Onsdag

Från en fin höst morgon till ösregn. Idag var det tänkt att vi skulle ha match men på grund av vädret blev matchen inställd. Så förhoppningsvis är matchen imorgon istället. Annars kan den bli söndag eller måndag vilket skulle innebära att det inte blir något halloween firande för mig eller laget. 


Benihana

Hillevis föräldrar har varit på besök i USA och en dag tog de med mig på middag, tillsammans med Hillevi såklart. Vi åt på Benihana och det var riktigt gott! Coolt vare också. De lagade maten just framför oss och serverade rätter eftersom. Rekommenderar verkligen det stället!Lite uppdate

Idag har jag varit hos Jackie och träffat hennes lilla valp. Så otroligt söt! 


Vi var på en välgörenhet sak som jag tror hette 5K för leukemia och lymphoma. Vi gick fem kilometer men det var flera som sprang sträckan. En gammal gubbe på 96 år sprang loppet. Helt sjukt! 


Igår var det match där vi vann! 


I torsdags hade vi över några tjejer som lagade mat till oss. Riktigt gott var det! Tog dock ingen bra bild men de här är innan Morten huggde in på salladen och kycklingen.BuhuuÅå min älskade Jonna. Jag saknar dig! 

Som handen i handskenIgår vann vi matchen vi hade och eftersom det var hemma match fick vi i vanlig ordning tailgate. Jag trivs som handen i handsken med mina housemates. Eftersom vi inte har någon soffa än så ligger vi på marken och ser på tv och film.Homecoming


Homecoming var riktigt kul vill jag lova! Gratis saker över allt och a.m football match. Förstår inte hur skolan kan ha råd med så många gratis saker. Fick kläder, kakor, mat, sockervadd, popcorn, dryck, assessorer med mera. Sen fick man även åka karusellerna hur mycke man ville gratis. Gratis är gott måste jag säga! Det enda negativa med homecoming var att vi inte kunde gå ut på kvällen på grund av match. Menmen. 

CelsiusOh yes, jag hittade dig här också! 
 Klockan är två på natten och jag är ännu inte klar med ett papper till imorgon... Imorgon åker jag med Yannick, en av huskompisarna som har bil, till skolan klockan 06.20. Så jag har tid på mig imorgon att skriva klart för jag börjar inte före 11. Usch vad jag är dålig på skrivuppgifter.. Hade jag varit bra på det hade jag varit klar för länge sen! aja nu borde jag sova. Väckaren ringer om 3h 30 min. #collegelivet

CountdownsTisdag
Efter en spelad match, 1-1, så bär det nu av hemåt till huset och alla böcker igen. Imorgon ska jag göra hopp testet igen och klarar jag det kommer jag nog få börja träna med laget. Hoppas nå så hemskt att jag fixar det! Vill spela...

Study hallVåran study hall i vårt hus. Ganska sjukt så duktiga vi är på att plugga. Dock så är det alltid såhär: från att tro man har läget helt under kontroll till att inse man har tusen grejer ogjort. 
 Idag kom jag på att jag har ett ekonomi test på torsdag. Som det inte var nog med en historia essay, två engelska essays, en rättning av en femsidig assignment i engelska och ett quiz i psykologi på onsdag. 

Aja. Collegelivet har sina ups and downs. Tur det som är ups är bättre än de som är downs.

Möt dessa

Meet.....


Jackie. En av tjejerna jag bodde hos då det var strul med huset. Har även varit hemma hos henne och hälsat på hennes katt, papp och bror. 


Sarah, min skadade kompis. Vi tränar tillsammans jämt för vi får göra lika saker. Senaste tiden har vi fått börja skjuta långbollar. Wheei


Morgan, andra tjejen som jag bott med. Det här ritade hon när jag flyttat från dom. Fint! 


Det här är Morgan. 


Angela, en freshi som jag. Spelar på mitt lag.


Gud va lite bilder jag tar.. Ska skärpa mig! 

Through the window


 

Uppdatering
Vi har äntligen fått flytta in i huset! Det är riktigt fint och det känns jätte bra att få packa upp sina saker ur resväskan och börja bosätta sig lite. Att få laga egen mat är ett stort pluss också! Ska ta tag i livet och börja bli nyttig igen snart. Har bara sånt sötsug just nu så tror inte jag kommer kunna klara det förns någon dag framöver. 


Såklart jag facetimat lite. Oliver har jag även hunnit snacka lite med. Nu äre bara mellan kusinen som inte hört av sig. Ska försöka ringa honom också! 


Såg en musikal idag som hette New York Philiharmonic, de spelar klassisk musik som Bethoven osv. Tydligen ett utav de bästa orchestra i världen? Lite coolt var det väl att höra men jag somnade nästan i slutet. En bild som jag postat på instagram. Den är tagen på skolområdet. Vi har verkligen sjukt stort och fint campus! 


Jag såg när månen blev röd. Lite coolt ändå. Alex som älskar rymden var i extas och tvingade ut alla. 

Även om det här var väldigt länge sen så har jag iallafall sett för första gången football. Kunde dock inte se hela men kul var det! 
 Blir så ledsen av att se tillbaka på bilderna för jag var så brun och vädret var så bra. Just nu är det storm ute och sviiin kallt... Varit i city en gång. Hatar att lägga upp sånna här bilder utan stt kunna redigera dom men här får ni några oredigerade! Fler bilder kommer då jag orkar.
Nu börjar klockan bli allt för mycket så jag avslutar med att säga att jag skaffat simkort här. Så sjukt skönt det är att kunna smsa, ringa och ha internet överallt. Löv it! +15163439458 är numret 
Grattis bästa morfar


Ville så gärna FaceTimea dig under födelsedagen men de blev inte av så här kommer en försenad grattis hälsning till världens bästa morfar. Grattis på dig. Längtar tills du och mormor ska komma hit och virra på. Kanske även vi kan hoppa fallskärm som du så gärna vill. 
 Grattis igen. Älskar dig!
 


Lyx middag för lill slanten
Idag har jag hängt med brorsan igen. Vi for på applebees och åt filé med pommes och grönsaker. Vi fick även det på bilden som förrätt. Sjuuuukt gott var det! Bara skolan och fotbollen lugnar ner sig kommer vi hinna umgås ännu mer. För hittills har vi bara hunnit snabb prata efter några matcher sen hängt med varandra en gång på Manhattan. Men eftersom våra skolor är så nära kommer det säkert bli bättre. 
RSS 2.0