Födelsedagsfirande


I torsdags for jag och ett gäng ut för att fira in min födelsedag. Fina Amal hade fixat mat på Bagatelle först, där vi fick pizza, sallad, tonfisk, lax, köttbullar med spagetti, bröd och den berömda Bagatelle glassbomben såklart! Sen för att göra middagen ännu bättre spelade de sjukt bra musik och hade ett kortstånd(?) där vi tog några bilder. När magarna var fulla på rosévin och mat for vi vidare till 1oak där vi dansade tills vi inte orkade mera. 
Under kvällen gav tjejerna mig olika uppdrag, dock hann jag inte med alla men jag hann iallafall introducera mig för en främling som Svetlana från Ryssland.
 Tack tjejer och William för ni följde med och tusen tack till Amal som fixat allt! 

Pressenter

Detta befann sig i det gröna paket, plus ett bild collage och ett gammelsvenskt brev. Allt det från mamma och pappa. Tack!! 
 Brevet var från mormor och morfar, tack!! 
Sen fick jag även en bio och middags kväll med brodern min. Vi såg Batman vs superman och åt gott kött. Tack för det med mammi å pappi!!


Sen från tokfierna i huset mitt. Sååå glad över detta!!! Blev helt perfekt. Tack tjejer!!! 297 dagar
Efter 297 dagar blev det dags att hoppa in på planen igen och spela match. Jag virrade omkring grymt mycket men det är väl okej med tanke på att det var min första match på så länge. Dessutom första gången jag spela match med mitt college lag. Men kul hade jag iallafall! Dessutom fick jag göra mål på frispark!! Älska Julias kommentar efter som löd ungefär såhär: ändå sjukt att du satt den med tanke på hur dåliga vi varit på att skjuta senaste tiden. Och jag håller helt med!Några från mitt spring break


Jag Julia och Felicia for till Brooklyn brewery och testade en massa olika ölsorter. Jag tycker egentligen inte om öl men det var faktiskt kul att smaka de olika sorterna! 


Vi åt bagels, skräll...


Besökte city några gånger och bara strosade på. Jeffery Rudes- hosts spring cocktailsFör ett par veckor sen bjöd Amal med mig Andrea och Felicia till ett fashion event. Min första tanke när jag klev in i affären där eventet höll till var: shit här hör inte jag hemma. Det var så glammigt alltihop. Folk var sjukt stilrena, allt var så rent och välorganiserat osv. Servitriserna gick omkring med brickor med lax, kött, ost... Sen serverades det champagne och drinkar för fullt. Riktigt häftigt var det! Kändes lite som i en film. Det var också något helt annat att prata med dessa business men. De vet vad de håller på med om man säger så.

En utav höjdpunkterna på mitt springbreak! 

HARDWELL


En oförglömligt bra torsdagskväll och början på springbreak 2016 i New York City. Förhoppningsvis kommer fler bra DJs till klubbarna under lovet. Det är som att vara på en konsert, stämningen är helt sjuk. Efter Marquee hade jag träningsvärk efter att ha dansat så mycket och jag hade lock för öronen nästan hela dagen efter. Kanske inte så bra det med öronen men äsch, ska de va så ska de va! 

Imorgon ska jag och tjejerna till city och strosa lite. Planen är att gå på ett bryggeri, shoppa och sen gå ut någonstans. Can't wait. 
Godnatt på er. 

Mina favvo godisar
Felicias mamma skickade henne svenskt godis i födelsedags present och efter det har jag börjat längta något enormt efter mina favvo godisar. Dör lite varje gång jag ser på dessa bilder. Hoppas mamma skicka lite åt mig med hehe.

RSS 2.0