Blåmärke

Detta blåmärke tar kål på mig. Gör så ont i hela höften.. Det lämnas verkligen märken efter att ha spelat fotboll.

Med detta säger jag godnatt och välkomnar en ny arbetsvecka..( :):( )


Fiskat

Just varit och fiskat i burträsket och fick faktiskt två firrar. Dock var de väldigt små men jag var den ända av de i mitt sällskap som fick napp så, så dåligt var det väl inte.


Fåren

 
Som några kanske vet så har min familj lånat några får till min stuga, 3 lamm och 4 får mammor.  Lammen är verkligen hur söta som helst men de är rätt rädda. Hoppas att det går över snart så man kan ta i dom utan att de ska måsta jagas.
 
 
 
 

Man Of Steel

Igår såg jag min efterlängtade film. Men tyvärr måste jag säga att jag blev besviken. Filmen gick så fort framåt och var rätt konstig. Skulle blivit hundra gånger bättre om de delat upp filmen och gjort den mer detaljerad.
Men det var ändå en helt ok.


Vattnat blommor

Då har snart ännu en vecka gått. Har lite ångest över att det är så långt in på lovet och jag har inte hunnit göra nästan något. I morgon är det både match och stadsfesten som gäller. Är super taggad! Men innan dess är det en heldag med jobb i det trista vädret..


Tisdag

Jag har fått mig från sängen nu iallafall. Ska fara till IP snart och se om jag kan vara med på lite av träningen. Annars får jag skjuta i 1,5 timmar.
Hoppas att jag piggnar till efter att få röra mig lite så jag kan göra något annat ikväll än ligga i soffan.


Sata migrän

Inatt fick jag uppleva en utav mina värsta nätter.
Huvudet sprängdes, var nära att spy, såg knappt något..
Jag hatar min migrän. Har varit uppe hela natten nästan och letat olika tabletter att stoppa i mig men det var inte före vid fem-sex på morgonen tabletterna hjälpte.
Ligger nu i mormor och morfars säng(mitt hem under flytten) och gruvar mig för att ställa mig upp. Jag vet att huvudvärken kommer komma tillbaka direkt jag rör på huvudet.


Man Of Steel

Då var biljetterna hämtade till vad jag tror kommer bli topp fem i min film lista. Jag älskar filmer som är just som denna film beskrivs att vara, övernaturlig, alltså människor med krafter.


The Vampire Diaries

Samma visa alla lunchraster. Är helt besatt av detta program.


Rosa pantern

Igår provade jag och Lisa oss på en drink som heter rosa pantern och herregud så god den är! Lite sliskig men den smakar inte någon alkohol alls. 
 
Såhär gjorde vi till ett glas: 
 
2cl likör 43
1cl vodka
1-1,5cl grenadin
12cl mjölk 
 
Sedan hällde allt detta i en shaker och skakade ett tag sedan över i fina glas och fyllde på med isbitar. Jag tycker det smakade bättre med mycket is. Men det är en smaksak.
såhär blev resultatet!
 
 

Svar på kommentar

Har fått en fråga(!) av någon anonym som undrar var jag jobbar. 
Jag sommarjobbar just nu på parken i Burträsk. Ska jobba där hela sommaren och jag trivs verkligen hur bra som helst. Jag har aldrig måndags ångest som jag alltid brukar ha då det är skola. Så jag kan inte klaga alls. Ända som är jobbigt är att stiga upp klockan halv sju men förhoppningsvis vänjer jag mig vid det snart!
Det jag får göra är att klippa gräs, trimma, sladda grusgångar, snygga till sandlådor, rensa blomrabatter, mata ankorna... Ja lite sånna saker.
 
 

Midsommar 2013

 
 
Jag har fått en väldans mycket klagomål nu om att jag inte uppdaterar. Men saken är den att min blogg app inte fungerar och då blir det hela väldigt krångligt och jobbigt. Ska åter igen försöka bli bättre på att skriva här men vi får väl se hur länge det håller! 
 
Här ska ni få lite bilder från min midsommar. De flesta bilderna är tagna från paulinas blogg.
 
 
 

...


RSS 2.0