Godnatt

Vill resa iväg30 dagar kvar nu tills jag far till USA. Shit vad jag längtar! Är nervös också dock över hur det kommer vara den första veckan då jag ska delta på Williams lektioner osv. Men det kommer nog att gå bra! 

Sedan så pratar jag och Jonna om att boka resa till Thailand i november. Vi får se hur det blir med det men jag vill verkligen fara!

Go middagÄntligen! Halsen är i stort sätt som den ska vara nu. Dock äter jag ännu penicillin så träna är inget jag bör göra än. Vill inte riskera att få ont i halsen ännu en gång! Förra gången fick jag ett annat penicillin men det tålde jag inte, fick klåda hela kroppen och utslag. Sedan tränade jag på tok för tidigt vilket kanske var det dummaste jag gjort. För jag fick ju som sagt tillbaka svullnaden i halsen ganska snabbt.

Nu hoppas jag att det här penicillinet inte ska ge ifrån sig så mycket biverkningar. Orkar inte om det ska bli något mer. Nu vill jag bli frisk! 

10 alternativ frågor

10 alternativ frågor: 

1. Kärlek eller lust? Kärlek.
2. Hår eller ögon? Ögon.
3. Katt eller hund? Hmm.. Gillar båda men får väl bli katt. Lite lättare att göra med +att jag har en.
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Några få bästa vänner.
5. TV eller Internet? Internet!
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola utan tvekan.
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Oj! Beror väl på humör och om man har en "partner". Men vild utekväll är nog mera jag. 
8. Pengar eller lycka? Lycka. Även om "med pengar kommer lycka", hehe.
9. Dag eller natt? Natt!
10. MSN eller mobil? Mobil.
Dagens aktivitet


 
Tok med Olivia!

Ooops

Det är farligt då man inte har något att göra. För hips vips har man klickat hem 32 st sminkborstar. Sjukt billigt var det iallafall så ångest bör jag inte få! 


Gå in på fyndiq.se! Sjukt billigt. 


Less

Nu är jag less. Fruktansvärt less. Jag är less på att inte kunna dricka något utan att det ska komma upp i näsan, inte kunna svälja ordentligt, inte kunna sova normalt, inte kunna prata vanligt, inte kunna gapa utan att det för ont, inte kunna skratta för att det gör ont, inte kunna träna, inte ha samma energi som förut... Jag är less. 
Nu vill jag bara att den här skiten ska försvinna. I över en månad har jag varit sjuk nu, förtjänar att vara lite deprimerad. Jag skulle kunna ge min vänstra hand för att få spela en hel träning fullt ut. Dock vet jag inte hur det skulle gå med tanke på att jag aldrig varit så otränad som jag är just nu.
Men huvudsaken nu är att det gå över innan 1 mars då jag landar i USA.
Tre önskningar

Jag och Jonna såg Aladdin i lördags och började prata om önskningar. Om vi fick tre vad skulle vi då önska? 
 1. Kunna teleportera mig. Tänk bara att få fara till Thailand, Hawaii, Borabora, USA eller ja vart du vill bara genom att tänka på stället. Skulle vara FETT! 
 2. Ha oändligt med pengar. 
 3. Ha den perfekta kroppen. Dvs aldrig kunna bli tjock=äta vad du vill när du vill. Aldrig få finnar, behöva träna när du inte vill, aldrig behöva bry dig helt enkelt. In i detta skulle jag även räkna med att man inte blir sjuk eftersom kroppen ska vara hälsosam och frisk hela tiden!

Detta hade varit drömmen. Om jag ändå kunde hitta mig en magisk lampa..
Stämmer detta?

(1) Did you know short girls have bigger butts?
 (2) Did you know kissing is good for you? 
(3) Did you know having someone rub your tummy actually helps it when it's hurting?
(4) More boys will read this than girls. 
(5) Guys love when you wear their hoodie or jacket. 
(6) Only a true girlfriend or boyfriend will cry in front of you. 
(7) Girls like when you pull their hair behind their ears then kiss them. 
(8) If you have a dream about someone, that person went to sleep thinking about you. 
(9) Girls love it when guys hug them around their waist. 
(10) Guys think it's cute when you mess up. 
(11) A true boyfriend or girlfriend will hug or kiss you infront of his or her friends. 

Jag tycker detta låter rätt sant! Vad tycker ni?

Mina senaste dagar

  

Lite bilder från mina senaste dagar. Lite från hoffmaestro, fotbollen och från min dag hos farmor och farfar. Smyckena är från farmor också. Hon har lite smycke mani och det är så kul att komma och titta på det! Får oftast med mig en eller två saker också. Bortskämd? Jo. 


Just nu.Fest!!!!!! Lite bilder från igår

Igår var jag och Jonna och åt finmiddag samt såg film hemma hos mig. Vi såg Carrie, sjukt bra film som ni bör se! I slutet av kvällen blev vi rätt trötta och spårade lite på snapchat. Här får ni lite bilder från allt gårdagen erbjöd.

Lördag

Då var det lördag och Hoffmaestro kvällen kan snart börja. Jonna är på väg hit till mig och då ska vi laga middag tillsammans samt fixa oss. Är lite skeptisk efter att få höra hur många äldre som ska på folkparken också men det kommer nog bli kul ändå! 
 

Min frulle. Det som är i den vita skålen är att rekomendera starkt! Grekisk yoghurt, fruktmix(optimal) och funlight wildberries. Godaste jag vet! Fruktmixen går att skippa. 

Popcorn är nyttigare än grönsaker!

Popcorn är nyttigare än grönsaker

Popcorn är den nya supermaten. Det visar ny forskning på University of Scranton i Pennsylvania. Det poppade snackset innehåller mer antioxidanter än vissa frukter och grönsaker. 

Det spelar ingen roll om du poppar popcorn själv, slänger in en påse i micron eller till och med köper färdigpoppade i affären. Undersökningen jämförde popcorn poppade på olika sätt och resultatet var tydligt.

– Popcorn innehåller 100-procent obearbetade fullkorn och en portion kan ge 70 procent av det dagliga intaget av fullkorn och mängder med antioxidanter.

Framförallt är det så kallade polyfenoler, en antioxidant som sänker kolesterol och förhindrar vissa typer av cancer, som gör popcorn nyttiga. Popcorn kan enligt forskare innehålla upp till 300 milligram polyfenoler.

Framförallt är det skalbitarna, som så lätt hamnar mellan tänderna, som har den högsta koncentrationen av friska antioxidanter och fibrer.

– Var noga med att inte dränka dina popcorn i smör, olja och salt, vilket ofta är fallet på biografen. Smör och salt förvandlar de friska fullkornen till mat med hög fetthalt och många kalorier, säger Anar Allidina, dietist till The Vancouver Sun.

 

Jag kan ju säga att min risk för högt kolestrolvärde och cancer har minskat drastiskt med tanke på hur mycket popcorn jag äter. Jag älskar popcorn och att få veta att det är såhär nyttigt känns fruktansvärt bra! 


Bokat till hoffmaestro

Nu var biljetten för hoffmaestro bokad. Kan egentligen bara typ två låtar men vad gör det. Får väl sjunga halsen av mig under dessa två och hitta på lyrics på de andra. 

Jag har som sagt haft en halsböld vilket har gjort att jag missat sunnanåcupen. Men nu ska jag ju måsta vila.. Tror dock inte det blir att vila länge till. Känner mig så fräsch. 
Det suger att inte kunna gå fullt ut på fotbollsträningarna. Men snart så! 
Ännu en tråkig sak.. Jag missar Electrolux cupen. Fast jag ska ju till USA istället så, så jätte negativ bör jag inte vara!
Ska ni dit?Min natt spenderades med Mirjam. Vi la oss väldans sent men det gjorde inte mycket då hon inte jobbade idag och jag hade ingen skola. 
 Mysig kväll med morötter, dipp och film. 

I helgen är ju tydligen hoffmaestro här i Skellefteå. Frågan är ju om man ska dit... Ska ni dit?

Man kanske inte ska klaga över kylan..
Fotbollscup

Min blogg är inte fin. Jag har tänkt på detta ett tag nu men jag är så värdelös på designa att jag har aldrig orkat tagit mig tiden att försöka. Men jag ska ge mig på det en gång till snart! 
 
Förövrigt? Imorgon är det fotbollscup som jag och några kompisar fixat i Burträsk. Hittills är det inte så många lag men det får duga. Är så taggad på att spela, dock måste jag ta det lite lugnt. Får inte träna egentligen. Om någon känner att de vill vara med i cupen så kan ni höra av er till mig! 
 
 
 
 

Bort med julen

Då har jag tagit bort all jul här i lägenheten. Inte för att jag hade så mycket här men lite tomtar och ljusstakar fanns väl. 
 Skolan är igång igen vilket känns jätte konstigt. Har vi ens haft lov? Tiden har börjat gå så fort att jag vet inte vad som händer. Känns som att det borde vara åtminstone en vecka kvar av lov. Men nu är det iallafall snart fredag. Min skolvecka har endast bestått av en dag så att det är fredag känns väl skönt men inget märkvärdigt. Dock ska Wille tillbaka till USA imorgon. Men jag ska ju hälsa på om bara drygt en och en halv månad så det gör inte så mycket. Klart det är tråkigt men han kommer hem till sommaren också tror jag så det kommer vara lugnt!
Schemat

Mitt schema. Helt ok ändå men inte helt nöjd.

Sunnanåcupen

Jag fick inte vara med i Sunnanå cupen i år heller.. Det är verkligen inte tänkt att jag ska få delta i den. Men iallafall så lyckades jag få mig dit och se mitt lag dra hem hela cupen! Grattis och bra jobbat till er!! 
Grattis


 
Några dagar för sent men.. Grattis gummsan! Kan inte fatta att du är 20 redan! ❤️

Bokat

Nu var resan till USA bokad. Fattar ännu inte riktigt att jag ska fara men det kommer bli sjukt bra! Den 1 mars drar jag iväg för att besöka willes skola sen drar vi vidare till något annat roligt. Är nervös och överlängt! 
Lägesuppdatering

Jag lever kan jag ju börja med att berätta. Jag ligger i Umeå på sjukan och  mår mycket mycket bättre! Hur jag kom hit ska jag säga er nu.
Min hals var lika jävlig som förut, möjligen lite bättre, men då började min gom svälla. Så på tre timmar var den så svullen att ena sidan gomen var tryckt mot min tunga. Jag fick lite panik, jag drog till skell och de skicka mig vidare till Umeå för operation av en halsböld(något). 3-4 på morgonen (eller igår natt?) så fick jag massa olika bedövningar i näsan och halsen. Det de sprutade i näsan är ingen favorit! Shit va äckligt.
När de börjat domna bort rejält i munnen började läkarna "picka" med en sugrörssticka på halsbölden men ingenting hände. Så jag fick bli om pysslas med nålar, dropp och prover istället och senare bli inlag med min madre på ett fint rum för att sova. 
 Klockan 11 imorse någon gång var jag hos nästa docktor som gjorde samma sak som de förra fast istället för att picka så skar han med kniv. Bland det vidrigaste jag varit med om. Var och blod i hela käften. Men gud vilken skillnad det är nu! 

Imorgon väntas ännu en lika operation bara för att se så att allt är tömt. Hoppas jag får fara hem tidigt så kanske jag hinner se lite av Sunnanå cupen!
Ta mitt liv

Min hals sväller bara mer och mer tror jag. Jag har lock för hela högra örat, ser ut som en flodhäst för min hals här så tjock sen är jag så svullen i halsen att jag knappt kan prata utan att det gör ont eller låter som jag har allt slem i världen uppstoppat i svalget.  Det är svårt att andas och det gör ont att bara vicka på huvudet, värst är ändå att svälja men.  

Det jag har ätit sammanlagt dessa tre senaste dagar är; mjukmacka, apelsin, banan, mjölk och flingor, två glas fil, några glas vatten/te och en kopp blåbärssoppa. 
Hur kan jag inte vara hungrigare än vad jag är? Kan bero på min ångest över varje sväljning.

1-2 januari

Igår hade jag och Emelie världens myskväll. Ljus tända överallt, täcke, film, Bj, popcorn, coca cola och för min del lite te. Lugn och skön kväll. Det behövdes! Jag hade inte sovit så mycket under nyårsnatten. 

Min hals idag. Det är bland det värsta jag varit med om. Kan nästan inte andas och när jag pratar låter jag som en man. Ska dricka te i sinne nu så att jag blir frisk snabbt. 

Nyårsafton 2013

Mitt nyårsfirande blev väldigt annorlunda mot alla forna nyårsaftonar. Förut har jag alltid varit med mina barndoms burträsk vänner men i år så skippade jag (hör å häpna) traditionen och for till Skellefteå med Emelie! 
Förfesten var inte alls så rolig, eller jag kände knappt någon och det var inte min typ av fest. Men när vi kom till Skellefteå, just före tolvslaget, blev det lite roligare. Jag träffade fler bekanta människor och så vidare. Dock så missade jag tolvslaget. Vi kom in i lokalen och då skrek alla bara att vi skulle ut för att nu var det ett nytt år. Lite tragiskt, rätt viktigt att ha nedräkning.
Det hände ändå rätt så många minnesvärda saker under går kvälls natten. Ens byxor sprack, en raket sprängdes på marken så att det börja tjuta i öronen, någon kastade en flaska på ens axel så att den "gick ur led", jag har blivit alldeles rödflammiga på kinderna på grund av kloret jag badade i.. Sen så hände en massa fler saker som jag tyvärr inte kan dela med mig. 
En helt okej kväll ändå. Fast kändes verkligen inte som nyårsafton. 
RSS 2.0