Godis

 
Då var godis handlat till utlandet. Känner redan nu hur sjukt ont i magen jag kommer att få innan bussresans slut. Sedan så har jag haft godis uppehåll i lite mer än en månad. Det var tänkt att jag och Pau skulle hålla oss tillsammans tills utlandsresan men hon har då käkat på en godis bit varje gång jag varit med henne så det gick inte så bra.
Nu är det bara  3 dagar kvar! Magaad, hoppas verkligen vädret är bra. Längtar så himla mycket!

Nu är du min♥

Då var bilen hämtad från verkstaden. Min bil♥ eller min och min brors men han är ju i USA så kan säga min.
Känns sjukt att få köra utan någon bredvid som kommenterar och guidar en. Men det känns sjukt på ett bra sätt!
Den första låten jag slog på var Mind The Gap av Nabiha. Kan vara kul att komma ihåg det för min egen skull. Sedan har jag även hunnit med en drive in med Olivia.
 

Feedback from USA

Dagens fotbollsträning är nu gjord och dagens plugg är i gång. Sista plugget innan lovet. Eller det är vad jag tror, hips vips har vi läxa i något annat som man helt glömt.

Jag har även hunnit snacka lite med min bror som är (typ)  på andra sidan jorden. Älska viber. Iallafall så hade han det bra där borta och skolan är lika chill som alltid. Han har bara massa roligheter medans en själv bara har långtråkiga lektioner. Önska jag också hade hans schema..
För er som inte vet kommer han hem i maj vilket inte alls är långt bort, längtar!
Nä nu måste jag återgå till mina engelska böcker. Godnatt på er!

Några från barndomen


"Svävar på moln"

18 år igår och körkort idag. Jag svävar på moln just nu. Allt är bara allmänt bäst. På torsdag blir det att fira allt detta sen på lördag far jag och mitt lila lag till Turkiet. Kan inte klaga över en enda sak för tillfället.
 

18!!!


Final countdown

Sitter med min countown och ser hur tiden blir mindre och mindre. Om endast en timma är jag 18 år. Känns helt sjukt overkligt. Just för att jag har längtat efter den här dagen spårat mycket.
 

Burträsk FF vs Umedalen

Efter att ha spelat en träningsmatch lika och förlorat en är det bara vinst kvar! Umedalen is going down.
 

Game day

I väg till match i Umeå mot ett lag som spelar i super ettan. Skulle sitta skönt med en vinst!
 

Bättre än godis

 
Ha en bra lördagskväll alla!
 
 
 
 

Paulina Larsson and I

 
Efter att ha varit och hejjat på VFF-96 som nu är vidare till final i cupkommunal drog jag och Pauan hem till mig och bastade. Drog på oss en ansiktsmask och pratade om utlandsresan som vi ska på om bara två veckor. Usch så taggad jag är på slutet av den här månaden och hela aprill! Först och främst blir jag 18, sen turkiet och bara tio dagar efter jag kommer hem från turkiet ska jag till Budapest på spa resa med mamma, farmor, mormor och moster. Skolan må vara ett helvette just nu men det spelar som ingen roll då jag har allt detta att se fram emot.
 
 
 

Lovely friday

 
Äntligen fredag! Tyvärr har jag matte,fysik och kemi kvar innan jag slutar och får bege mig mot Burträsk men efter det så är det bara trevligheter som väntar hela helgen. I kväll är det 18s firande hos Evelyn, imorgon är det först shopping med  Paulina sedan blir det att se läns 96 matchen och sedan på söndag är det match. Helt ok helg.
Sedan är det ju så att om 10 dagar fyller jag år! Gaaah, kan inte fatta att det är så snart, känns som att det nyss var 100 dagar kvar.
 

Fuck cancer, I hate you

Tror aldrig jag har tagit ett sånt här långt uppehåll från att skriva något här men min blogg.se app funkar inte på mobilen och det fuckar up om jag ska logga in som vanligt på mobil/Ipad-internet.Så dator är det ända som funkar som vanligt. Dock använder jag nästan aldrig dator längre men idag så har jag den här i lägenheten för att göra lite skolupgifter så tänkte, varför inte slänga in ett inlägg.
 
Sportlovet som varit såg ut ungefär såhär:
Spelade fotboll, vann bland annat electro lux cupen och hade första matchen ute vilket var kul men kallt nå så jävulskt!, var med kompisar, besökte släkten, hade klassfest och såg väldigt-väldigt mycket på tv samt åt massa onyttigt.
Nu är skolan i full gång och jag menar verkligen full gång. Har blivit på slängd med tusen läxor och prov som jag inte alls vill göra. Sen så är ju körkortet också i full rulle så måste hinna plugga till det med! Kommer att gå in i väggen innan påsklov. Men nu ska jag tänka positivt! Bara 13 dagar innan min 18 årsdag och 16 innan Turkiet med laget♥
 

Känslan just nu

Ja Burträsk FF vann skiten, alltså elektrolux homecup, ändå känns allt bara skit. Jag gjorde inte alls mina bästa matcher, var inte ens i närheten. Aja nu ska jag hem och kanske vara med Pauan. Hon får mig alltid på bra humör.
 
 

RSS 2.0