Hejdå Fåren

Nu har vi lämnat tillbaka fåren vi haft i vår sommarstuga. Var på tiden de började skrika så mycket i slutet. Men kommer ändå sakna dem litegrann.


Du gjorde min dag

Efter en rätt så kämpigt dag så räddade du den min kära vän då du började gråta över din smink väska. Du är bara för söt❤


The Wolverine

Såg the wolverine igår, som tidigare sagt, och herre gud så bra den var!
En riktig Alice film. Det slutade väldigt skumt, alltså då de visar en filmsnutt efter all eftertext, så jag längtar redan till nästa film!


Bio

Ska snart fara till bion och se wolverine tillsammans med William, Philip och Lisa.
Filmen startar kvart över nio, känner redan hur jobbigt det kommer bli att stiga upp imorgon.. Men förhoppningsvis kommer det vara värt de! De förra x-man filmerna har ju varit bra så wolverine borde vara det också.


Kvällsfika

Då har jag varit på träning med laget och ska snart se Bond, James Bond, tillsammans med min mormor, morfar och William. Sen blir det sova! Är så sjukt trött..


Flyttar in

Nu så är mitt nya rum målat helvitt och jag har nu börjat pack in lite kläder i garderoben. Fortfarande är det kvar saker att göra i "Lill-huset" men det börjar se riktigt bra ut! Jag ska visa er alla före och efter bilder då vi gjort klart men ska försöka ta en bild så snart som möjligt på husets utsida.


USA

Idag var utan tvekan den jobbigaste morgonen på lovet hittills. När väckarklockan ringde trodde jag någon hett på den på skämt jätte tidigt men ikket. Det var bara att stiga upp och tvinga i sig mat och dra på jobbet.

Jag tycker inte att jobba är så farligt jobbigt, inte då jag vet vad pengarna jag tjänar senare ska gå till. Jag och Jonna funderar nämligen på att fara till USA under påsk. Och då kommer pengar att behövas!


Långnäset

Helt perfekt söndag. Vaknade vid halv nio hos Jonna med henne och Paulina, vi steg upp ganska direkt för att göra oss i ordning för stranden. Halv elva till fyra låg vi och pressade på långnäset och nog har det gett resultat! Jag är bränd, fast inte sådär farligt som jag trodde jag skulle bli.

Nu ska jag och Jonna sola ännu lite till och läsa en sex-bok, denna gång på hennes altan!


Fredag-Lördag

Igår spenderade jag hela eftermiddagen och hela natten tillsammans med mina kusiner, min morbror, moster och familj i brännvattnet.
Vi har för det mesta badat men hann även spela fotbollsgolf och köra lite fyrhjuling.
Nu ska jag försöka vakna lite mer till liv för att snart är det seriestart igen, match i Härnösand mot BIK!


Fyrhjulings åk


Torsdags kväll

Då var man i sängen igen efter att ha badat både i Fridas pool och i kalkbruket. Imorgon väntas jobb och efter det myskväll med kusinerna!


Torsdag

Denna dag har hittills mest bestått av fails och misslyckanden. Det hela började med att jobbarbilen slutade fungera då jag och Petter skulle och klippa i bygdsiljum. Efter att fått vänta i kanske två timmar fick vi tag på en annan bil, vilket gjorde att vi kom oss fram till Bygdsiljum. Men inte långt efter att Petter börjat klippa så körde han i ett dike och fastnade. Så vi fick lov att böka med det ett tag men fick upp gräsklipparen rätt smidigt. Sedan efter att ha klippt och trimmat allt drog vi oss tillbaka till tekniska kontoret bara för att stöta på en vattenläcka.

Nu ska jag hem(!) och förhoppningsvis så händer det inget mer otippat.


Onsdag

Onsdagen är äntligen över vilket betyder bara två jobbardagar kvar innan helg och tre dagar kvar innan seriestart!

Idag har jag jobbat, tränat med laget och spelat volleyboll med en massa Burträskare. Det är riktigt kul att kunna umgås med alla trots åldersskillnaden.
Nu är det skräckfilm hos Jim med några och klockan är redan på tok för mycket men..det är imorgon jag får lida för det.


True


Coca cola

Idag har det inte hänt så mycket annat än jobb, sett fotboll och spelat volleyboll. Volleybolls matchen var faktiskt den roligaste hittills på året, iallafall stundsvis. Imorgon är det dm match i Umeå som står på schemat. Matchen är satt väldigt sent vilket är jobbigt med tanke på att dagen efter ska jag upp klockan kvart över sex.. Men det ska nog gå bra ändå.

Godnatt på er!


3000m

Äntligen har man gjort bort 3000m testet! Jag hatar verkligen långa intervaller men det gick faktiskt bra med tanke på vad jag gjort i helgen.
På tisdag är det match och jag längtar så! Har inte spelat så här lite fotboll på vad som känns som en evighet sen så jag är grymt taggad på att allt börjar om nu med alla träningar och matcher.


Aurora

Hade inte alls tänkt fara till trästock idag men efter lite övertalningar har jag och Jonna bestämt oss för att fara!


Fredag

Äntligen fredag! Fast egentligen känns det inte alls bra att veckorna går så snabbt. För jag vet att för varje vecka som går är det färre kvar innan skolan börjar om och jag vill inte att sommarlovet ska vara över.. Den 19 augusti börjar, vad jag kallar, helvetet om igen. Men denna gång är det sista året sen slipper jag balderskolan och natur för alltid och det känns ganska så jäkla bra!

Nu ska jag på jobbet och efter det bär det av mot Skellefteå och trästocks! Ses där.


Grattis igen

Igår fyllde min söta vän Olivia 17! När jag frågade henne hur det kändes att fylla år svarade hon:
Bedrövligt, nu är det 365 dagar kvar igen.

Haha de må vara sant men grattis igen bästa du!


3000 M

Laget hade idag coopertest, 3000m på tid, men på grund av sjukan jag har fått i mig så blev det bara en kort promenad.
Det suger att missa tester, för då måste man göra dem senare och oftast ensam. Nu sägs det att omkörningen är på söndag vilket inte alls var en passande dag med tanke på att det är trästocks. Förmodligen blir det att vara hemma från det på lördag.. tråkigt, men vill man få bra tid så finns inte mycket annat att göra, fast man kan ju alltid hoppas att de skjuter på det en dag!


Snapchat

Roligaste appen någonsin!
Lägg till schonfeldt


Bästa bilden


Gårdagen i bilder


Byske beachparty

Igår var jag och Jonna i byske på ett beachparty. När vi kom dit var det väl inte sådär jätte mycket folk och jag kände inte någon men efter som tiden gick strömmade fler folk in och det blev roligare och roligare.
Nu på morgonen har vi sett igenom massa filmer jag sparat från snap vi fick oss ett rejält skratt samtidigt som vi skämdes. Men trots det tack för en bra kväll Jonna!


Styrketräning

Väntar nu på att William ska stiga upp så ska vi köra lite styrketräning. Jag har fått ett träningsschema från mitt lag där vi ska löpa 8 pass och köra 3 styrkepass.


Melon

I förrgår var Jonna och Pamela på besök här i min stuga. Jag hade just sett en instagrambild på en stor vattenmelon fylld med annan frukt i, så jag bestämde mig för att prova göra likadant. Smaken är ju densamma som att du her det i en skål men det blev roligare och finare. Nästa gång ska jag prova göra en drink i en melon, fast i en mycket mindre. Tror det kan bli riktigt snyggt!


Godmorgon

Jävla SMHI, yr... Idag skulle det vara sol och jätte bra väder men som det ser ut nu verkar det bli lika dåligt som alla andra dagar, mulet och jävligt.


Burträsksvängen

Första gången jag varit på Burträsksvängen någonsin och kvällen blev bättre än väntat. Egentligen hände ingenting men på något sätt var det ändå riktigt kul!


Jordgubbar

Äntligen har våra jordgubbar börjat bli röda och ätbara!


Norran

Vadå kaxiga.. Haha våran plan var till en början att vara ödmjuka men Paulina och Olivia skenade ur lite och kaxade till oss igår då norran kom och gjorde ett reportage på oss, Gunnar och Gunnar, inför beachsoccer idag.
Nu kan vi verkligen inte förlora! Första matchen ska jag och Elin dela på målvaktsrollen och det blir riktigt spännande att se. Men det ska nog gå bra!

Kolla i norrantidningen för mer att läsa.


Mobilskal

Sa någon mobilskal?
Opss.. Detta är vad jag kom hem med från marknaden, samt godis då. Fick dessa tre för 150:- sammanlagt så tycker att set var värt det. Älskar att kunna variera och byta saker, dock får jag beslutsångest över vilket skal jag ska välja att ha nu.


Jul. 04, 2013

Snart ska jag och några lagkamrater till bondstan och ta kort med norran iför beachsoccer cupen imorgon.
Jag är hur taggad som helst! Imorgon kommer bli bäst. Först jobb, sen beachsoccer och efter det burträsk svängen! Wihoo

(Gammal bild)


Jobb outfit

Jag måste ska ha de snyggaste jobbar kläderna!


Marknaden

Hann gå en liten sväng på marknaden och köpte mig detta skal. Riktigt fin faktiskt. Ska gå imorgon på lunchen igen en sväng, måste köpa mig godis!


Jordgubbar och melon


Sjukaste

Ja detta var alltså jag för många år sedan. Titta mina ben!!! Ser ut som vaderna är större än låren. Ränt äckligt smala. Jag som hela livet tyckt jag varit rätt stor, det tar jag tillbaka lite nu.


RSS 2.0