YogaYoga i vanlig ordning på tisdagar och torsdagar. Har verkligen börjat tycka om yoga, man blir så avslappnad efter. Dock finns det ju vissa ställningar som är döden. Typ då vi stod på huvudet i tio minuter. Men annars så är det riktigt kul! 

Djuraffär


Så idag har jag dött söt döden. Jag och Felicia virrade bort oss lite och hamnade på en djur affär där de hade massor med hundar, kaniner, fåglar, fiskar osv. Åh herregud så söta hundarna var! Man fick till och med klappa dom. Vill ta hem nästan allihopa. Dock var det hemskt att se de hundar som var i glas burar osv... men söta var dom! 

Pepparkaka och lussebulle bak

Bilder tagna av Hanna. 

Lite party
Ett ställe som heter PHD, helt sjukt fin utsikt på city! Hade ugly sweater party, no va tröjan ful allt! Här fick vi våra skor putsade.


 
Santacon, Felicias bilder. Jag var inte med på detta för vi hade middag senare men nästa år måste jag dit! Tomtar överallt! 

StarstruckedIgår skakade jag alltså hand med Kevin Spacey. Vi ville ta kort men fick inte så sneak tog den här bilden. Han i kepsen är han. Omggggg! 

Söndag 
Alltså lol, hur springer jag egentligen? Första rundan sprang jag vilse om ja ska va ärlig, trodde jag var helt åt vänster men så hamnade jag helt plötsligt där vi brukar handla. Blev väldigt förvirrad men med mitt lokalsinne kan allting hända. 

Nu ska jag återgå till pluggandet... Mina sista papers är due imorgon vilket känns sjuuuukt skönt! Sen blir det att plugga annat... Som ekonomi, psykologi, historia, musik... Som ja ha finals i om några dagar. Yay. 

Å and btw, 15 dagar till jag flyger hemåt. Så sjukt! Jag har alltså varit här i 3 månader och 24 dagar. 

Julstämning


Skolan har i princip dekorerat överallt. Riktigt mysigt! Hoppas det hjälper mig få lite mer julkänsla, för jag har nästan ingen just nu. Julkalendern brukar ju hjälpa men den var då patetisk så vet inte riktigt vad jag ska hitta på att kolla på... Kanske sunes jul? 


Igår bjöd de på mat och frukt tillsammans med smältchoklad. Gott! 


De hade alltså satt upp en fake isbana där vi äter. Rätt coolt. Ångar lite att jag inte provade åka. Jag var sjukt imponerad av alla halloween dekorationer husen på mitt kvarter hade satt upp. Men jul dekorationen är såå mycke bättre. Kolla bara det här huset på bilden. Mitt favorit hus hittills! 

RSS 2.0