Röda läppar


 
Ikväll ska jag umgås med Jonna och Paulina tror jag. Vi ska öva lite balfrisyr. Gud! Det är inte länge kvar nu innan balen. Jag är så nervös och exalterad. Men jag har alla marklundare med mig och dessutom har vi fått tag på en fin bil och pappa är ju en hyfsad fotograf. Kommer nog gå fint detta!

Gameday



Det första som händer idag är att busa på skolan. Tyvärr sprängdes mitt huvud då väckaren ringde för vattenkrig så jag kunde inte få mig upp. Men skitsamma, det kanske håller på ett tag till. Det jag och min klass kommer göra snart är bl.a. landhockey inne i skolan. Kommer bli kul! 

Ikväll är det match igen. Denna gång mot notviken, ett riktigt bra lag. Jag hoppas på ännu en vinst för att det skulle sitta skönt inför imorgon då vi ska ha första klass/student-festen.

Sista hälsningen

Farfars sista andetag togs lördag den 19 april-2014. Att se honom ta de sista andetagen är det obehagligaste jag varit med om. Jag kan fortfarande inte förstå att han är borta på riktigt. Känns som att han snart kommer dyka upp i "Christer-bilen" och må bättre. Eftersom i flera år har det varit så, han mår sämre, sen blir han bättre. 
Det som tynger mig mest är att han inte kommer sitta på sidan av fotbollsplanen. Det var något han verkligen älskade att göra, bortsätt från att vara i stugan och fiska med William. Sen kommer jag att sakna alla små grejer som det skriker Ingvar om. Tillexempel våra sockerkaka och mjölk stunder, då du hittar harungar som du fångar och låter mig och william hålla i, då du kramar en på ett väldigt försiktigt och nästan skakigt sätt, samt ditt trick med kortleken då du gör den till en blomma. 

Idag var det begravning och därmed har vi sagt vår sista hälsning till honom. Det var jobbigt att se farfars familj, alla hans syskon och vänner brista i gråt då de stod runt urnan och la ifrån sig rosen. Men samtidigt så var det vackert. 
Jag sjöng -Gabriellas sång, med Fredde som gitarrist. Det gick faktiskt bra. Tusen tack till Fredrik som ställde upp! 
 
Felix sa en sak till mig på dagen då farfar dog och det vill jag avsluta det här inlägget med.
"Gud ville ha tillbaka en av sina änglar"

Farfar är på ett bättre ställe nu.






4 bilder



1. Jag Marcus och Fritz tog oss en twister i det fina vädret. Vi hann även med att kryssa av några saker från studentbingot. 
2-3. Ännu ett kryss från studentbingot. Vi körde mariocart rally genom skolan. Blev dock inte en så lång sväng för att vaktmästaren stoppade oss. 
4. Selfi, dog lite efter att ha varit ute. Så sjukt bra väder nu alltså! Jag älskar det!

Tisdag



Den här morgonen måste vara bland de topp jobbigaste. Igår så bastade jag Jonna Tommy och Robin. Man blir så himla slut efter bastu och att sedan lägga sig och sova på tok för sent gjorde inte saken bättre. Trodde aldrig jag skulle få mig upp imorse, plus att jag hade fotboll halv nio. Men jag fick mig upp tillslut och på fotbollen vann jag och Linus den sista tävlingen vi kommer ha i FGn. För nu är det slut! Vi brukar alltid göra tävlingar innan jullov och sommarlov. Känns ju rätt bra att sluta på topp.(:p) 





Sommardag






Helt underbar dag i burträsk. Fick en dèjá vu känsla av förra årets sommar som har varit bland de bästa dagarna i mitt liv. Vi på bilderna spelade kubb, lite fotboll och solade. Nu är jag röd som en räka men det blir väl brunt någon gång.. Måste vara brun innan balen och jag har lite panik nu när alla andra 95:or är utomlands. Men det ska nog inte vara några problem om det här vädret fortsätter. 


Beautiful



Vädret idag har varit helt sjukt bra. Dock spenderade jag mer än hälften av den i en buss. Men det kändes som en riktig sommardag då jag klev av bussen och kunde spela boll i bara shorts och t-shirt. Plus att jag fick spela på naturgräs,  må ha varit världens sämsta plan men det bortser jag från. Även om det bidrog till en väldigt tråkig och lam match. Men vi vann iallafall och är vidare i svenska cupen. 
När bussen anlände i burträsk igen gick jag och Paulina ut en sväng och tog lite bilder, la ut på my story.. Vi höll även på att bli inlåsta i kyrkan då vi gick in där för att försöka få oss till tornet. Det var låst dit upp tyvärr.
Men min lördag har väl varit helt okej. Synd bara att jag sög på matchen och är så trött såhär tidigt. Hade velat hitta på någonting mera. Meeeen godnatt!

Fråga

Ska du jobba i sommar? 
Ja jag ska jobba i sommar. På samma ställe som förra året, tekniska kontoret i Burträsk.  Där får jag klippa gräs, trimma, sköta om träd och blommor, mata ankorna osv. Det bästa med det här sommarjobbet är att man får vara ute hela tiden! Det kommer dock vara lite jobbigt att stiga upp innan 7. Men det går nog bra, jag trivdes så bra förra året.


 


2-1 vinst

Vinst idag, bland de brunkigaste matcherna jag spelat. Nästan allt var tillåtet och jag tror fyra gula blev utdelade. Det var inte så roligt att spela och jag tror inte jag syntes på matchen. Var fruktansvärt dålig.. Men vi vann iallafall och det känns sjukt bra! Då vet man att alla blåmärken var värt det, är helt mörbultad. Och bara för att krydda på lite extra har jag prov imorgon som jag inte läst ett skit på.. Yes! 
Godnatt.






Färgat


 
Mitt hår har sett bedrövligt ut allt för länge. Jag och Jonna kollade upp då jag senast färgade håret och det visade sig vara den 6 april förra året. Nu känns det mycket bättre och jag är lite lugnare inför balen nu. Tack Jonnis! 

Svar

Fick mig just en väldigt rolig och gullig fråga. Såhär lyder den:
 
Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Det är så skönt att plugga in öronpropparna djupt i öronen när man gå och lägger sig och verkligen höra hur omvärlden stängs ute. Sover själv jämt med öronproppar då jag har svårt att somna med störande ljud om kring mig och sover väldigt lätt. Vaknar av minsta lilla ljud om jag inte har propparna på mig. Har du något bra tips på öronproppar att sova med? De vanliga gula som jag har får jag ibland lite ont av.
 
Öronproppar måste allvarligt vara en utav de bästa uppfinningarna. Ehm.. de jag använde då farmor sov här var ett par rosa som finns att köpa på apoteket. De gjorde inte ont att ha i men jag vet inte hur det blir om man använder de flera nätter i sträck.
Några öronproppar som jag definitivt INTE rekommenderar är vaxöronproppar. Jag använde det när jag var i Thailand och det slutade med att en bit av vaxet fastnade i örat och jag blev halvdöv resten av resan. Så kör på de vanliga! Det är minst "riskfullt".
 
 
 
Om tre dagar kommer Wille hem till Sverige igen. Men denna gång kommer han inte hem ensam.
 
 
 

Match idag



0 poäng so far.. Klockan 13.00 på norrvalla idag ska vi kämpa om att spräcka nollan. Kom och hejja på oss. 

Torsdag

Två av det jag hatar mest. 

• Motvind
• Tickande klockor

Nu bär det av mot sörvalla för träning och den här gången ska jag vara med! Är inte fullt frisk i halsen än men jag klarar inte av att bara sitta hemma längre. 
Efter träningen kommer farmor hit och sover över. Jag har buntat upp med öronproppar för att hon snarkar högre än allt! Men det ska nog gå bra ändå. 


Jonnas nya fina cafebord och stolar.


Grattis gammelmormor 89år




Äppelgröt



Detta är utan tvekan den godaste gröt jag ätit! Och dessutom den mest lättsamma mat jag kan äta nu med halsen. Dock blir jag väl inte jätte mätt av den men de funkar.



Divergent



I torsdags såg jag divergent. Den var väldigt lik hungergames fast sämre. Jag tycker att filmen var bra ända till slutet då det blev lite klyschigt. Men det är ändå så att jag vill se nästa film. Så den var helt okej! 

Snart är det dags för match, jag vet inte om jag kommer kunna följa med och kolla för att i morse hade jag så ont i halsen. Mamma tycker det vore dumt att hålla igång hela tiden och riskera att det blir värre.. Men hur de än blir så håller jag tummarna för tjejerna!

Halsen

Doctorn sa att halsen skulle kännas som värst tre-fyra dagar efter operationen. Min värk har kommit nu. Eller det kändes igår lite grann men idag svider det rejält. I halsen har det förut sett svart och typ ruttet ut men nu är det vitt istället. Måste ha blivit som en stor blåsa eller något. Svider i sinne i allafall. Men snart borde det ju gå över tycker jag. Jag är så sugen på all möjlig mat som inte är flytande att ojojoj.. 
 
Bilden nedan är på min mage efter att läkarna haft sugproppar som tar upp pulsen på mig. Min hy är verkligen den känsligaste! Dessa märken hade jag i nästan två dygn.




Valborg




Igår var det Valborg och jag tycker faktiskt att kvällen bjöd på rätt mycke. Mer än jag förväntat mig iallafall. 
Jag hoppade emellan ganska många ställen. Det är väl det som är det positiva med att inte dricka. Man tar sig överallt utan problem! Roligast och galnast var det hos Filip där mina gamla class-mates var. De skrek, bråka, skratta, sjöng.. Allt de där man förväntar sig av en förfest.

Nu väntas mat, frissan och kanske bio! 
 

RSS 2.0