Grattis Felicia!

Hur ska man börja beskriva denna tisdag som varit? Den började som vanligt med skola och träning men sedan började det hela hetta till. Eftersom Felicia fyllde år i onsdags ville vi ut och fira henne med middag och utgång. Så här kommer det hela i bilder.
 
Det här meddelandet fick Felicia på dagen av snälla Amal. Hon hade fixat in oss på en restaurang där en av världens mest kända kockar skulle befinna sig och laga mat under kvällen. Namnen ser ni på bilden till höger. 
 
 
Mannen i mitten i vitt är Alain Ducasse som tydligen har är en kock som driver flera prisbelönta restaurangeroch hans restauranger har totalt erhållit 21 stjärnor i Michelinguiden. Nu vet jag inte vad det innebär men servitrisen, han i grått, var rätt i extas över att han var där och att han fick vara med på bilden. Vi fick även träffa Håkan Swahn som har Aquavit restaurangen. Förhoppningsvis kanske vi kan bli bjudna dit av honom på käk någon dag. Kanske till och med ha turen att stöta på Henrik Lundqvist som tydligen brukar käka på Aquavit rätt ofta;).
 
 
Först fick vi detta. Salad med massa god feta ost och nötter tillsammans med broccoli pizza och morötter med sötpotatis sås. Morötterna var ränt nå så fruktansvärt goda! Sen fick vi även champange tills vi storknade, även den smakade gudomligt. 
 
 
Nästa rätt blev bröden till vänster. Tro eller ej men de smakade palt! Rätt coolt faktiskt. Till sist så fick vi efterrätter. Jag tror inte någon av oss tjejer tog kort på dom tyvärr men bilden till höger är iallafall Felicias födelsedags efterrätt. Jag vet inte riktigt vad det var i den men den var god!  Min favorit utav de fyra olika dessärerna var definitivt den som smakade som cheesecake!
 
 
Efter maten så for vi vidare till The Box. Tjejerna sa innan vi for dit att den här klubben håller i shower på kvällarna som är rätt sjuka och sjuka var dom! Men oj så kul det var! Stört nöjd över kvällen. Förstår mig fortfarande inte på systemet där vi får mat, dryck, inträde och transport gratis. Men det är bara tacka och buga. Tack till Amal för att hon tog med oss på detta och tusen grattis igen på Felicia!! 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0