Fredag


Will miss u dear house

 
Nästa vecka måste det vara urplockat allt från mitt kära barndomshus. Känns jobbigt att måsta flytta från det ställe där man vuxit upp men samtidigt så bor jag ju mest här i stan så har inte så mycket att säga till om.
Vi har iallafallett span på ett parhus i Burträsk som förmodligen kommer bli vårt nya hem och med (rätt mycket) renovering kommer det stället bli nog så bra att komma till på helgerna.
Under sommarlovet så kommer ni hitta mig i min sommarstuga, hos mormor, hos farmor och i  min lägenhet. Blir verkligen en omställning från alla föregånde sommarlov då jag bott på ett å samma ställe och inte haft något sommarjobb. Nu blir det att fara lite som jag vill och jobba HELA sommaren.

Måndag

 
Den här dagen har varit väldigt tröttsam. Vaknade klockan tio men det har kännts som att jag har sovit hela dagen.
På skolan hände absolut inget speciellt och träningen var som vilken träning som helst också så det återstår att se om det händer något spännande nu på kvällen, vilket jag inte tror.
Den 10onde juni så ska jag få börja jobba på parken i Burträsk och tro det eller ej så är jag taggad! Kommer dock måsta stiga upp före tuppen och jobba till 16.00 men jag hoppas det ska gå bra.

Långnäset premiär

Underbar dag även denna dag. Igår var det snäppet varmare men det var ändå riktigt härligt och varmt. Jag har varit på långnäset från klockan halv 11 på morgonen till halv tre på eftermiddagen och ja, jag är rätt så röd i face-et just nu.
Snart bär det av till stan för att invänta ångesten över skola imorgon. Men nu är det verkligen inte länge kvar innan detta skolår är över!
 

The one thing I've been fired up for

 
Tre poäng även idag och burträsk tar sig sakta men säkert närmare toppen.

Sommardag

Herregud så bra väder det har varit idag! Jag och Sofia har legat på min veranda och pressat till svetten börjat rinna. Vi har även varit upp till åbyn och badat. Så första doppet för iår är avklarat.
Nu ska jag snart till IP med några ur laget för att "känna på gräset" lite extra innan matchen imorgon. Det är fortfarande så fint ute så vill undvika att vara inne så länge som det går.
 
 

Strålande sol


Idag har det varit bästa dagen hittills på året vädermessigt. Blev lite deprimerad då jag ändå fick lov att sitta inne i iskalla klassrum och räkna.  
 
Iallafall så idag har jag varit på skolan, tränat och  nu nyss klockan 10.00 på kvällen fick jag för mig att städa hela lägenheten, och det var precis vad jag gjode. Skurade, dammsög, dammade mattorna och dammtorkade. Duktig! 
 
 

Godmorgon

 
Börjar dagen med inget mindre än en piggelin.
Halv 11 drar lektionerna igång och det börjar med en film, Gladiator. Känns rätt ovärt att fara dit men ska inte klaga över att man ser film på lektonerna. Senare ikväll blir det träning i Burträsk inför matchen på lördag.
Klockan 16.00 på IP-burträsk lördag är det match. Kom och titta!

Budapest 2013

Jaa.. fy skäms Alice för bad update. Ska göra ett ärligt försök att ta upp detta igen! Tänkte börja med en liten bildbomb från min resa till Budapest.
 
 

14 dagar kvar av skolan

Nationella Engelska var då bortgjord. Återstående av detta skolår är: 
Ett matteprov, fysikprov, biologiprov, samhällsprov, fotbollsprov. 
Dessa prov är de jag vet om att vi har. Men hips vips kommer det ett till, natur är ingen linje man kan gå prov fri ifrån. 
Men snart är detta h-vete över och jag kan inte beskriva hur skönt det känns med sommar och vetenskapen om att jag bara har ett år kvar på denna skola! 
 
 
 
 

Back to Sweden

Imorgon kommer ingen mindre än William hem till Burträsk igen. Jag ska plocka upp honom på flygplatsen klockan 14.20. Känns bra att få träffa honom igen!

RSS 2.0