Dagen innan stora dagen

Idag har jag mest bara kramat och sagt hejdå till alla. Släkten har varit här och ätit gofika, farmor började nästan gråta och då sa vi inte ens hejdå. Undra hur det blir imorgon då jag kramar henne hejdå på riktigt. 
 Sen så for jag till Emelie och blev överraskad av världens uppdukning med tända ljus och massa gott. Till och med TVÅ celsius som jag älskar! Såna här gester uppskattas så otroligt mycket. Och jag känner redan nu hur mycke jag kommer sakna henne. Men tiden rinner iväg så obehagligt fort att hips vips är jag hemma igen! 
Dessutom så hann vi planera lite inför nyårs. Det kommer bli fett om allt vi planerat blir av! 

Nä men imorgon så ska jag se till att få med det sista till packningen, fara ut och springa med Doris(palles hund som vi sköter) och fara runt till alla och krama dem ett sista hejdå innan thai. 


Glöm nu inte att titta in på vår reseblogg som vi ska försöka vara bra på att uppdatera där borta. Mest bilder tror jag dock kommer hamna på min snapstory så adda SCHONFELDT om ni känner för det. Här är bloggen: svenskarnaithailand.tumblr.com


Tre dagar kvar.. Herregud vad det känns overkligt.  Ikväll ska jag umgås med mina tre tatuerings bästisar. Vi ska mysa och förhoppningsvis äta något gott. 
Ha en bra söndag allihopa.

Mississippi mud pie

Igår vaknade jag åtta, kan inte sova länge längre.. jag klev upp, packade, bakade, gick en promenad och sedan när klockan närmade sig sex for jag till Robin för att umgås med honom och Burträskarna. Vi badade jacuzzi och hade det bra. Vi var kanske lite väl många i den men mig gjorde det inget.  
En perfekt hejdå "fest" innan Thailand. För jag gissar att jag inte kommer hinna träffa så många av dom igen innan jag drar.


Världens godaste kaka! Receptet är från Jossan och Jenny. Smakar ni denna kommer ni tycka alla andra kladdkakor smakar skit. 

Här är receptet:




Onsdag

Hela gårdagen och den här morgonen har jag varit på lite halvkrassligt humör. Haft ångest och varit irriterad. Mestadels ångest kanske. Varför? Jo för jag fick lov att köra ett jojjo test vilket jag verkligen inte ville. Såhär efter känner jag mig lättad men ännu mer irriterad. Varför sprang jag inte lite till? Var jag verkligen så slut att jag fick lov att hoppa av? Jag kan säga med säkerhet att jag hade sämsta inställningen till testet så jag kunde förmodligen springa lite till. Men det är lätt att säga såhär i efterhand.
 
Men nu så är det inget mera jobbigt framför mig. Jobbet de senaste veckorna har varit förvånansvärt kul. Brukar alltid ha sån ångest att kliva upp men inte nu. Mycket på grund av min arbetskamrat Frida. Stor skillnad att jobba själv som att med någon man trivs med. Sen så är ju tanken över att det bara är en vecka kvar innan Thailand en sjukt stor drivkraft. EN VECKA! OMG..



Väldigt opassande bild till texten men det var den bästa jag hittade. Momme och min väldigt uppgödda kisse.
  

Tisdag



Vad har jag för vettigt att säga idag då?.. Inte mycket. Slänger in en bild och avslutar inlägget. 




Helgen



Helgen är nu över och min sista jobbar vecka är i full gång. 
Helgen bjöd på packning, avslutningsfest och bad hos Robin. Avslutningsfesten var helt okej. Det började med det obligatoriska bildspelet från säsongen. Sedan körde pappa och Palle en lipsyncbattle, vilket var utan tvekan kvällens highlight! 
Efter allt detta for vi tjejer till kvarnberget stugan för att möta upp BIK samt höra på några tal, ha prisutdelning, äta, dansa och bara ha kul. Kvällen slutade dock på tok för tidigt, alla drog rätt snabbt. Men några ur laget stannade på pappas jobb och sov över. Det uppskattades! 

Kort och gott. En helt okej helg! 
Och för att inte glömma... 9 dagar kvar!!







13 dagar

Nu är det bara 13 dagar kvar och jag har börjat få lite panik över att jag inte packat klart till Thailand än. 
 Under måndagsnatten drömde jag att jag glömt packa massor av saker och allt var bara kaos. Typiskt mig att alltid drömma om att jag glömt saker innan en resa.
Imorgon ska jag iallafall till burträsk och då ska jag börja packa på riktigt! Kanske inhandla det som saknas också. Dessutom MÅSTE jag tömma min mobil. Har fullt mine och det går ju inte alls an.




Stockholm del 2

Efter att ha fått gåshud över hela kroppen från musikalen så blev det att skynda sig hem och sova. Dagen därpå var det SAT prov som gällde och det är typ det svåraste provet jag gjort. Matten var lätt men engelskan var as svår. Däremot så om man svara fel så fick man minus 1/4 poäng.. Så jag svarade nästan inte ens på hälften. Plus att det var väldigt kort tid så jag hann aldrig läsa igenom hela den del jag var på. Men förhoppningsvis gick det någorlunda bra. 
Efter det så blev det att gå på relaxen nere på scandic och sedan äta ute. Åt världens godaste plankstek. Köttet smälte i munnen! 
Lite senare tog jag tunnelbanan till Emelie, hennes syrra och deras killar. Tanken var att vi skulle gå ut men på grund av min unga ålder och min panik över att inte må dåligt dagen efter(mår nästan alltid dåligt efter för lite sömn) så blev det aldrig att vi gick in någonstans. Kanske bra med tanke på att vi skulle flyga redan klockan halv nio på morgonen dagen efter. 

Men jag hade iallafall en kanon helg i huvudstaden, några kläder och många minnen rikare. Tack mina resekompisar!

Stockholm 14:

Budapest 13:

London 12: 
Har inte lagt ut så mycket från londonsresan... Kanske kommer 

Rom 09: 





Vad kan hända här näst..

Stockholm del 1










Shopping, god mat, lite vin och nu en musikal. Musikalen tar lätt priset! Herre gud så bra den är, livet är en slager. Det är paus just nu och jag vill bara att det ska börja om!!

Off to Stockholm

 
Off to Stockholm med pantertanterna, moster och mammi. Shopping, musikal, utgång och SAT prov är planerat att hinna med. Utgången kommer ske med Emelie B och hennes syrra. 

Hååj. 
 

22 dagar

 
 
22 dagar tills jag är påväg tillbaka.

Fotografering










Till att börja med. Jag hatar att jag alltid vaknar as tidigt på morgonen på grund av att min kissblåsa nästan sprängs. Jag är ganska känd i bl.a. laget över att ha liten blåsa och det är rätt irriterande att ha det faktiskt.
Iallafall. Jag vaknade tidigt imorse, anledningen vet ni, och for ganska direkt till Jonna för att fixa mig inför lite höstkort. Vi båda kletade på smink och drog oss mot kvarnberget. En helt fantastisk utsikt över Burträsk finns där uppe, dock var det lite disigt så kyrkan syns vagt i bakgrunden på bilderna. 
Efter "fotograferingen" så kilade vi vidare till badhuset för att simma samt skrubba upp oss. 

Nu är jag mer död än levande och otroligt tacksam över en hel ledig vecka framöver som kommer ägnas åt att plugga inför SAT provet. Godnatt! 


Ni är bäst




Sista matchen för säsongen spelad och man kan väl lugnt säga att vi avslutade på topp. 5-2 mot ett lag vi förlorat med 0-8 mot senast. Känns sjukt bra och jag längtar redan till nästa säsong. Gud vad jag älskar mitt lag och mina lagkamrater.  Vad vore jag utan mitt bff.

Fredag




Rätt lugn jobbardag, god middag och myskväll med vänner. Dessutom fick jag se Torkel i knipa som jag inte sett på hundra år. Den är lätt topp 3 sjukaste filmen. 

Imorgon är det sista matchen för säsongen. IP klockan 14.00.

RSS 2.0