Från helgen

 
I lördags blev det premiär för mig i backen. Och det  blev inte i vilken backe som helst utan kvarnberget! Riktigt kul faktiskt, dock tar det alldeles för kort tid att åka ner. Men som sagt, det var riktigt kul var det!

hahah fy

 
Fy så snygg man var förut!

Fredag

Hejhej, äntligen fredag! Känns som det var en evighet sen vi hade helg. Kan bero på att jag har haft två prov den här veckan och dagarna har gått sjukt segt. Men nu är det slut med prov för ett tag sen så är det ju lov om bara en vecka! Så jag längtar. Har redan planer för halva lovet som jag längtar till.

Imorgon ska jag och Sofia kanske till Bygdsiljum och åka. Får se om vi tar oss dit men jag hoppas verkligen att det blir. Efter det är det gladiatorerna som gäller. Ska till Örjan med mitt lag och köra det som ett typ fyspass men roligare.(förhoppningsvis)


Irriterad

Godmorgon.
idag har jag hunnit med att cykla omkull. Vid E4an gjorde jag sälen tillsammans med min cykel och det var inte bara en som såg. Haha 
Däremot är jag sjukt irriterad på de som håller i skottningen. Går ju tammefan inte cykla i Skellefteå, bara massa spår i djupsnön. Ska det gå cykla måste man göra det på vägen i alla bilspår som kanske inte är det bästa att göra på E4.
 
 

Söndagskväll

Kära läsare mitt kvällsfika borde ni vara sjukt avundsjuka på. För det vart sjukt jävla gott! Och läget i läggan går inte att klaga på.

you two are great

Vaknade upp imorse tillsammans med Jennifer och Paulina. Vi gick upp, åt frukost sedan begav vi oss på en promm och hockey. 
Nu sitter jag hemma med mamma och ser mello för första gången i år. Tycker det är riktigt jäkla dåligt. Ingen låt är bra. Men ska snart slå på Wreck-it Ralph. Det är en animerad film och jag älskar sånna så hoppas att den är lika bra som jag förväntar mig! 
 

Grattis!

 
 
 
Igår blev världens bästa Sofia 18 år. Kan knappt fatta att hon är det! Känns som det var nyss vi satt där med din nedräkning och du hade flera veckor kvar.
Vi smsade tillsammans innan tolvslaget och vår konversation såg ut ungefär såhär:
10!!!
9!!!
8!!!
....3,2,1
0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grattiis
 
Nu återstår det bara 37 dagar innan jag blir lika gammal som dig. Hoppas att du inte blivit less friheten innan dess.
Grattis igen älskade du!
 
 

Valentine

 
 
Min alla hjärtansdag var hur bra som helst! Spenderade hela dagen tillsammans med Olivia. Först var vi på dallas och tjockade i oss en hel pizza, sedan for vi till träning och avslutade kvällen med en film. Trodde att min valentine skulle spenderas i all ensamhet i lägenheten men ikket. Tack för en fin dag my valentine♥

Glad alla..

 

Glad alla ❤ dag!

Godmorgon!


Onsdag

 
Just kollat upp mitt hjärta. Har fått hjärtklappningar några gånger men proverna blev väldigt positiva. Något långsam sinusrytm men det berodde visst på att jag är vältränad, vilket jag inte alls tycker att jag är just nu. 
Håller på att kolla upp det mesta nu för att kanske hitta något som spökar i mig. Har ju varit sjuk till och från ända sen jullovet. Och nu de senaste veckorna har jag haft ständig huvudvärk. Tror att jag och min familj vet vad det beror på nu så vi får se om några veckor/månader om det går över! Hoppas då det.
 
 
Nu mot träning!
 

Matchschema 2013

OBS! preliminära speldatum
Markerade med svart är i det närmaste klart.


Div 1 norra
Burträsk FF -Alnö IF 2013-04-28
Alviks IK -Burträsk FF 2013-05-04
Burträsk FF -IFK Timrå  2013-05-11
Burträsk FF -Selånger FK 2013-05-18 
Piteå Södra DFF -Burträsk FF 2013-05-26 
Burträsk FF -Spöland Vännäs IF 2013-06-02 
Burträsk FF -Assi IF 2013-06-09
Notvikens IK -Burträsk FF 2013-06-12
Burträsk FF -Bik SK 2013-06-15
Umedalens IF -Burträsk FF 2013-06-19
Själevads IK -Burträsk FF 2013-06-29

Bik SK -Burträsk FF 2013-07-27
Burträsk FF -Alviks IK 2013-08-03
IFK Timrå -Burträsk FF 2013-08-10
Assi IF -Burträsk FF 2013-08-18
Burträsk FF -Själevads IK 2013-08-24
Selånger FK -Burträsk FF 2013-08-31
Burträsk FF -Umedalens IF 2013-09-07
Spöland Vännäs IF -Burträsk FF 2013-09-15
Burträsk FF -Notvikens IK 2013-09-21
Alnö IF -Burträsk FF 2013-09-29
Burträsk FF -Piteå Södra DFF 2013-10-06
 
Hoppas på en större publik i år alla Burträskare och alla runt omkring!

Only two weeks and two days until holiday!

Vad har det hänt för något spännande idag då? Nä inte mycket alls. Eller brandlarmet gick på skolan så fick avrunda en lektion brano mycke förtidigt, det tackar jag för! Annars så har dagen sätt ut som vilken annan dag som helst. Varit på skolan, tränat, ätit, försökt plugga, haft ont i huvudet och nu ska jag sova.
Morgondagen kommer se exakt lika dan ut. Ska försöka tränga in stadning också. Det behövs.
Godnight everyone.
 
 
 
 

Min helg

Guu, så irriterad jag är på blogg.se appen. Den har inte funkat på hur länge som helst nu. Aja, här kommer lite mobil bilder från helgen.
 
1. Jaa, ego pic. Inte så mycket att säga.
2. Hahhaa, hittade den på instagram för ett tag sen. Sjukt rolig!
3. Jag och Jonna på nymek cupen i Burträsk. Hejjade på Burträsk och Artic2, dock gick ingen av dem till final.
4. Min frukost.
5. Jag och Paulina jobbade som bartenders på någon fest där bland annat min mormor och morfar befann sig.
6. Jag och Paulina lyxade till det igår med lite kex och ost. Mumms!
7. Min och Sofias nyttig/onyttig kväll. Vi åt massvis med frukt som vi doppade i choklad. Blev inte bara lite mätt men oj så gott det var!
Jaa det där var min korta summering av min helg.
 
 

Sometimes you just don't feel like doing anything

När jag vaknade i morse var jag pigg för första gången på jag vet inte hur länge! Dock har den piggheten eförsvunnit helt nu. På matten somnade jag nästan och idrotten blev inte mycket bättre. Min lärare var ute och åkte skidor med ena hälften av klassen så jag satt med sofia och planerade morgondagen istället för att delta i innebandyn. Är sjukt taggad till vad vi kom fram till att göra! 
Nu är det buss mot Burträsk och sedan träning. Hoppas det blir lite lugnare idag. Som sagt är jag inte pigg.
 
 

Dagens, leopard.

 

Tisdag

Gick skola till halv tolv idag. Skönt! Dock hade jag föredragit att ha sovmorgon till ett men klassen verkade inte hålla med. Snart blir det att göra världens godaste kycklingsoppa sedan är det träning i bollhallen. Helt okej tisdag! 
 
 

Inte länge kvar!


Måndag

 
 Såg bio igår med Pau och Olivia, Ego heter filmen och den var riktigt bra! Snart ska jag på fys i Burträsk och jag hoppas att det blir intervaller. Det behövs. 

Agnes och jag


 
Åt middag hos mina kusiner. Blev pizza och blev onödigt mätt. Kände mig som en boll efter, kunde nästan inte röra på sig. 
Efter maten spelade jag och Agnes lite X-box. 
 
 
 

Godnatt

Damn.. träningsvärken kommer insmygandes mer och mer för varkr sekund. Mina lår känns som några stenklumpar jag släpar på. 
Ska ta och sova nu och hoppas värken lugnat ner sig lite imorgon! Godnatt
 
 

RSS 2.0