Kalas

I fredags var det kalas för mig med släkten. Herrejisses vad fina saker jag fått! Dessutom visste jag nästan inte vad det var i något paket. Vilket är sjukt ovanligt. 
Jag är så tacksam och det här har varit den bästa födelsedagen någonsin. 

20 år

Då var 20 års dagen snart passerad. Förra året hade jag åldersnoja och i år är jag exalterad.

Dagen har bestått av frukost och paket på sängen av mamman och pappa. Sedan fick jag vikariera för första gången på dagis, vilket var riktigt kul. Efter det så kom Emelie förbi med blommor och paket, tusen tack igen bästa du. Senare blev det träning och thai mat. 
En bra födelsedag! På fredag blir det kalas med släkten, längtar.

InspoJag är egentligen väldigt intresserad av inredning. Men jag orkar aldrig fixa något här i lägenheten. Mycket beroende på att jag vet att jag inte kommer bo här allt för länge och tycker då det känns ovärt att köpa en massa saker. Men när jag flyttar och tänker bosätta mig på riktigt. Då ska jag fasen göra fint!

En bra tisdagAndra lediga dagen har varit så mycket bättre än den första. För att idag så har Jonna varit hemma. Fick mig en liten flashback på sommaren 2013. Vädret var helt klockrent och samtalen gick som på räls. Nu längtar jag tills lördag då vi ska skåla tillsammans för första gången på väldigt länge!

Ett steg närmre

Förra helgen var jag och min bästie på en weekend i Stockholm. Vår tanke med resan var att göra TOEFL testet igen för att få bättre resultat. Och bättre blev det! Så nu är jag ett steg närmre USA studierna. Håller tummar och tår att resten av förberedelserna går vägen.

Officiellt arbetslösDå var dagarna på skekraft över igen. Så nu ska jag bara invänta att få börja på parken och hoppas på att få något jobb under tiden. Dock tror jag det kommer bli svårt. Men inget är omöjligt.

Jag kommer sakna det här jobbet.. det var lugnt och skönt och jag fick jobba med en utav de skönaste personerna. Dock fick jag migrän var och varannan dag av att sitta vid datorn men det bort ser jag från. Tusen tack för tiden hos er skekraft!

Årets första träningsmatchNu har vår första vecka med utomhusträningar passerat. Oftast när man börjar ute är det spårat kallt men i år har det faktiskt varit rätt skönt att träna ute. Tårna har varit nära att trillat av men jag fryser alltid om dom så.

Imorgon är det årets första serie match på fullstor plan. Ska bli riktigt spännande att se hur det går. Är nervös och oerhört taggad! Grattis till min äldsta kusin!15 år.. shit. Grattis Oliver!


Två roliga


Typ det roligaste någonsin! Såg den här igår och jag slutar aldrig skratta. Vilken stjärna.Den här bilden reflekterar mig så himla mycket. Jag ska alltid försöka läsa sms när väckaren ringer och jag hinner typ somna mellan meningarna. 

EHC


I helgen var det cup och hur ska jag summera den?.. För det första kom vi aldrig upp i vår standard i någon av matcherna, vilket suger och gör en sjukt frustrerad. Ibland funkar det bara inte. Mycket tror jag berodde på de faktum att vi hade tagit ut segern av cupen redan innan den startat. Och därmed kämpade vi inte lika mycket som vi borde ha gjort. Men vad vet jag.. 

Men nu till "för det andra". Jag hade tagit att förlora mot morön om det blivit på rätt sätt. Men att få såna sjuka domar beslut mot sig där ingen fattar någonting om vad som dömts utom vissel pipe killen och att allt hanteras fel. Det är inte kul. Det känns förjävligt. Aldrig varit med om något så extremt på och utanför planen förut.

Men nu finns det inget att göra åt saken. Bara att blicka framåt och vinna resten.

RSS 2.0