Spöland/Vännes VS Burträsk


Imorgon är en väldigt viktig och speciell dag. Imorgon spelar jag min sista match i den lila tröjan för säsongen. Matchen jag ska spela beror väldigt mycket på om Burträsk ska få gå upp till ettan eller inte. Jag ska kämpa tills jag inte kan stå längre. Och min nuvarande väldigt svullna och onda fot ska inte tänkas på under de 90 minuterna.Det får vänta tills efteråt. Spöland/Vännes ska vi fan i mig ta imorgon!



Då var jag överskriven

Hejdå Burträsk för denna säsong.
Hej Sunnanå.


Love life

 
Fick just veta att det inte blir någon skola imorgon. Såå.. nu blire tända ljus och ha höög mysstandar!

Ingen skola = mycket plugg

 
Då har jag haft tre lektioner och specialidrott. Imorgon har jag endast samhällskunskap och börjar klockan ett. Shiet vad chill den här veckan varit! Dock så är det ju så att på natur om man inte har en lektion har man en jäkla massa hemma läxor. Men de ska jag ta tag i senare. Nu träning och försöka fatta beslut om hur slutet av min fotbollssäsong ska se ut.
Over´n out!

Tisdag

Idag har jag inte haft någon skola. Vilket innebar att sitta uppe till tre tiden, sova till halv ett och därefter se på film tills det blev dags att fara till träning i Burträsk. Tänk om bara mitt schema såg ut så här varje vecka. Oj vad jag skulle älska livet då!


Iväg till skolan

 
Efter en skön sovmorgon far jag nu iväg på skolan för att gå två lektioner.
Den här veckan kommer att vara så fruktansvärt chill. Och det känns bra!

Lägenhetsbilder

 
Dubbelsäng √
Garderob √
Köket √

Tack pappa för ditt slit idag med köket!
Loveit!

Vinst

Äntligen en vinst! Igår spelade vi 2-0 mot bottenlaget. Vi hade kring 15-3 i farliga lägen så det var kanske inte så bra resultat med bara 2-0. Men en vinst är alltid en vinst!

Nu ser jag på div 5 spela. Står 3-0 i halvtid. Maria fick på sig ett rött kort och straff så Bisse tog över målvaktsrollen och räddade straffen. Inte dåligt!


Kan inte släppa det

Idag på fysiken så fick vi lära oss lite om ljuset, rörelse osv. Att tillexempel om jag reser till rymden och färdas i ljusets hastighet i några minuter och sedan kommer tillbaka på jorden kommer ni på jorden vara några år äldre.
Det är svårt att föreställa sig att det verkligen är så. Jag blir helt störd i huvudet av att tänka på allt som sas idag.

En sak jag inte kan släppa var då en kille som håller på med rymden kom och hälsade på vår skola och hade undervisning. Han berättade dels att om vi tar en bild på solen så kommer den bilden inte att visa hur solen ser ut just nu, utan hur solen såg ut för några minuter sedan. Minns inte hur många. Så alla kort som kommer från rymden är alltså inte i nutid utan kan vara många år tillbaka. Helt sjukt att förstå.
Men det sjukaste var då han berättade om hur stort allt var. Universum är ju OÄNDLIGT stort. Så om man tar en galax * oändligheten så blir det = oändligt. Tar man jorden*oändligheten=oändligt, om man tar "jag som sitter här och skriver" * oändligheten blir det oändligt.
Så alltså finns det oändligt många som gör exakt det du gör nu.
 

Torsdag

 
Då var det snart fredag. Har gått hela tre dagar i skola. Det har varit ändå en ganska kvick start. Kemin, fysiken, matten, svenskan och engelskan var bara pang på. Men samhällskunskapen var lugn. Imorgon startar specialidrotten. Det känns bra faktiskt! Kan inte skada med lite mera fjollboll..?

Nä nu ska jag slå på awkward och somna tidigt. Är helt slut sen gårdagen.
Hejsvejs.  

Första dagen

Då var första skoldagen avklarad. Inte så ansträngande dag må jag säga. Repeterade lite ur fysiken sedan slutade jag halv 11.
Alltså mitt schema! Älskar det. Sovmorgon måndagar och var fjärde tisdag sedan slutar jag vid 2 varje dag utom onsdagar. Sjukt mycket bättre än skola från halv 9 till 16.00 varje dag som förra året.

Efter skolan så var jag med Olivia. Vi pratade om skolan, sjöng duetter på youtube, lirade lite fotboll i bollhallen, lagade mat och såg innebandy. Hunnit mycket idag.
Pappa har även börjat på köket. Kan knappt vänta tills det blir klart. Hoppas på att få hit min dubbelsäng samt göra klart köket i helgen.

Godnatt!

Imorgon börjar allvaret igen

Idag har jag varit i min lägenhet och shåat tillsammans med pappa. Vi fick en hel del saker gjorda. Hett upp lampor, fyllt garderoben med kläder osv.. Nu saknas det bara att fixa klart köket och toaletten sen är det bara att göra det mer eget. Det vill säga pryda ut med saker.

Inatt och resten av veckan sover jag här på Åkergränd. Fy vad jag ska må gott! Dock börjar skolan och att stiga upp klockan sju är inte någonting jag är så pepp på att göra. Men det ska bli kul att träffa alla igen.
Godnatt!




Kolla vad jag hittade på Moas dator!

 
Fagra vi var.

Igår spelade jag ..

Igår spelade jag match mot Åkullsjön. Det var årets derbymatch enligt några.
Vi hade övertaget hela första halvlek men släppte in ett mål efter några få minuters spel (as usual).
Jag hatar att förlora! Ville bara slå ner alla i det där satans laget. För det första var inte dom bättre än oss och för det andra så grinade dom bara hela tiden. Hur kul är det att spela en match då motståndarna ligger ner varannan sekund? Inte kul alls. Plus att en ur det andra laget knäade mig i låret så kan just och pass ta mig uppför trappan. Bitter..

Trots världens suraste förlust så hade jag en helt sjuk bra kväll. Först åt vi, några ur laget, pizza och efter det umgicks vi och lekte lekar hos Gustafssons. Mitt huvud värkte som aldrig förr men det var bara att igronera.
 Vid halv 11-11 så for jag och alla mideråriga hem. De andra for till verandan i skellefteå. Det är sånna här kvällar jag har tok ångest över att bara vara 17 år. Vill så himla gärna bli 18!

Tack för en fin kväll. Vi borde göra det oftare!
 

Kvällen

Kvällen spenderades hos Gustafssons tillsammans med några från laget. Kunde inte bett om en bättre kväll med tanke på hur förmiddagen slutade.
Nu ska jag sova. Mitt huvud dunkar som aldrig förr. Godnatt!


Byxdress

En utav de plagg jag köpte i London. Ser ut som en klänning men är en byxdress. Lite för kort där bak vilket är anledningen för lite användning men annars är den jättefin!


Fyra dagar kvar till skolan.. kill me

                        
 
Så här såg gårdagen och dagen ut. Solat och badat. Varför blev det så iår att värmen inte kom förns i Augusti?

Lördag IP klockan 14.00

Äntligen frisk! Eller halsen är fortfarande lite krasslig men det är verkligen ingenting att oroa sig för. Kan spela på lördag och det känns förjäkla bra. 
Var på träningen idag men blev inget spel eller något sådant för min del. Fick vara med på uppvärmningen sen slå några hörnor sen var det bara att se på. Är inte bara lite less på att sitta på sidan nu. Vill spela! Men snart så.
 
För er som inte redan vet är det Derby, Bff-Åkullsjön, på lördag klockan 14.00 på IP. Tycker ni ska pallra er och se den matchen. Går rykten om att Morgan Bohman ska filma till och med. "Årets match" enligt honom och den ska vi tamme tusan se till att vinna! 
 
Med detta säger jag godnatt.
 
 
 
 

Brännvattnet


lemonoil


Mitt nya schema

Ni som går chill-linje kanske tycker det här schemat ser hemskt ut men tro eller ej så är det här mycket bättre än mitt förra.
Nu har jag iallafall tre kortdagar. För att jag inte går språk nå mera och R-tiden har vi aldrig.

Sjuk

Fryser så att jag skakar men kroppen kokar. Har svidande ont i min hals och kroppen värker. Det känns mest i revbenen och tyggen. Fast på tal om värk så dunkar mitt huve så det gör mig vansinnig.

Jag hatar att vara sjuk. Och jag hatar min timing på att vara det.. På lördag är det derby och jag vägrar missa den matchen. GÖR MIG FRISK NU DIREKT.

Surmatch

Matchen Burträsk-Alvik slutade 0-6. Herregud vilken tråkig match. Ingenting funkade för oss. Hatar matcher som denna. Men det är bara att ta nya tag och tagga gärnet till derby matchen på hemmaplan nästa vecka! 
 
 
 
 

Kräftfiske

 
Just tillbaka från årets kräftfiske med Holm. 
 
Nu blir det sova och tagga match imorgon i Luleå!

Skellefteå boll

Tre dagar av den här veckan har jag fått träna med Sunnanå dam. Riktigt kul att få träna med dem och som det låter kommer jag och Julia få fortsätta träna med dem onsdag, torsdag och fredag varje vecka. Hoppas iallafall att det blir så. Känns som att deras tempo kan vara bra att få i sig och ha med sig på hemma träningarna samt div2 matcherna.


 
 

Vilket liv jag har alltså

 
Några bilder som jag tog igår då jag ruttnade i lägenheten. Hade ingenting att göra så började först ta massa ego pic sen blev det att köra styrketräning. Körde styrka i max en halvtimma och har ändå fått träningsverk på rumpan. Good work(Y)


Tre från igår

 
Tre bilder som visar vad jag gjorde igår.
Tränade med sunnanå, såg morön juniorer mot piteå och till sist tog det lugnt i min lägenhet.

Kvällen kommer likna gårdagen rätt mycket. Snart bär det av till träning, bara jag får bort paltkoman jag just hamnat i, sen blir det att försöka ragga upp någon gammal vän i skellefteå. 
Ha det bra! hejs

Min dag

Jag har läst på flera bloggar där det uppdateras lika sällan som här att anledningen till att de uppdaterar dåligt är för att de njuter av sommarlovet. Jag kan inte säga att jag njuter av detta sommarlov. Det har varit skitväder mesta dels och jag har mest bara legat inne känns det som. Men en sak jag verkligen gjort denna sommar är att vila ut mig! Jag har inte haft något sommarjobb iår (förutom att ha målat farfars garage som tog en dag ungefär) och därmed har jag kunnat sova längelänge. Kommer bli en pain att vrida tillbaka dygnet när skolan börjar om men det är det värt!

Idag har jag iallafall sätt fem filmer med Moa.. American reunion, Peter Pan 2, Bartok the magnificent, Anastasia och Love Wedding Marriage. Bäst av dessa var Anastasia. De andra var rätt så dåliga. 
Annars så har jag beställt lite saker från Nelly (se nedan), sätt fotbollsmatch, bakat chokladbollar och gått en promm. 
Jaa.. ni ser ju vilket superlov jag har. 
Men imorgon och de tre kommande dagarna kommer bestå av fotboll både med Sunnanå och Burträsk, övernattning i skellefteå och andra trevligheter. Kommer bli skönt att komma sig från denna soffa! 
 

 

Sis

 

Följ mig

 

Burträsk-Mariehem

Morgan Bohman skriver om matchen HÄR

nummer 5

En mycket bra bild från målet jag gjorde idag (eller ska man säga igår?). 
Fy så skönt det var! Behövdes.



Love my team


8-1, Burträsk-Mariehem. 
Här ser ni målgörarna samt hur många var vi gjorde. Riktigt rolig match andra halvlek. Första.. inge vidare. 

Ikväll blir det trevligheter med Elin och möjligen några fler. Hoppas på en lite lugnare kväll. Är helt död men det kan nog ändras då jag fått i mig massa mat! 
 
 
 
 
 

Ses igen till jul

Då har dagen kommit. William har begett sig iväg till Stockholm och imorgon far han till USA för att gå skola och ha en jävla massa kul! 
Jag kommer sakna honom i sinne. Men att gråta över att han farit är fel. Jag menar han ska ju fara på någonting roligt. Spela fotboll och gå skola i ett annat land där det är varmt. Det är någonting jag överväger att göra senare jag också. 
Nä, ha så jävla kul där borta! Sen så ses vi till jul igen. 
 

RSS 2.0