ingenting speciellt

Hejsan.
Igår var det springning med fotbollen. Det var rätt jobbigt :$.
Jag sprang varannan dag i dominikanska men det hade inte hjälpt överdrivet mycket (A)
 Aja.. idag nu klockan 8 ska jag evelyn och sofia kolla om vi kan praoa på dagis, minns inte vad det hette;p
men det kommer iallafall bli kul om jag får praoa dära för min kusse går på det dagiset.
Puss ses<3

Läns

Hejsan.
Igår och i fredags har jag varit i Umeå och spelat fotboll med läns. Det gick faktiskt helt okej bra.
Spelade mitt back första matchen på fredag kväll. Den matchen blev 1-1 vi mötte Umeå södra.
På lördagen var det en träning vid 10 tiden där vi mäst övade på att spela 4-2-3-1. Sedan var det match mot ett till umeå lag( minns inte vilket(A) ) men den matchen vann vi allafall med 4-1;)
Idag ska jag inte göra någonting. Bara slappa och se film med broder.

sees


Dominikanska

Hola. Mitt humör idag är inte det bästa. Eller är inte sur eller någonting men jag skulle verkligen göra mycket för att få stanna några dagar till i Dominikanska. Det var verkligen SUPER där!! runt 30 grader varje dag osv..
men  nu ska ni få veta nästan allt... 

Jag mamma susanne sören peder william och sam bodde i ett all inclusive hotell (Riú mambo) som var hur bra som helst. Fanns snackbar där man kunde käka glass då man blev sugen och dricka alla sorters dricka. Maten där var inte heller dålig. det fanns även kanoter cyklop och andra vatten saker man kunde låna på stranden.
Det var aktiviteter där varje dag. Vollyboll,fotboll,vattenpoolo,stepp up,vattengympa,kasta pil osv...och de som vunnit i tex pilkastning fick senare på kvällen kliva upp på scenen och ta emot ett pris. det var shower varje kväll. Den bästa showen var utan tveka michael jacksson. Inte dålig på moonwalk den killen alltså! 
 Jag var på endel utflykter också. Jag for till en strand som var bara sand med två hyddor på och var 800km2. Vattnet där var innnnnteeee fult.
andra utflykten var vi och klättrade i vattenfall. Det var ett av de bästa med allt. Vi klättrade uppför 12 vattenfall och hoppade ner i dem efter. ett hopp var 12 meter. Vi fick allting filmat av en guid. 
jag badade med delfiner också. Det var inte heller det dåligaste man kan göra. Vi fick pussa dem åka på dom medm... delfinerna var på ett ställe som heter Ocean world där det fanns massa med olika vatten djur,hajar,sjölejon,rockor,  det fanns också ett akvarium där alla fick dyka och kolla på massvis med olika fiskar. På ocean world fanns några fåglar som heter love birds, dom var crazyy!!

men nu känndes det nog. Jag har gjort massa mera saker men det blir så fruktansvärt drygt att läsa(A)
nu till det bästa... BILDER!!!!!!!!!!!!!!Delfinbilder kommer....

HEJDÅ<3<33<3chacha bloggen;)
Nu är det bara några timmar kvr tills det blir bil till stockholm. Tagga som sate!
Ville bara skriva ett sista inlägg innan jag drar. Kommer skriva när jag kommer hem, eller om det finns tillgång till dator i Dominikanska.
Pusshej alla mina kära små vänner<3 
 btw bilen är tänkt till sofia(A)
PINK-LADIES here we come !

Opsss

Jaa det var ju ett tag sen eller? Men det är faktiskt så att jag har så mycket i skolan och träning nästan varje dag.. men ska försöka skärpa mig. 
idag har jag och Olivia varit i stan och klippt oss,. Blev bra, lite frächare nu i håret. jag knäckte till foten idag också, hatar min jävla vänster... kapa av fanskapet 
Det blir att fara till Caribien på söndag!! eller vi ska köra bil till stockholm tsm med sams familj sedan är det flyg till dominikanska.. är så fruktansvärt tagg

Nu vill jag bara bjuda på en liten film från DM förra året


RSS 2.0