Resan har börjat


1. Farmor packade på mig en kroppsbörs. 2. Paulina sa hejdå till mig en andra gång. 


1. Mitt rumsnummer. 2/3/4. Mitt lilla hotellrum. 

Nu ska jag sova för imorgon blir det en jobbig dag. Resa.. Ogillar flyg nå fruktansvärt, får så mycket piller i benen. Men det är värt det då man kommer fram. Godnatt på er! Ska försöka uppdatera så bra som möjligt "over there". Imorgon smäller det
Lycka till!

 
Imorgon är det cup dags för mina tjejer. Jag kommer att hålla tummarna i stockolm och i planet på väg mot mitt äventyr. Önska jag hann vara med på cupen men ni får kämpa lite extra åt mig. Lycka till! ♥
 
 
 
 
 

Studenten

Idag har jag 47 riktiga skoldagar kvar innan studenten. Dock så har jag ju knappt någon skola måndagar och tisdagar så om man räknar bort det har jag ca 27 kvar! Helt sjukt. Jag har längtar så efter studenten men jag börjar bli nojjig nu när det är så nära. Mitt schema är faktiskt ganska bra så att byta ut det mot ett 7-16 jobb känns väll lite sisådär. Men jag slipper iallafall allt plugg.


Studentmössan som kom i en lagomt stor förpackning för några dagar sen.

Bild på tatueringen
TisdagJag är livsfarlig på att sova efter skolan. Idag slutade jag tio och åt bara lunch snabbt för att sedan sova i två timmar. Man blir lite störd i huvet efter men sova är typ det bästa jag vet! 

Nu ska jag snart iväg på träning med laget. Hoppas tabatan är tuff idag, även om jag nästan är säker på att det kommer vara lugnt med tanke på cupen i helgen. Dock så kommer jag inte kunna vara med på den för jag befinner mig då på resande fot mot USA.

Min helg

I helgen har jag: 

• Jobbat och gått på marknaden
• Skottat fus taket
• Bowlat 
• Tränat med Jonna
• Tatuerat mig


Detta med privatliv..Detta med privatliv kan du glömma då du har en kissemisse.

Vit klänning

 
Alltså den här klänningen.. jag dör så fin. Jag MÅSTE ha den! Men var finns den att köpa? Om någon vet MÅSTE den höra av sig till mig. Skulle vara perfekt till studenten. 
 

Blod, svett och tårar
Vanlig dag på fysen med Palle. 

Jag har just sett film med Jonnis, sleepy hollow som är rätt bra. Vi käka popcorn och pratade lite om tatueringen som vi ska göra på fredag och om Thailand. Så himla mycket att se fram emot att ojoj! 
 

I want this


Fy så fint! Jag vill ha mitt hus precis lika som hennes! Eller jag vill ha många saker från Jonnas mormors hem också. Hon har rena dröm inredningen. Samma sak med Jossan och Jennys hem. 
Om jag bara tog handen ur arslet skulle jag kunna få det lika fint som dem.. Men det händer aldrig. När jag flyttar på riktigt ska jag fixa det och göra mitt hus till dröm hemmet!

Tatuering

För er som inte visste så ska jag tattuera mig. (Lugn nu farmor) Det är ett liter hjärta som är tanken vid utkanten av bröstet. Det ska vara en kompistatuering som jag Paulina Jonna och Lova ska göra tillsammans. Jag har varit lite sisådär om tatueringar. Har tyckt många varit väldigt fina men kunde inte föreställa mig själv i det. Men på senaste tiden har jag börjat gilla det väldigt mycket. Farligt! Men jag ska försöka att inte dras in i någon tatuerings mani. Dock så vet jag en till jag hemskt gärna skulle göra och det är i liknelse med denna: 


Fast då istället för en text vill jag ha födelsedatumen på min mamma, pappa och storebror. I form av detta fast på rad och annan stil+ kanske romerska siffror. 
Men det blir iallafall inte nu.

Alla hjärtans dag snartProv, avklarat 
Träning, avklarat 

Dagen är nu påväg mot sitt slut. På bilden ser ni en del av min standard frukost. Turkisk yoghurt i mitt hjärta.

På fredag är det alla hjärtans dag, vad ska jag som inte har någon pojke göra? Jo, gå ut med mina andra singel vänner. Jag känner på mig att det kommer att bli riktigt bra! Jag är ju mer för en vild utekväll än lugn hemma kväll så.

OlgaoturHahahah alltså jag dör. Olga du gjorde just min kväll!

Bild
Måndag
Slutade klockan 11 som alla andra måndagar. Jag och Paulina drog sedan på stan och kikade lite på kläder. Fick med mig den gula och den blommiga tröjan som ni ser ovan. Tänkte att något nytt måste jag ändå ha med mig då jag åker iväg.

Vilken är din pose-sida?Vilken är din pose-sida? 

Rätt sjukt att jag har i princip samma vinkel på alla bilder.

Min helg


Jag Lova och Paulina hade sova över party med varandra. 


Jag sprang lite här i burträsk, var halvt döende då jag kom fram. Är så dåligt tränad. Tog mig sedan ett gott fika.Fredagskvällen spenderades i Emils nya lägenhet där det första som hände var att soffan brakade. Annars så såg vi film och pratade. Även från fredagskvällen. Ante och Jim    hade lite kul på snap.

Och igår så var jag på akutbesök sedan såg jag Escape plan som var riktigt bra! Den bör ni se.

Stå för det eller inte?

Jag vet inte vad som är värre. Höra någon snarka eller stå för snarkningen. 
Jag har aldrig tidigare snarkat. Men sedan jag fick besvär med halsen snarkar jag nog högre än Olov Marklund. Och de som känner Olov vet att det är svårt att mäta sig mot honom då han oftast övervinner hårblåsen han sover med. 
Jag tror faktiskt att vetenskapen om att jag snarkar är värre. Just för att jag hatar då andra gör det.
21/22 dagar21 dagar kvar nu. Eller ja nu är det väl lite fusk att räkna 21 bara för att klockan  slått över 00.00. Men ändå. Om 21/22 dagar flyger jag mot USA. Känns helt sjukt. Men är väldigt rädd att min hals, som börjat svälla redan nu efter penicillinets kur är slut, ska börja svälla ännu mer innan jag reser. Jag hoppas och ber att allt ska gå bra och att det som börjat bildas i min hals inte blir värre. Orkar inte med det här nu. Allvarligt. 

Känns sjukt bra att vara tillbaka
Även om dagens pass nästan gjorde att jag spydde och svimmade så känns det sjukt bra att vara tillbaka! 


Lördag

Igår var det fotbollscup igen. Vi drog ihop själva lag och spelade mot andra random spelare. Det var kul denna gång också, även fast vi inte blev i närheten av så många spelare som vi trodde vi skulle bli.
Efter det så hängde vi i Emils nya lägenhet, eftersom han ännu bara fått dit en säng satt vi alla på golvet. Senare drog de flesta grabbarna på krogen och resten for vidare till Jim för att bara ta det lugnt och se film. Men det blev en lyckad lördag! 

Snart ska jag på första fotbollsträningen på..jag vet inte hur länge! Känns både spännande och kul. 
RSS 2.0