-days until

Direkt från sjukhusetJaa.. Vad säger man? Sämsta dagen evver. 
En jätte tråkig match där matchen blev sönderblåst och en spelplan som var dyng blöt och hal. Jag var inte alls bra den matchen heller och det värsta med det här är att det här blev min sista match i lila tröjan innan jag far till USA. Hade velat prestrera sista matchen och vara med in i det sista men så blev det inte.. 

Jag opererade mig i förrgår. De satt in en platta och några skruvar. Jag valde ryggmärgsbedövning för jag var som nyfiken på hur allt såg ut där inne i operationssalen. Dock hade de ett skynke för så jag såg ingenting. Däremot vibrerade hela min mage då de borrade in skruvarna. Rätt coolt. Annars så sov jag mesta dels av operationen. 
 Jag var bedövad hela nederdelen av kroppen och att efter operationen försöka få igång rörligheten var inte lätt! Tog några timmar innan jag ens kunde röra en millimeter med knäna.

Efter operationen var den värsta natten på länge. Fick morfin sprutor varje timma tills läkaren sa att hon inte vågade ge mig mer vilket resulterade i en enorm smärta. Men idag känns allt helt lugnt! Jag har fått mig ett plastgips i lila färg och jag har haft flera besökare här. Sen har jag även fått massvis med "krya på dig" -sms. Sånt hjälper en att bli lite mer positiv till de hela. 

Idag får jag lämna sjukan och senare ikväll ska jag ha myspys med några tjejer i min stuga. Hoppas nu inte jag faller bara. Finns ju en viss "flasa-masa" gen i släkten. 


Lill kusin, Agnes
Juste en sak till! 

Den här lilla fotbollsspelaren hade cup i helgen som jag hann se en match av. Det första hon sa då hon såg mig var: 
- Alice har du sett mitt nummer? Jag har 5 som du! 

Jag dör så söt. 

Så vi två har alltså båda initialerna AS och spelar med nummer 5 på ryggen. 


Godnatt
Vissa dagar är jobbigare än andra. Bilden ovan är från idag. Jag har mått illa hela dagen och varit ur slut. Sen så är bilden nedan tagen från i Fredags då jag var pigg och taggad på livet. 
Imorgon kommer Yvonne tillbaka och jobbar, vilket är bra. Så får jag mig en arbetskamrat. Dock saknar jag min skekraft Frida.. Hon är typ den häftigaste personen jag träffat. 

Annars då? Jo i helgen har jag varit i Sofias stuga och haft spel-,bastu-,grill-,myskväll och jag har varit i Umeå med Lova, Jonna och några från Lovas klass. Jag fick även chansen att vara med mina gamla klasskamrater Tim och Simon som jag knappt träffar numera då de bor i Umeå. 
 Fantastiskt bra helg helt enkelt. 

Med det säger jag godnatt. 

TvåEn från dagens match. 

5-0 till oss. Sjukt roligt var det att spela idag även fast det var storm och kallt. Premiär på hemma plan var det dessutom. 


En från jobbet. 

Då var jag igång igen på parken. Måndagen var jag helt slut efter att ha jobbat. Inte van att gå omkring och bära massa saker på förmiddagen. Men snart kommer jag säkert in i det och slipper vara så trött hela dagar. Hoppas det iallafall! 

Klassresan 2011

 
 
 
Det var några tjejer ur laget som började prata om deras uppkommande klassresa. Vilket fick mig att tänka tillbaka ÄNNU en gång på 9b och vår klassresa. Ska jag vara ärlig kommer jag inte ihåg allt för mycket från den, bara typ att Jacke ville döda oss för att han tvingat med han i Atmosphere karusellen och att det var lite skandaler hit och dit men sånt blir det alltid. Men jag hade säkert sjukt kul för det hade jag alltid tillsammans med dessa. Sen så är jag chockad över hur jag såg ut. SHIIIIIT så ful jag var alltså! Såg ut som ett troll. Aja, tur man inte brydde sig. 
 
Anyhow, den 15onde är det en typ av reunion med det gamla "gänget" och jag är såååå taggad. Kan inte annat än gå rätt. 
 
 
 
 

Och vi fick veta via norran..
Se på fan, han är full av överraskningar han.

Några gamla
LIUpostNu är det officiellt! I augusti säger jag hejdå till Sverige och hej till USA och collegelivet. Nervös nå fruktansvärt..😅 Om ni har vägarna förbi New York kan ni höra av er!✈️🇺🇸👋🏼 #soccer #college #newyork #LIUpost #liupostsoccer

Så löd mitt senaste instagram inlägg. 
 Den 14 augusti ska jag vara på skolan. Nervös i sinne men väldigt taggad! William ska byta skola till en i new york vilket känns riktigt bra. Då har man med sig en liten del av familjen.FruktsalladEfter att ha legat i sängen på tok för länge har jag nu fått igång kroppen. Pappa har överraskat med både thaimat och nu fruktsallad. Man tackar!

 Om en kvart ungefär så dka jag skypa med coachen från LIUpost och prata om de sista jag måste göra för att fara dit och studera. Spännande.
RSS 2.0