Bekant ansikte i parken


Elin och Nils har varit på resande fot genom USA och iförrgår anlände de i New York. Kändes rätt sjukt då jag gick genom central park och fick syn på dom, inte bara för att de va kolsvarta men även för att det var så länge sen jag såg ett bekant ansikte. 
Vi strosade omkring lite i parken och sedan gick vi och åt god mat. Riktigt mysigt. Fick även höra lite om deras resa och är inte bara lite avundsjuk på allt de varit med om! Roadtrip genom USA är definitivt next on my list! 

Countdown
Mitt lilla kryp in...Mitt lilla kryp in här borta på 69 walnut lane. 

Rätt sjuktHur sjukt kommer inte detta kännas då?  Först träffa mamma på Arlanda när jag kommer hem sen flyga till Luleå och bli upplockad av pappa. Rätt bra hemresa enligt mig! 

Lördag: six flagsIdag är det torsdag vilket innebär helg!! På vägen hem från skolan idag insåg jag att jag endast har en hel skolvecka kvar, sen är det bara prov. Sjukt vad tiden springer iväg! 

I morgon är det sista matchen med LIU innan nästa termin, hoppas jag får spela mycke av matchen. Känner mig inte alls 100% än men vill få i mig så mycket match som möjligt så jag kan börja spela med Morön då jag kommer hem.

Sist men inte minst: På lördag ska jag Wille Hanna och Andrea till six flags!!! I ut med att det är willes sista år på college tänkte jag detta lite som en graduation present, dock betala han själv hehe men jag står ju för sällskapet. Känns sjukt tråkigt att inte han kommer åka med mig tillbaka till NY nästa år... Menmen, vi får ta vara på sista tiden tillsammans!

What's leftPeppar peppar endast detta kvar sen är mitt första college år klart. 

Sjukt eller??Där är vi och där är ni... Så fruktansvärt långt ifrån varandra! Fortfarande svårt att förstå att jag befinner mig i New York. Dock börjar hemlängtan smyga sig fram, speciellt då skolan håller på att dränka mig i läxor och prov. Endast 24 dagar sen är jag på väg mot Sweden å de norrländska skogarna. Can't wait!

My girlsVad vore New York utan er!?

Brooklyn bridgeRSS 2.0