Oturs Olga




Mat



Beroende av zucchini och sparris. Sååå gott!! 

Köpte typ 20 stucken zucchinis för $2, fett värt! Så nu blire å äta de var da.




Älskar snapchat






Okeeej, hur kul är inte den nya uppdateringen på snapchat?? Har skrattat tills tårar kom.

Annars idag så har vi tjejer haft cheatday vilket betyder en jäkla massa onyttigheter. Plättar med glass och nutella till frukost/lunch sen egen gjord pizza till middag (tillsammans med Hanna och Andrea) och sen en jäkla massa godis, chips&dipp, kladdkaka... Jag har grymt ont i magen nu meeen det är ju var cheatday en dag i veckan.




Bästa brevet någonsin



Här var jag arg allt. Marko, Sotis, Vitis var mina kaniner och Jenna var mormor och Jenna(Jena) va mormor och morfars hund. W står flr William, P för Peder och J för Jeanette.

Haha dööööör!!

Grattis Felicia!

Hur ska man börja beskriva denna tisdag som varit? Den började som vanligt med skola och träning men sedan började det hela hetta till. Eftersom Felicia fyllde år i onsdags ville vi ut och fira henne med middag och utgång. Så här kommer det hela i bilder.
 
Det här meddelandet fick Felicia på dagen av snälla Amal. Hon hade fixat in oss på en restaurang där en av världens mest kända kockar skulle befinna sig och laga mat under kvällen. Namnen ser ni på bilden till höger. 
 
 
Mannen i mitten i vitt är Alain Ducasse som tydligen har är en kock som driver flera prisbelönta restaurangeroch hans restauranger har totalt erhållit 21 stjärnor i Michelinguiden. Nu vet jag inte vad det innebär men servitrisen, han i grått, var rätt i extas över att han var där och att han fick vara med på bilden. Vi fick även träffa Håkan Swahn som har Aquavit restaurangen. Förhoppningsvis kanske vi kan bli bjudna dit av honom på käk någon dag. Kanske till och med ha turen att stöta på Henrik Lundqvist som tydligen brukar käka på Aquavit rätt ofta;).
 
 
Först fick vi detta. Salad med massa god feta ost och nötter tillsammans med broccoli pizza och morötter med sötpotatis sås. Morötterna var ränt nå så fruktansvärt goda! Sen fick vi även champange tills vi storknade, även den smakade gudomligt. 
 
 
Nästa rätt blev bröden till vänster. Tro eller ej men de smakade palt! Rätt coolt faktiskt. Till sist så fick vi efterrätter. Jag tror inte någon av oss tjejer tog kort på dom tyvärr men bilden till höger är iallafall Felicias födelsedags efterrätt. Jag vet inte riktigt vad det var i den men den var god!  Min favorit utav de fyra olika dessärerna var definitivt den som smakade som cheesecake!
 
 
Efter maten så for vi vidare till The Box. Tjejerna sa innan vi for dit att den här klubben håller i shower på kvällarna som är rätt sjuka och sjuka var dom! Men oj så kul det var! Stört nöjd över kvällen. Förstår mig fortfarande inte på systemet där vi får mat, dryck, inträde och transport gratis. Men det är bara tacka och buga. Tack till Amal för att hon tog med oss på detta och tusen grattis igen på Felicia!! 
 
 
 
 
 
 





Grattis Sofia

Igår var ingen vanlig dag nej för då var det Sofias födelsedag. Minns som det var igår då du fyllde 18 och jag var helt i extas med att planera alla drinkar vi skulle göra på ditt kalas och vår första fest. Jag hade till och med bett William ta hem "äkta" röda muggar från USA som vi skulle kunna ha den kvällen.
Som du just skrev till mig: Från dagis till studenten! Önska det hade fortsatt... Jag saknar dig vid skolbänken, fast mer rätt, jag saknar att se dig varje dag.

Tusen grattis till dig bästis!

Brunch



Brunch hos Hanna och Andrea. Sjukt gott var det så det gjorde vi bra! Hoppas vi gör om det snart.



Vem behöver en dejt när man har New York? 

Graffiti












Smal broccoli och spenat soppa



Pluggplugg och mera plugg. Sen lite god soppa på det. Ni borde verkligen testa den där gröna sörjan, den ser inge vidare ut men gu så god! Den tillsammans med en klick keso och middan är räddad. 

Här är receptet: 




How we sleep



Eftersom Julia och Felicia har så stora sängar brukar jag sova med dom. Riktigt mysigt! Älskar deras boyfriend pillows.

Guest of a Guest





Felicia hittade dessa bilder från i lördags. Trodde aldrig fotografen skulle he upp någon bild av oss för vi va rätt jobbiga med honom å ville ta bild heeela tiden. Men kul att vi fick vara med, på två bilder och på "framsidan". 

PHD Terrace hamburger



PHD Terrace hamburgare, looooooooove. Å herre Gud om ni bara visste hur goda dessa burgare är. Jag är ingen hamburgar människa egentligen men dom här är så goda att!!
 Detta är en av många andra olika smårätter våra promoters serverar oss då vi går ut. Senast råkade servitrisen spilla ut dom och jag, julia och Felicia blev så besvikna. Som tur var kom det nya. 
Måste tillägga att deras pommes är sinnes sjukt goda också.

Vin tips: BERINGER

 
Här har ni det absolut godaste vinet jag smakat. Väldigt lättdrucket, sött med fruktig smak. KÖÖÖP!!
 

Några nygamla

 
 
Saknar er och att festa med er mina knasbollar. Förövrigt var den här kvällen helt sjuk och helt sjukt rolig. 

RSS 2.0