StadsfestenLite bilder från i lördags och söndags. Stadsfesten bar helt okej kul i år. Maggio var riktigt bra, även förfesten. Men sen så hände det inte så mycket på själva området. 


Blåmärke
Jag älskar blåmärken. Jag tycker det är coolt och är sjukt fashinerad över dom. Det jag har fått nu på låret är från gårdagens match och är rankat topp största blåmärken jag haft.
 Det coolaste jag sett är däremot Emelie Hs som hon hade på sitt bröst. Hur i hela friden kan man få ett där!?

See you again some dayIdag klockan tio kilar Kristen hem till USA igen. Det känns faktiskt ganska tråkigt. Inget mera engelskt pratande och sen så vet man aldrig då man ses igen. Men hon verkar då iallafall ha tyckt om Burträsk och Sverige så förhoppningsvis vill hon komma hit igen. Kanske under vintern denna gång? LördagIgår var jag i Skellefteå och grillade med min nu mera föredetta klass. Vi åt massvis med goda saker bland annat en oreo-cheesecake som smakade gudomligt! Dock väldigt mättande så man fick väl i sig ungefär två tuggor sen var man så mätt att man nästan mådde illa.
Förutom att äta spelade vi sällskapsspel. Fy vad glad jag är att vi fortfarande umgås, ni som tar tag i att fixa alla kvällar äg. Fortsätt så!


Na3a


Midsommar 2014


Vi hittade världens sötaste kisse som hade sprungit bort. Men jag och Emelie hittade senare ägarna som tog hem cola?, jag tror det var så kissen hette.


Det var många som signerade min Vinbox, däribland Noa som skrev: Du luktar inte kiss hehe puss/Noa 
Charmigt

Jaa det här var väl typ alla bilder jag har från midsommar. Jag tog betydligt fler men de la jag endast ut på my story och sparade inte, dumt nog.. Men jag hade iallafall en helt sjukt bra midsommar! Lite annorlunda men riktigt rolig. Nu är det bevisat att hemmafester är bättre än krogen.

HelgSlut jobbat för veckan och imorgon är det midsommar! Jag ser så mycket fram emot morgondagen. På förmiddan vet jag inte riktigt vad som händer men senare så kommer fem stycken hem till mig för att äta trerätters. När vi käkat färdigt drar vi alla över till Sutte för mer festligheter. Nu ska jag inte ha för mycke förhoppningar om imorgon men det kan ju inte gå mer än fel. 
Ha en bra midsommar allihopa. 

DeppVarför kan inte jag bara bli bra i fotboll igen? Svackan jag hamnat i har hållt i sig i över ett år nu. 
3-3 mot morön som jag var helt säker på vi skulle ta. Kanske just därför vi inte slog dem? Tränarna är glada ändå och det borde vi kanske också vara med tanke på att vi kvitterade i 92 minuten. Men ändå känns det som förlust, i värsta slag. Vi hade ju spelet men kunde inte sätta lägena. 
Jag så in åt helvetet taggad på nästa match. Jag vill inte förlora nå mer nu!

Söndag
Efter myset och filmen igår drog jag, Jonna, Lova, Pau, Robin och Ante och badade. Det var faktiskt inte alls så kallt som jag trodde det skulle vara. Däremot var det myggigt i sinne så jag fick massa blammor här och där. Jag är jätte känslig mot myggor, bin, myror..osv så efter att ha fått ännu mera bett från dagen som spenderades på långnäset så tror jag att min kropp reagerat lite på det. Jag är så slut att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men aja nu har jag iallafall varit på lågan för första gången i år!


Lördag
Efter tre härliga poäng plockade mot spöland-vännes så tar vi det lite lugnare med mys och film. Senare så ska vi nog bada. Hoppas! 

Balen 2014Studenten 2014

 

Jag ursäktar för alkoholbilder men tar man studenten så gör man. 

Maleficent

Just sett maleficent på bio. OMGGGGGG, så bra den var! Min film smak på pricken! 

Nu blir det att försöka få lite skönhets sömn innan morgondagen som bjuder på bal. 


RSS 2.0