Stadsfesten 2015








Såja. Detta är de bilder som blev tagna under helgen. Eller ja de va väl kanske någon mer som i princip lika dan ut. 

I varje fall så hade jag en fantastiskt bra helg! En fredag som bestod främst av en sjukt rolig lek men även massa prat, musik och sittande dans. En lördag som bestod av drinkar, mat och massor av nära och kära. Även där sittande dans och lite Tomas Ledin live. En sjukt bra helg. Stor eloge till han som spelade i kittel tältet. Shit vad duktig! 

Imorgon väntas marknadsjobb och efter det surströmming med mammi och Marklund 1&2. Ska bli mysigt!

Rullstol



Haha fy så obekväm jag kände mig i denna. Alla blickar och alla som undrar om foten blivit sämre. Nej foten, eller ja såret, är mycket bättre och rullstolen har jag mest inne i huset för att kunna transportera mat från köket till soffan. Tanken när jag lånade den var att ha den ute men den är så trögkören att jag blir tokig så den duger bara inne. 
Men idag tänkte Pau och Moa att de skulle testa skjutsa mig. Det gick ju som bra det faktiskt, inte det minsta jobbigt att sitta där fysiskt men desto värre psykiskt. Vi får se hur många fler turer den får i samhället eller någon annan stans. 

Villvattnet
















Agnes vann fisket på 6 mörtar. Jag fick nästan upp en rätt stor gädda på metspöet men min brist på "fiska" kunnighet gjorde att jag tappade den. Så Oliver räknas som förlorare och vi ska nu klura ut något straff åt honom. 

Knas





Just nu är jag lite lätt solbränd, rapar surströmming och är chockad över att ha pratat i telefon i två timmar. 

Vilket jäkla väder det varit idag. Legat och solat hela dagen. Fick världens déjà vu känsla från Thailand när jag låg där och svettades som en gris samtidigt som jag läste bok. Som jag önskar jag kunde göra om den resan! 
 Efter solningen tog jag och mamma moppen till tjärnbacka för att hejja på Agnes. Tre kassar satte hon och mormor och morfar fortsätter kalla henne för "mest lovande". 
 När jag och mamma skulle hem igen och jag skulle hoppa på moppen så släppte hon taget på den av någon anledning. Moppen tippade mot vänsterbenet men som tur var hann jag på något vis slänga mig av och har fortfarande benet i behåll. 

Till middag blev det suring hos Jennifer tillsammans med några tjejer. Riktigt trevligt och gott! Tack för det. Senare på kvällen for jag och pau till Lova för att umgås. Men jag fick vända på klacken rätt fort för jag hade glömt min spruta hemma. 

Nu har jag just avslutat ett 2h långt samtal med Mirre. Jag tror egentligen vi hade kunnat prata två till om vi inte insett att klockan var ett på natten och hon ska jobba imorgon. Tiden kan verkligen flyga förbi när man har mycket att prata om. 

Haha vilket konstigt inlägg. Godnatt!

Midsommar






























Min midsommar 2015 har varit den bästa kvällen på väldigt länge. Oj så kul jag har haft! Fått umgås med massor av mina bardomskompisar och gamla klasskompisar men även några som jag känner lite mindre. 
 Vi har lekt lekar, ätit, druckit, dansat, sjungit. Ja allt. Min krycka hann även gå av på något vis och jag fick krut i håret så att lite hår försvann från skallen men jag klagar verkligen inte. Jag skulle bara vilja återuppleva kvällen. Men vi får se till att styra ihop något allihopa igen snart! 
 
Avslutar inlägget med midsommarens bästa bild tagen av Julia. 



Tack för en helt sjukt bra kväll! 


Bilderna ovan är tagna av mig, Julia och Paulina. 


Smultronställe






Efter att ha vaknat upp från midsommarfirandet for jag till stugan för att fiska och äta grillat med familjen. 
 Mysig, lugn och skön lördag! Exakt vad jag behövde efter en utav de roligaste kvällarna i mitt liv. Mer om midsommar kommer.

Spebene



Såhär ser mina dagar ut. Liggandes i soffan med spebene i vädret. 

Igår var jag med Moa och Lova. Vi hade vin kväll och pratade natten lång. Jag fick mig även sova över hos Lova så det var riktigt mysigt! 
 Idag har jag sett fotboll och tv vilket är mitt liv i ett nötskal nu för tiden.

Förövrigt är jag as taggad på midsommar som ska firas i Sofias stuga tillsammans med massa kompisar!

Min kväll





Botox??



Idag har jag varit fastklistrad vid tvn och sett Sofia och prins Philips bröllop. Egentligen hade jag inte tänkt se det men efter att ha sett "försnacket" så fick jag lov. Och faktiskt så var det väldigt sevärt! Det var så fint. 
 Däremot så blev jag, Jonna och Lova lite less emellan åt så vi bestämde oss för att prova de här som är typ överallt nu, känns det som. Att suga i en glas tills läpparna sväller. Helt sjukt vilken skillnad. Vi gjorde inte så länge så tänk så stora de kan bli! Coolt! 

Aja godnatt på er nu.

Sunrise



 Igår var det en riktigt fin solnedgången och uppgång! Tyvärr var jag lite sent ute för att få med allt rosa men.. Fick mig iallafall dom här två bilderna och några till. Oredigerade är dom också. Rätt sjukt.

Word





Varning för känsliga tittare

Igår var jag på sjukan igen och tanken var att jag skulle ta bort stygnen, få börja duscha benet/foten, få ställa ner och "rulla" på den men inte sätta någon tyngd, få vicka på foten och kunna fara till en sjukgymnast. Men istället fick jag penicillin. Okej jag fick ta bort stygnen och fick ett avtagbart gips som jag kallar stövel men egentligen är enda skillnaden att jag tar penicillin. Eftersom jag bara får vädra foten lite lätt.. 
 
Varför blev det såhär då? Jo mitt sår var infekterat. Så ovärt. 




Haha




Grattis mammi


Grattis världens bästa mamma!




Brännvattnet






Inatt sover jag min andra natt i nya stugan tillsammans med familjen och kusinerna. Regnet vräker ner vilket gör allt så mycket mysigare. Även om jag önskar för sol så älskar jag att sova till regnet. Speciellt då jag är i stugan för då är allt man hör smattret mot taket. 


NA3A



Igår var jag med min gamla klass. Eller ja vi var bara sex stycken men.. I varje fall så blev kvällen mycket lyckad! Vi pratade om vad alla haft för sig senaste året och vad allas framtidsplaner är. I stort sett alla går eller ska gå utbildning till ingenjör. Så pressen om att "lyckas" har väl kommit tillbaka lite. 

Vi ska ha återträff snart igen och då hoppas jag att fler kommer!

Sofia och Moa

Hela förmiddagen har jag varit lite halv deprimerad över att inte kunna göra något. Låg i soffan och såg på tv samt provade lite smink. Men sedan räddade dessa två på bilden mig med myskväll som inkluderade godis och B&J.
Vi började även planera lite inför midsommar, som jag är super taggad på trots mitt gipsade ben. Sen så bestämde vi oss för att se Insidious 3 på bio på måndag. Känns bra att ha saker att se fram emot och inte bara ha planer för helgerna nu när jag är hemma och ledig hela dagar.
Tack för ni räddade min dag. Livet som invalid är inte jätte kul och såna här kvällar uppskatas mer än allt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0