Tre från igår


25 mars

Värdelös uppdatering.. Jag som tänkt skriva som en dagbok från resan till USA här. Men ikket! Vart strul med wifi så jag orkade inte. Bilder från resan ska komma, då jag orkar ta tag i det. 

Annars då? Jo idag är det min födelsedag. Förra året så var Olivia och Sebastian hos mig då klockan slog över till 00.00. Jag och Olivia skrek och Sebbe skrattade. I år så såg det lite annorlunda ut, jag var själv och inte alls lika lyrisk. 19.. vad är det egentligen för onödig ålder? 
Finns så mycket jag vill hinna göra och nu känns det som om tiden bara tickar förbi. Jag har åldersnoja och är bara 19, haha vad är felet på mig? Men jag vill bara bli 21 sen får tiden mer än gärna stanna!

Aja, nu ska jag fira med lite projektarbete, mördarfys och sedan middag med mamma och pappa. Blir nog bra trots allt.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imorgon smäller de!
Lite bilder från skolgården
 
Lite bilder från skolgården. William bor i appelby west tillsammans med massa andra. De bor två och två men delar toalett och dusch på fyra. Ska ta bild på det också. Deras toalett och dusch utrymme är så sjukt litet att ni kommer bli chockade! Jag bor i kristens rum på ett ställe som kallas village och här är vi fyra stycken som delar på två toaletter och två duschar. Vi har även var sitt rum ett kök med diskmaskin, spis, kyl och frys. Väldigt fint! Bilder på det här stället kommer också. Som ni ser på första bilden så varierar vädret lite. I tisdags var det riktigt kallt! Men igår och i måndags var det rätt varmt, vi solade lite i måndags till och med. 

Ikväll blir det träning för första gången med laget här. Är så nervös och taggad att jag tror jag spricker! Pratade med tränaren idag och hon verkade också taggad på att jag var här. Nu gäller det bara att prestera. 

Annars så har jag bakat knäck vilket blev en succé! Svårt nå hemskt var det att göra dem för att deras sirap var så kladdig. Men det blev lyckat iallafall.


Måndag

Kom fram klockan fyra på morgonen (GA) tid igår. Planet var försenat i sinne och det tog fruktansvärt lång tid innan jag fick hoppa på det. Men tillslut fick vi oss iväg. Och jag kommer inte ihåg någonting från flugturen, förutom att den var sjukt skakig. Jag sov som en stock hela vägen vilket inte alls var så konstigt med tanke på hur länge jag varit uppe. 

Framme på flygplatsen väntade William på mig och när vi kom fram till young harris så lämnade han mig i hans rum tillsammans med Kalmar killen, Jonas. Han har varit med om en hel del kan jag lova! Älskar att höra andras berättelser. 

Idag så har jag, William och Kristen ätit chocken wings på någon restaurang, kollat lite på skolan och utanför. Jag har även fått ta över kristens rum istället för att sova i Williams. 

Här får ni fyra bilder från dagen. 
Hotellfrulle


 
Efter att ha sovit rätt så oroligt, var rädd att väckaren inte skulle ringa. Så har jag nu stigit upp och ätit hotellfrulle. Klockan 10.15 går planet. Kommer resa sammanlagt kring 18h. Då är det inräknat ett stop i Chicago på 7h. Men ändå. Sjukt länge! Reser bakåt i tiden så kommer fram vid halv elva atlantas tid. 
 Hur jag nu ska klara av allt jag måste göra på mellanlandningen..haha ja vi ser väl hur det går. Nog fixar jag det!

RSS 2.0