Från frizzigt till detta



T

Tack Jonnis och Hair and Face, för att ja fick vara din "modell"!

Aldrig en lugn stund

Efter att ha hunkat sig fram genom västomsundet och duschat i ett väldigt långt tag så är jag hemma igen. Men jag kommer inte stanna hemma allt för länge. För snart ska jag till skellefteå och vara hårmodell. Jonna ringde mig och frågade om hon fick prova en ny produkt i mitt hår som ska göra det mindre torrt. Och det kan verkligen vara värt det! För mitt hår är det frissigaste jag känner till, nästan.

 
 
 
Gammal bild på mig och Jonna. 
 

Löpa suger

Snart ska ja ut å kut. Fy så jobbigt det känns. Var uppe redan sex idag för att inventera med fotbollen och det har tagit tills nu. Är hur trött som helst men måste verkligen komma igång med löpningen! Dock skulle jag helst vilja sitta här i soffan med kisse hela dagen.




Godmorgon



Vaknade upp med dessa blonds idag. Eller ja Jonna vaknade aldrig riktigt. 
Snart ska vi till gymmet och sedan simma. Tanken är att träna hela dagen. Men vi har ännu inte fått oss från soffan.  Vi får väl se hur det kommer att gå!

Snart till stan med denna



Snart ska vi på stan och shoppa loss. Eller jag har inte tänkt att köpa allt för mycket men ska försöka hitta mig en vinterjacka. Jag har ingen just nu och det börjar bli för kallt för att ha en höstjacka.
 
Hahah älskar den bilden av dig Sofia! 

Sneak a peak



En liten sneak peak på min halloween outfit. 

Nu har man lov i en vecka, vilket känns helt underbart! På det här lovet kommer det bli mycket fest. På grund av att det är halloween. Men jag ska även hinna med att umgås med massor av kompisar utan alkoholen och kanske till och med dra på en road trip! 


Tack för en sjukt bra kväll!



Tack för en sjukt bra kväll! 
(Mer bilder kommer)



Fredag




Ojoj! Nära nu. 

Idag har jag hunnit med att vara på skolan, tränat och storstädat i lägenheten. Nu är det idol som är igång! 

Jo just de, har lov i en vecka nu!

Min katt då hon bajsar


Jag dör lite varje gång jag ser henne såhär! Hahah


Snart fredag



Klänningen är hemkörd, mamma och pappa hemma från USA med massa fina presenter till mig och det är fredag om en timma. Nu mår jag! Och för att göra saken bättre ligger min baby på mitt bröst och sover.  

Det mamma och pappa kom hem med ska ni få se men jag försökte ta kort på det nu och bilderna blev så mörka och fula så de får komma senare helt enkelt!

Avslutningsfesten

Då var det snart helg och lov! På lördag är det högskoleprovet och fotbollsavslutningsfest som gäller. Nervös inför båda evenemangen men gud vad jag längtar till fotbollsavslutningsfest! Iår är det jag och några andra tjejer som håller i hela kalaset, vilket är anledningen till min nervositet. Vi ska fara till lokalen och fixa i ordning allt idag efter skolan. Jisses, ja vill bara ja lördag nu!




Före efter

Gjorde mina naglar i måndags. Det känns fortfarande lite skumt men jag börjar vänja vig vid dem. Skönt att slippa bry sig om att underhålla naglarna nu en månad eller längre framöver!




Svinjobbigt


 Mina armar skakar nu efteråt. Lätt bästa gruppasset! 

Fredag







Några bilder från gårdagens festligheter.  Vi var ett tjej gäng hemma oss mig och sedan drog vi ut till allstar. Bra kväll men mycke skratt, sång och dans! 

Torsdag


Jag började min dag med att stiga upp sex och dra till gymmet för att köra yoga. Yoga är halv jobbigt, men ja tror inte direkt jag kommer få träningsvärk efter det. Tanken med att köra det på morgonen var att jag skulle bli piggare resten av dagen. Men de blev ett bakslag. Herregud så trött jag var sista lektionen! Att träna på morgonen så tidigt är verkligen inte för mig. 
 Jag hade tänkt löpa efter skolan men eftersom de snöade ute beslöt jag mig för att bara gå istället. Så jag och Jonna drog oss på en promm. 

Nu sitter jag i soffan med en sovande kisse i famnen och provpapper i knäet. Imorgon har jag sista provet innan lov. Skönt!



Blå gammal bild



Skönt blåmärke och snygga dobbmärken. Jag minns att den här smällen gjorde så sjukt ont. Kunde inte passa en boll med den foten på flera månader innan det slutade göra ont. 
Jag är rätt fascinerad av blåmärken och det här är mitt topp fem blåmärke.

Går inte att slita sig från dig



Kan inte påstå att det är lätt att varken gå upp på morgon eller fara bort från lägenheten då min fina flyttat in.. 

Friskvårds

Då har jag köpt mig ett fyra månaders guldkort på friskvårds. Känns bra att kunna köra gruppass när jag vill nu. Dags att sätta igång med träningen på riktigt!
Körde ketterbells idag, känner redan av rumpan och benen. 
 




Kung schema


 Det här är alltså mitt schema till nästa termin. Herre gud så bra de är!
Måndagar har jag fotboll och matte, tisdagar bara fotboll, onsdagar historia matte och svenska, torsdagar matte och två historia och fredagar har jag matte och svenska! Min längsta dag är till tre men då ha jag lång sovmorgon. Resten av dagarna är aldrig längre än 12-13. Gud va jag längtar till detta schemat!

The uninvited



Ser nu film med några vänner. The uninvited, vet inte om jag redan tipsat om den men den är så bra att jag kan tipsa om den en gång till. Skräckfilm med väldigt bra handling! Inte jätte hemsk men man spänner sig en hel del och blir tvär rädd. Se den om ni har lite att göra. 


Gårkvällen

Igår hade jag fin främmen på besök. Farmor och mormor sov nämligen över här i Skellefteå. 
Vi gick ut på bishop och åt god mat samt pratade. Lite annorlunda kväll men väldigt rolig! 








Morgon mys



Fick in en mysig bild men hon är rätt i gasen just nu. Däremot sov hon hela natten med oss utan att väcka oss. 

Halv ett idag ska jag på Boda Borg med Sofie, Mirre och Vendela. Sedan blir det att löpa i berget med Lisa. Och till sist så kommer mormor och farmor hit för att sova över. Helt okej lördag sat säga!

Välkommen hem

Nu är min baby hemma! Hon befinner sig nu mellan mig och Agnes i sängen. Hon är så liten och mjuk. Kan inte fatta att hon är min än!  

Här får ni lite bilder från dagen. 















Genom snäll



I måndags sov jag över hos mirre. Vi var först och gymmade med en drös andra tjejer sen drog vi till ö Falmark för att göra lite nyttigt snacks och se någon bra film. Snackset blev inte så nyttigt som vi hoppats.. Men bättre än godis! Vi ska ju starta ett mer hälsosamt liv nu så inget mer godis, kakor, sockerdricka...osv. Vi får se hur det går, men än så länge funkar de! 

Iallafall så efter filmen fick jag migrän. Sjukt jobbigt att ja alltid ska få de då jag är någon annanstans än hemma. Känns som det sitter i än och det är två dagar sen jag hade det.
Men jag hade iallafall en super mysig kväll! Fick umgås med en vän som jag trivs väldigt bra med och som är så genom snäll! Sen fick jag sova med fyra kisseungar. En som är min på fredag. 

Grattis Farfar!





Idag blev jag bjuden på tatung av farmor och farfar. Det är farfars födelsedag så passade bra att käka vår favvo rätt, planastek.
Tack för maten än en gång och grattis världens bästa farfar på 79 års dagen!

Någon annan än jag som känner igen sig?




Insidious


 
För första gången har jag sätt en skräckfilm på bio. 
Jisses så bra den var! En riktig nagelbitare. Jag brukar inte alls vara rädd för skräckisar men jag fick lov att hålla för ögonen några gånger. Hatar gamla psykiskt sjuka människor. Super äckligt. 

Jag tipsar er verkligen om att se den! Bästa skräckisen jag sett.

Sista löpsteget på IP för detta år

Blåmärken över hela mig, ömm och har huvudvärk. 
Så här känns det i kroppen efter denna säsong. Jag har seriöst blåmärken över hela mig! Tre på vardera ben, två på vardera arm ett på höften(som gör sjukt ont)... Osv. Varför jag har huvudvärk kan berott på skräckfilmen jag just såg på bio. Återkommer till det i nästa inlägg. 

Men nu är iallafall den här säsongen över. Känns det bra? Både och. Jag är sjukt taggad på att börja gymma och det kommer jag ha tid med nu, men på grund av att min säsong gått så sjukt dåligt så känns det mindre bra att inte fått visa vad man verkligen kan. Men det får väl komma till nästa år istället.
 Vi började den här säsongen bättre än någon trodde vi skulle kunna. Avslutade sämre. Men det känns ändå helt okej. För nästa år är det full satsning och då är vi redan beredda på hur vi ska hantera nya div 1.



 

Lördag

Ännu en super trevlig kväll i Burträsk är över. Okej det blev lite missförstånd och jag satt mesta delen i en bil med Lisa och väntade på det perfekta tillfället att skrämma några. Och det tillfället kom efter 1 och en halv timma ungefär.. 

Men innan det åt jag Lisa, Jonna och Pau en god middag och bara umgicks. Jag minns förut, när jag var liten. Då tyckte jag alltid att de vuxna såg ut att ha så tråkigt då de bara satt och pratade en hel kväll. Själv ville man ju leka eller se på tv. 
Men nu är att sitta och prata bland det bästa jag vet. 







A week from now




Skype plugg

Denna eftermiddag/ kväll har i stort sett bara spenderats framför kemiboken. Från fem till tio har jag suttit vid den. (duschade, diskade, hängde tvätt också men..) 
Sedan klocka tio deltog jag i skype samtalet där några ur min klass diskuterade lite kemi inför morgondagens prov. Jag lärde mig mer på de här 20 minutrarna än jag lärt mig på alla lektioner vi haft sen skolan började om. Vilket visar vilken sjukt dålig lärare vi har. Förstår inte hur en lärare som inte kan lära ut och har varit illa omtyckt av flera generationer får jobba kvar. Helt sjukt, blir så irriterad. 
Hur som helst, nu känner jag iallafall mig  till mods att göra detta prov! Vilket jag inte gjort på länge. 
Tack för pluggkvällen kära classmates, skype äger.





Hair and Face



 
Bra före och efter bilder. Ja vet. 
Direkt efter skolan drog jag till Hair and Face för att klippa mig. Det var verkligen på tiden. Mitt hår var risigare än risigast. Nu är det som nytt! Kort, vilket är lite tråkigt, men det känns mycket bättre.
Tack Jonna! 

mjölk musche



Jag har inget vettigt att skriva. Så tog en väldigt konstig bild till detta inlägg också. 

Sitter i min ensamhet och pluggar. Påminner mig själv om att det bara är drygt en vecka kvar innan jag slipper vara själv här i lägenheten. 
Idag har jag haft sista fotbollsträningen för i år. Men har kvar två matcher innan säsongen är över. Hoppas innerligt att de sista matcherna går bra. Vi måste prestera nu. Ut med ALLT! Vi har ingenting kvar att spara på.



RSS 2.0