Grattis pappi


Idag är det ingen vanlig dag för idag är det pappas födelsedag! 
Grattis även från denna sida.

Koh samui-krabi


 
Någons strand på koh samui. Bilden gjorde stället mer rättvisa än vad den borde.  
Vår snälla dykarinstruktör Nick till vänster och den helt otroligt sköna "hjälpreda på båten-kille" till höger. Kommer sakna dessa två.. 

Vi har landat i krabi nu efter att ha varit på sämsta ön hittills, koh samui. Ön är säkert fin men vi höll oss på samma ställe mesta dels och där var stranden rätt smutsig. Det gjorde däremot inte mig och Mirre något då vi höll oss för det mesta i poolen eller i havet med Discovery diving. Dyka är bland det häftigaste och roligaste jag vet! Vi planerar redan att dyka en till gång i koh lipe. Hoppas det blir lika bra som på koh samui. 


Krabi. 

Krabi lever upp till sinna förra minnen. Otroligt varmt och fint! Mycke shopping och rätt tomma och stora stränder. Imorgon flyttar vi tjejer till ett lyxhotell på railay. Är sååå taggad!

DykarlicensTre timmars filmtittande, ett klarat test och massa praktiska prov i pool.
Imorgon ger vi oss ut i havet!

Bungy jump and diving
Ey, why not? 
Jag(Alice) och Mirre ska snacka med en kille om att ta dykarcertifikat om en stund. Sen så hittade jag den gula broschyren också. Bungy jump är något jag mååååste göra! Så varför inte här i Thailand? Hehe

In på svenskarnaithailand.tumblr.com 


FullmoonpartyI förrgår var det fullmoonparty. Det var riktigt mycket folk på den festen/stranden alltså! Folk som dansade helt vilt och var sjöblöta i svett. Det var en lebba som försökte få igång oss tjejer att dansa genom att föra några riktigt häftiga moves. Dock fungerade det inte.

Kvällen slutade tidigt för vår del, vi var på tok för nyktra för att vara där. Så vi drog till hotellet för att ta ett kvällsdopp. Helt sjukt så varmt vattnet var. Sen lyste månen upp hela havet så det var inte alls speciellt mörkt ute. En kille som heter Ruan följde med oss till hotellet. Lättsam och trevlig kille. Han kom även över igår och spelade kort. Vi introducerade honom till snapchat så kanske att vi möter upp honom på railay beach senare på vår resa. 

Några av våra andra kompisar på hotellet, som kom hem vid sex på morgonen, sa att vid tre var det inte bara alkohol, weed eller mushrooms som folk var påverkade av. (Näst intill alla på hotellet tyckte att röka på och äta såna där hallucinerings svampar var en självklarhet) Så undra vad de andra på fullmoon gick på. BilderNågra bilder. Tumblr fungerar inte så bra som vi hoppats så inläggen kommer aldrig ut. Men snart kanske!  Svenskarnaithailand.tumblr.com

Internet är inte så bra här så min blogg.se app funkar inte riktigt. Så för att se om tiden här i Thailand bör ni gå in på svenskarnaithailand.tumblr.com

Svenskarnaithailand.tumblr.com
In på: svenskarnaithailand.tumblr.com för att läsa och se mer om vår resa. 

RSS 2.0