Fredag





Hade en riktigt trevlig kväll igår tillsammans med Sofia och Jenny. Vi for ut på allstar och dansade loss lite. Sofia stannade dock bara ett litet tag. 
Men alltså gud vad jag ogillar blink ljusen(epiliepsi ljusen). Man ser ju ingenting och får typ huvudvärk. Ni ser min frustration på den sista bilden.
 Annars hade jag det sjukt bra!

Skol info



Bild på min nya kiol.

Imorgon är det fredag. Vilket innebär prov och sedan helg. Provet är jag inte så orolig över, dock så kommer jag att vara dö stressad och må kasst nästa vecka. För att då har vi kemi prov. Min lärare är inte den bästa(snäll mening val där). Jag kan i princip INGENTING. Så kommer att måsta lära mig hela kapitlet innan fredag helt själv. Kommer inte bli kul. Sen så för att göra det lite extra jävligt har jag en svenska och religions redovisning samma vecka... Men bara att tänka på att efter det provet är kemin  över och två nationella kvarstår innan jul!

Tabata



Kvällens träning är då över och jisses vad jag kommer att ha träningsvärk imorgon. Har redan i magen sen i tisdags och tabatan kan knappast ha gjort det bättre. Men träningsvärk är kul att ha, enligt mig. Då vet man att man gjort någonting bra!


Sesambenet



Jag var hos Clas-Göran idag igen för ett ultraljud. Resultatet blev följande: 
Sesambenen ska vara släta, runda och små som ärtor. Ena mitt sesamben är trubbigt och det är väldigt irriterat runt båda. 
Vad detta innebär fick jag inte veta. Det är tydligen en ovanlig skada som Clas inte visse hur man skulle behandla utan att kolla med någon annan före. 
Den här skadan kan jag ha haft i 1-2 år, har haft ont där under den tiden men hur länge benet varit "sönder" vet jag inte. 
Hoppas att det fixar sig utan operation eller en massa vila från träning och fotboll. Det palla jag inte med.

Första fysen avklarad



Svettades i sinne idag på fösta träningen. Kan berott på soppan jag år då den i största del bestod av vatten. Förutom svett så fick jag(hör och häpna) ont i huvet men bortsett från det gick de bra och jag är glad att vi börjat köra igång på riktigt nu!

Hejdå Lisa !


Då var helgen över och måndagen är här igen. I helgen har jag åkt skridskor och haft en avskedningsfest åt Lisa dom drar idag mot sitt äventyr. Känns sjukt att jag inte kommer att kunna vara med henne nu på +- ett halvår. Men jag är avundsjuk i sinne på allt hon kommer att få göra och uppleva där borta så jag är bara glad för hennes skull. 

Nu ska jag iväg på fotboll sedan vidare mot Umeå med Sofia! Vad vi ska göra där får ni kanske veta senare. 




Underbart






Helt underbart! Varför är det inte såhär jämt på isen?

Blank is åkning snart!



Väckaren har ringt och snart ska jag stiga upp för att fara och åka på blank is! Det är inte varje år man har chansen att få åka på sjön så bäst att man utnyttjar tillfället. Jag ska försöka ta några bilder som kommer ut här senare! 

Mys kväll




Ätit go middag hos Lovis med Jonna och Pau. Nu ser vi orphan, sjukt äcklig men bra film! Ester (huvudspelaren) är så himla vidrig. 

Imorgon är det första BFF träningen efter fotbollsuppehållet. Längtar så in i bomben! 

Spinning



Körde bodypump och spinning idag. Herre jäklar vad jag svettades på spinningen. Top 3 jobbigaste träningen ever!! Var i närheten av att spy och börja gråta. 
Det är oftast såhär under tiden jag kör något med kondition, att jag bara vill lägga mig ner och tycka synd om mig själv. Men efter är det alltid så jäkla skönt. Sjukt värt det efter även om träningen kan ha varit hur tråkig som helst.

Catching fire



Top 3 bästa filmer jag sett på bio! Herregud så bra den var. Ni måstemåstemåste se den! 

Jag var väldigt skeptisk till andra hungergames filmen för att jag tycker inte att den första var så himla bra. Men den var verkligen hur bra som helst! 

En helt otrolig resa


 
Jag hittade den här bilden nyss på min blogg och tyckte den var lite rolig. Det är en viss skillnad mellan mig och de andra på bilden. Den är tagen under ett läns läger och som jag saknar denna fotboll! Zonlägren var inte roliga, dit tvingade jag mig själv. Men ju längre man var med ju roligare blev det. 
Vi blev tillsammans vinnare av SM, Piteå summer games, dommarcupen och vinnare i alla matcher utom några få. En helt otrolig resa som jag kommer att ha med mig i hela livet!



Skelett



En bild tagen för några dagar sen. Jag tycker den ser hemsk ut, helt tom i blicken och ser riktigt sliten ut. Och exakt så känner jag nu. Är super trött. Men snart kommer Vendela på besök. Då ska vi käka Bj, plugga och se paradise hotell! Möjligen se lite fotboll också. 

Måndag




Då har man varit på skolan, gymmat och gjort sig lite middag. Nu ligger kisse och sover i min tröja, är själv jätte trött så kommer förmodligen somna alldeles snart jag också. 

Ikväll är de paradise hotell. Jag har aldrig följt det men efter allt stenlundarna sagt om programmet måste jag nästan ge de ett försök.

Frågestund


Eftersom jag har så lite att skriva om för tillfället tänkte jag köra en frågestund. 
 Fråga allt mellan himmel och jord!




Lördags kväll





Min gårdagskväll blev sjukt lyckad! Först åkte jag Lisa och Jonna skriller för första gången det här året. Sen så drog vi oss till gympan och körde "utskjutning" samt "ringen". Riktigt kul. 
Efter allt ståhej drog vi oss hem till mig och såg film samt åt lite gott. 
Bra lördagskväll! Nu hoppad jag att denna dag har något i form av gårdagen att erbjuda!

Mitt rum






Här har ni några bilder på mitt rum. Jag och William bytte förra veckan, jag kom på mig själv att det var mycket mysigare i det mindre rummet och därmed bytte. Nu känns det mycket mer som hemma! 

It's important to stretch



Jag var väldigt skeptisk inför träningspasset idag som jag och Lisa bestämt oss för att göra. Trodde inte alls att jag skulle orka utföra det vi gjorde så bra som jag gjorde med tanke på att jag legat sjuk i två veckor och inte rört mig ur fläcken. Men nu är jag väldigt glad att jag följde med och känslan efter att ha löpt är alltid så jäkla skön! 
Vi körde intervaller i mördarbacken/degerbacken.


Grattis pappa!



Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det pappas födelsedag! Grattis pappa☺️🎈💝

No motivation



Ingenting att skriva, kan bara förmedla att jag inte är lika sjuk längre. Dock så är de som att springa ett marathon varje träning jag hittills gjort. Min träningsvärk efter några få utfallssteg är helt sjuk! Ja kan nästan inte gå. 
Men de är väl så det går efter att ha legat i feber två veckor. 

Tisdag



Skolan är över, eller ja den slutade redan för två timmar sedan. Så nu befinner jag mig i soffan igen med kissen. Min "bebis" är utan tvekan mitt bästa inköp!  

Nu blir det smoothie och fisk till middag, plugg och kanske gym. Beror på hur jag och kroppen känner sig.

Grattis pappa



Förkylningen sitter fortfarande i och ögoninflammationen också men jag tror att det snart kommer att ge sig! Imorgon har jag ingen skola vilket betyder att jag får vara i burträsk och sova ut imorgon. Dock så måste jag springa några ärenden imorgon. Så kommer bli rätt hektiskt ändå. 

Förövrigt är det farsdag. Så grattis pappa!!

"Vintern tar kål på dig"



Ja men toppen! Nu har jag ögoninflammation också. Yes! Vad mer kan man få nu som jag inte redan har? 
Som en vän sa till mig tidigare: 
-vintern tar kål på dig 

Det verkar vara så. Förra året var lika. Då var jag sjuk större delen av vintern. 
Jag hoppas verkligen inte att detta varar lika länge!

Vintern blir bättre snart





Som jag saknar den här dagen! Kunde gå omkring i bikini ända till sent på kvällen och frös inte det minsta. 
Nu är det istället kallt och mörkt största delen av dagen. Kanske inte så konstigt att man blir sjuk? Men jag ska se det positivt. Snart får jag fara till backen och åka snowboard, madrass, pulka.. allt sånt som är vinterns höjdpunkt. Det ser jag fram emot!



nöjd eller missnöjd?

 
Har letat lite bilder från datorn som jag ska he i min ram som har stått tom allt för länge i lägenheten. 
Då hittade jag dessa bilder. Snacka om att se skillnad på uttrycket om man gillar något och om man inte gör det.
Förövrigt är jag jätte snygg på bilderna! Bilden är tagen på min elva års dag. 

Hur lyckas man med detta?



Här bjuder jag på en rätt nasty bild som togs i Turkiet. Jag låg på en badmadrass i poolen under en kvart, eller mindre, och glömt att he undan banden. Detta blev resultatet. 
Bra jobbat Alice! Bra jobbat..
Som tur var försvann det redan dagen efter! 

Snö



Då var snön kommen. Fick mig en rejäl julkänsla då jag tittade ut men jag önskar ändå att det vore 25+ och strålande sol. 
Men nu får de gärna fortsätta snöa så att det inte bara blir en massa slask. Det hatar jag, speciellt då man ska cykla. 

Godnatt



Har sovit i stort sätt hela dagen. Febern steg till 39.0 vilket gjorde att jag inte kunde ta mig från soffan och därmed sov jag väldigt mycket. Halsen är lika, om inte lite värre. Så imorgon ska jag försöka få tid hos läkaren och kolla om jag kan ha streptokocker. Hoppas inte! 

Två favoriter



En av mina favoritbilder. Tycker att den blev som mäktig! Den är tagen med min iPhobe 5 i min stuga, brännvattnet. 


Denna gillar jag väldigt mycket också! I Brännvattnet är denna bild tagen
också med samma mobilkamera. Det är pappa som går på stigen.

Hals ont



Det blir ingen skola för mig idag heller och därmed ingen fotboll eller träning. Det känns som om jag har världens fetaste hals och att när jag sväljer ska någonting gå sönder. Hatar att ja ont i halsen.. Ska fara och kolla upp den idag bara det blir lite senare inpå dagen. 
 Men inatt ha jag iallafall kunnat sova. Till jämförelse med igår, så det är på bättre vägen med febern! 







Feber



Den här natten har varit en av de jobbigaste. Hade ont i huvudet och halsen nå fruktansvärt och på morgonen då jag vaknade hade jag 38,6 grader.  
Hade turen att pappa var i Skellefteå så jag kunde åka med hem till burträsk för att bli omskött. 

Nu ska jag och kisse mysa framför en film. 

Halloween








Några bilder från en fantastisk halloween helg. 
Nu blir det att gå tillbaka till verkligheten. Men det känna faktiskt bra det också. Bara lite tråkigt att måsta stiga upp för skola men snart är det december. Och i december kommer det hända massor med roliga saker!

Club fortuna





Tre bilder från igår. 
Kvällen utspelade sig inte alls som jag väntat mig men gud så kul jag hade! 
Gick omkring med en hittad pistol och sköt alla jag såg, känd som okänd, åt upp moas godisklänning och många mer helt random saker hände. Men som sagt en bra kväll! Nu ska jag och Jonna lägga oss och vila lite innan vi ska utsmycka oss till cheerleaders igen.


RSS 2.0