Pappas dag


 
Igår var ingen vanlig dag inte. Nä för igår var det min pappas 50 årsdag. Dagen började med att vi for till central park och åt god frukost. Senare gick vi vidare in i parken, till där tvilling tornen har varit, över bron, tog tåget tillbaka till Manhattan och sedan åkte vi hela vägen upp till toppen på Rockefeller center. Shit va coolt det var där uppe alltså. Det såg inte riktigt riktigt ut när man kollade ut över New York City. Jag och pappa planerar redan att gå upp i en annan byggnad men då under dagen istället. Längtar! 
 Vi avslutade de hela med att äta på en god restaurang. Mycket bra dag enligt mig! Hoppas pappa tycker lika. 
 Idag kommer bli minst lika bra. För idag ska jag först hejja på laget till vinst och efter det ska jag se en hockeymatch. New York Rangers i Madison Square Garden. Sååå taggad!!

Skrolla ner nu och bli avundsjuka... 
Fler bilder kommer..... 

Direkt från Bridgeport

Säg hej till mina galet bra huskompisar. 

Befinner mig nu i Bridgeport på Holiday Inn. Pappa har meddelat att "the beauty and the beast" har landat så imorgon, om ingenting förändras, kommer jag träffa dom. Imorgon är det även match för laget. Så önska oss lycka till! 

FaceTimeFacetimat med mormor och morfar. Såklart lille Pow skulle få vara med i bild också. Se så glad hon ser ut. Haha älskar den här bilden. 


Mormor och farmor being super cute. Agnes stockade världens sötaste snap... Saknar dig med Lill tjoller.Bild och text


 
Det har varit senior day. 


Två från midnight madness. Det här eventet hölls i gymnastikhallen där de hade massa olika tävlingar. Man kunde tillexenpel vinna en tv eller pengar. Sen visade även basket spelarna upp sig lite genom stt göra trix. Riktigt kul faktiskt! Sen fick man T-shirtar och lysrör. Älskar gratis saker.


En kväll då killarna var ute och roade sig  bestämde vi tjejer oss för att göra lite pranks. Så vi dekorerade Yannicks rum med toalett papper, Mortens med underkläder fast tejpade i taket samt kondomer utslängda lite här och där. Vi bar ut Charlies säng till hallen, la kryckor under Nicos säng som en av hans kompisar råkade slänga sig på senare, fyllde vattenflaskor med sprit, tejpade ihop tofflor, knöt ihop skor... Ja vi gjorde en hel del. När de kom hem blev det lite kaos men oj så kul det var! Charlie drack till och med ur vattnet dagen efter och förstod aldrig vad det var som smakade så konstigt. 
Nu inväntar vi tjejer bara på stt de ska göra något tillbaka mot oss. Kommer förmodligen vara tusen gånger värre. Bara vänta och se... 
Korta snabba


 
En blodådra sprack på träningen då jag fick ett skott på mig. Jag har faktiskt saknat alla mina random blåmärken från fotbollen. Tycker de är så coola. 


Julia har lärt mig hennes favorit stretch övningar. 


Japp hösten är här. Vi hejade fram LIU post soccer grabbarna till vinst.Jag och Felicia. 


I måndags fick vi veta att vi kom med i NCAA turneringen. Fråga mig inte vad det är för jag vet knappt själv, men det är bra iallafall!

Yay!!Ses imorgon mammi å pappi!

Grattis på farsdagSaknar pappa lite extra idag. Men på torsdag kommer både han och mamma till storstan och hälsar på!! Som jag längtar!

Lördag


Här är några bilder från min lördag. Felicia visade mig runt lite i city. Vi shoppade och kollade runt lite inch år god middag. Förstår ännu inte att jag bor här. Helt sjukt! Kan ju inte klaga direkt. 

Halloween
RSS 2.0