vinst!

Trots en väldigt tråkig, dålig, match och både dåligt engagemang och spel från min sida så sitter vinsten lika bra!
Vi gjorde absolut inte vår bästa match men man gör väl inte mer än vad man behöver..? Iallafall så blev det 4-1 till oss mot Timrå!


Kräftfiske

Ikväll blir det kräftfiske med familjen Holm. Har blivit som en tradition att jag är med dem under kräftfiskningen.
Först ska vi såklart se derbyt, FF vs Morön, och efter det blir det att kolla burar. Vi får se hur länge jag kan vara med, har tidig match imorgon i Sundsvall.


Sista dagen på jobbet

Då håller sista dagen på jobbet att ta slut. Det känns fruktansvärt bra att slippa stiga upp så tidigt och kunna vila ut sig en vecka innan skolan börjar. Dock kommer jag nog sakna jobbet. Trivs sjukt mycket bättre här på tekniska kontoret än på skolan. Jag hoppas på att få jobb här nästa år igen.
Nu ska jag fara och säga hejdå till fåren och ankorna en sista gång sen blir det hem och helg!


Klocka

Den här klockan tycker jag är så fruktansvärt cool! Var den finns att köpare ett mysterium men jag skulle gärna vilja ha den.


Jonna Marklund

Om en timma blir det att fara på träning sen blir det myskväll med Jonna. Halva sommaren har jag bott där känns det som! Iallafall så ska vi se klart ace ventura samt äta något gott, antingen godis eller frukt.


Några få av väldigt många temadagar 2013

2013-01-01* Internationella pizzadagen
2013-01-13 Byxfria tunnelbanedagen
2013-01-20* Lösenordsbytardagen
2013-01-21* Kramens dag
2013-02-01* Vegetariska dagen
2013-02-05* Nutelladagen
2013-02-06 Jobba hemma-dagen
2013-02-13* Tandborstbytardagen
2013-02-14 Internationella vaginadagen (V-day)
2013-02-14* Alla Hjärtebarns dag
2013-02-18* Fotens dag
2013-02-20* Slarvighetens dag
2013-03-08* Internationella kvinnodagen
2013-03-14 Steak and BJ day
2013-03-20* Internationella glädjedagen
2013-03-21* Internationella sömndagen
2013-04-01* Skojardagen
2013-04-02* Studenternas dag
2013-04-03* Kärlekens dag
2013-04-09* CSS-naked day
2013-04-09* Internationella gin & tonic-dagen
2013-04-29* Internationella dansdagen
2013-05-02* Harry potter-dagen
2013-05-03 Byxfria dagen
2013-05-03* Asociala dagen
2013-05-04* Star wars dagen
2013-05-05 Internationella kebabdagen
2013-05-12* Massagens dag
2013-05-13* Barnens dag
2013-05-15* Internationella familjedagen
2013-05-18 World Whisky Day
2013-05-22* Picknickens dag
2013-05-27* Muffinsdagen
2013-05-28* Den stressfria dagen
2013-05-31* Internationella dagen mot tobak
2013-06-01* Mobilfria dagen
2013-06-06* Dagen-D
2013-06-06* Fruktens dag
2013-06-21* Långsamhetens dag
2013-06-23 Nationella orgasmdagen
2013-07-01* Silikonbröstens Dag
2013-07-06* Internationella kyssdagen
2013-07-12* Fulhetens dag
2013-07-21 Baddräktsfria dagen
2013-07-27* Sjusovardagen
2013-07-27* Gå på styltor-dagen
2013-07-28* Alla föräldrars dag
2013-08-01* Alla flickvänner dag
2013-08-04* Alla systrars dag
2013-08-05* Internationella öldagen
2013-08-08* Internationella orgasmdagen
2013-08-16* Berätta ett skämt-dagen
2013-08-21 Min egen dag
2013-09-02 Labor day
2013-09-09 Klamydiamåndagen
2013-09-11* Kebabens dag
2013-09-29* Kaffets Dag
2013-09-29* Alla soffpotatisars dag
2013-10-03* Alla pojkvänners dag
2013-10-06 Gräddtårtans dag
2013-10-15* Brösthälsodagen
2013-10-17 Måltidens dag
2013-10-18* Chokladmuffins dag
2013-10-22* INTERNATIONELLA CAPS LOCK-DAGEN
2013-10-22* Internationella stamningsdagen
2013-10-28* Bilens dag
2013-10-31* Grannens dag
2013-11-07* Kladdkakans dag
2013-11-11* Chokladens dag
2013-11-12* Alla krossade hjärtans dag
2013-11-19* Internationella mansdagen
2013-11-19* Internationella toalettdagen
2013-11-21* Musikfri dag
2013-12-01 Brandvarnardagen
2013-12-01 Kattens dag
2013-12-03* Drick en öl-dagen
2013-12-18* Kakans dag


Mysfika

Är helt slut i mina ben sen all fotboll. Känns bra att få mysa ner sig i soffan med min room-mate Jonna! Vi har gjort smoothie och mackor som vi ska äta till filmen ace ventura 2. Godnatt allihopa!


Solrosor

På vår grässoptipp har det börjat växa solrosor. Ens stam är lika stor som min handled. Undra hur sjukt stor den kommer att bli!


Tisdag

Efter jobbet idag blev det ut på fys med laget. Jag trodde jag skulle avlida under uppvärmningen. Jag var helt borta i huvudet! Men som tur var så gick det över och nu såhär efteråt känns det jätte bra. Vi fick även ta oss ett dopp i sjön vilket gjorde träningen tusen gånger bättre.

Direkt efter att ha duschat for jag och Elin till Lisa och såg Sunnanå spela på tv. Vi hoppades på att få se Olivia starta men så blev det inte, däremot fick vi se en glimt av henne de sista minuterna på planen!


Volleybollbusken

Idag på jobbet har jag slitit med att få bord buskaget vid kattlådan (svandammens volleybollplan).
Äntligen är den borta, den bestod mestadels av brännässlor och jag tror ingen ville vara i närheten av den. Men nu så är den borttagen och dit kom en liten blomrabatt.


Kvällsdopp i solnedgången

Igår efter fotbollsträningen drog jag och några kompisar oss till tjärn för att ta ett kvällsdopp. Jag trodde det skulle vara iskallt men det visade sig att jag hade helt fel! Gud så skönt det var!


Måndag

Herre gud vilket väder! Idag är jag väldigt glad att jag har ett jobb där man får vara ute.
Jag håller nu på med att såga ner träd, lökar som klåån och har druckit upp en och en halv liter flaska vatten. Men som tur är, är det bara två timmar kvar innan jag får sluta och då ska jag inte göra mycket alls. Bara tanka mer vatten innan träningen drar igång.


Tre bilder från idag

Då börjar dagen gå mot sitt slut. Jag har hunnit med att se fotboll, äta grillat med lova pau och Jonna samt se ace ventura, gud så bra den filmen är! Inatt kommer jag nog sova hos Jonna, jag har som halv bott där i sommar och jag trivs verkligen med familjen Marklund!
Förövrigt är det min sista jobbarvecka i veckan! Shit så bra det känns, dock känns det mindre bra att om två veckor börjar skolan om..


Massage

Finns det något bättre än massage?!

Snart ska jag och Jonna fara vidare till långan och städa sedan blir det kanske tre rätters med pau och lova!


Bra kväll

Gårdagen kan man säga var helt perfekt. Först vinst med laget, 3-1, sedan mat med Jonna och Lova innan volleybollturneringen startade. Vi var kring 60-70 stycken på långnäset och det var folk från 17 år och uppåt. Riktigt kul att så många ville komma!
Mitt lag kom delad trea och benknäckargänget kom etta, grattis till er!


Gameday

IP 14.00, Burträsk vs Alvik.

Nu jävlar ska vinsterna börja om igen!


Hejdå, ses till jul

Då var dagen kommen, William ska tillbaka till USA. Detta år känns det inte lika hemskt som förra året då han for, kanske för att jag vet nu hur snabbt tiden går och det dröjer inte alls länge innan det är jul. Sen trivs han ju där borta så himla bra att han längtar tillbaka.
Nä, nu måste jag upp och kramas hejdå!


Från grått, Till gult


Ner i diket

Igår körde jag fast med klipparen för första gången på mitt jobb. Det tog rätt lång tid innan vi som jobbade fick upp den. Men någon gång måste ju vara den första!


Kvällsmat

Träningen idag gick väl inte sådär jätte bra, alla mina mottagningar var så osmidiga att bollen drog iväg en mil varje gång.
Dock så fick vi veta laget till helgens match, som är i Burträsk klockan 14.00, och det visar sig vara jag som ska spela balans! Jippi!!!!!!!!! Lätt bästa positionen. Nu hoppas jag bara att det går bra, ett tag sen jag spelade där.


Femtio nyanser av honom

Jag är verkligen inte någon bokläsare men femtio nyanser av honom har satt sig fast på mig efter bara fem kapitel.
Jonna tipsade mig om den genom att säga "slå upp en sida och läs". På den sidan var det bara snusk, fint skriver snusk men ändå. Efter de kapitel jag läst har det ännu inte blivit något sånt men jag har fått höra från många håll att boken innehåller till största del sex.

Vi får se om det blir för mycket eller om den fortsätter i samma stuk som efter dessa kapitel!


RSS 2.0