<3


hopefully It will be worth it

boken bränner i händerna,temperamentet är på hög nivå,irritation på läraren höjs.

idag har jag varit på multi och spelat lite fotboll med laget och varit på studsmattan. efter det blev det plugg,plugg och mera plugg. tål inte So. om det vore vad som helst annars så skulle det kännas okej, men det gör verkligen inte det när det handlar om denna fucking bok. nu ska jag duscha och plugga ännu mera. egentligen är det inte så värt att plugga på so. kommer alltid frågor som man aldrig hört talas om. HATARHATARHATAR!



saknar


we´re gonna party

hallå. skoldagen har väl varit hyfsad. har varit ute och sprungit i berget idag med jonnis. det gick riktigt bra! är riktigt kul att springa där. så nu mår kroppen fining. ska nu vänta tills klockan är halv tio. då blir det att slå på tv4.



years ago when I was younger

Ännu en lyckad träning på multi. fast det svider och jag har fått blåa knän. det är inte så mjukt dära precis..
efter det så blev det studsmatta igen. det är faktiskt riktigt kul även om folket inte tror det. vi gör inte alls så coola saker. det är det enda negativa och att huvudet dunkar efter att man stått på huvud,händer och rullat runt tusen gånger.
nu är det dax att logga in på glosboken.se och plugga fucking spanska glosor. HATAR!


träningen på multi var super! görs om snart hoppas jag

jaa även om träningarna är slut så behöver man inte sluta. Kvällen har spenderats på multi med flera träningsvilliga b-rudar. det var riktigt kul! efter det dischade jag och elin wii i minnst en timma på ip. skööönt.
nu ska jag ta mig en macka och se film:]
 hare


Sista matchen- 4-3 till bff .. we are awaasome!!


Saknar värmen,solen,vattnet,upplevelserna,den svidande känslan av brännd hud i duschen,maten,sällskapet,ledarna...saknar allt, vill tillbaka!


galen morgon med mentor men han hade kanske sina anledningar after all?

hahahah, jaa moas pressent var alltså : Ett par rosa blingbling stringtrosor och ett bröstsmycke. hihi, måste använda det nu moa!

nu ska jag se film hela kvällen med padre och william och tagga sista matchen för säsongen.. känns tråkigt menmen.
sees


Vad är det för dag idag..? jo det är MOAS födelsedag!!!!!



GRATTIS!


trött , slut , irriterad , arg , stressad and so on

på friidrotten idag gick det inte bra. 60 m gick VÄLDIGT långsamt. höjd funka endå. längd - just då man fått in hoppet får man inte hoppa mera. spjut tre meter sämre än vad jag brukar kasta. kula..vet inte vad som är  bra i det.
Efter all denna skit så tog luften slut i mig. orkade ingenting. So lektionen var en plåga, enda possetiva var att provet blir en dag uppflyttat. engelskan gick också segt. fast den var bara en halvtimma. och till sist EVn. blev hockey som jag självmant valt. men benen gick knappt frammåt.

och vänta .. dagen blir värre.
sista fotbollsträningen var idag.. känns äckligt tråkigt:( nu måstejag  springa tills det börjar om. JOBBIGT och inte nära lika kul.
aja, studsmattan var iallafall kul.

hejs


vilse i skogen vandrade vi omkring.

jaa blev en tur i kvarnberget. vi försökte hitta kontrollen från gårdagen. gick inge vidare! vi gick vilse och kom fram i mora..gick inte riktigt som vi tänkt.
nu har jag jusst varit hos farmor och farfar. är nämnligen så att farmora ska till kina. är nådigt avis.
 


kännde mig nog ganska snygg back then

ryktenryktenrykten

chacha bloggen. är ett världsberömt uttryck. Alegulander också. Iallafall på min skola. Menmen, idag har jag bara varit på skolan och haft en vanlig seg onsdag. Igår fick jag veta biologin, fick MVG. Det gillas! nu ska jag snart fara ut och gå men soffan och efter det blir det att umgås med henne någonstans. kommer förmodligen bli galet.




kroppen skriker

Hallå. jaa under dagen har jag :
Skrattat , sprungit , varit förbannad , jävlats med soffan , kännt smärta och mycket mera.
Efter det så blev det träning. shit vad jag är slut i kroppen alltså. Promenaden igår runt..ehm...jaa runt någonstans gjorde verkligen susen. är as slut! träningen gick inte bra. var för trött. Nu ska jag äta paj hejdå

 

give me filmtips..

inget mera kan gå in i min mun nu! är helt sjukt mätt efter att ätit på tatong i skellefteå.
min mormor och morfar och hela kusin patrullen följde med dit  och åt. mums kan jag lova!
nu ska jag se en film och efter det så vet jag inte.. hare


.


0-0 inte okej

Matchen blev 0-0. Det känns förtaskigt surt! om vi vunnit skulle kaif åkt ut ur trean. så nu får dom stanna. fakfakkfakk. aja nu ska jag iallafall bara chilla och sen vid sex blir det allmän. och efter det ska jag och några andra till simpan. kan inte bli misslyckat.





På fredag moa..what can it bee? have a guess..

nu jävlar är det kötta som gäller!

Ojoj, taggad till matchen till kaif så sjukt mycket!
Vill bara att matchen ska börja :]


ännu en trevlig dag med mina kära vänner

Dagen får 4 av 5 toasters.
Detbörjade med att väckaren ringde klockan halv9 och jag steg direkt upp och började göra mig i årdning.
vid tio tiden drog jag evelyn moa och sofia på vesporna till busstationen. direkt vid ankomsten på stan gick jag olivia och elin wii (som också var där) till olika affärer för att köpa en pressent till moa som fyller år den 24. Holger och Felix följde med för att se vad vi tänkt köpa. hahah moa kommer få en shock;] 
 Jag och sofia gick resten av dagen mest med varandra. vi var ganska lugna (som tur var) vi kan spåra rejält ibland. Vid kvart över 4 drog vi hemmåt. Nu ser jag framemot en kväll hos någon med idol på tvn och sedan ug. kommer bli super!
Imorgon blir det match mot fucking kaif. Ska INTE få hjärnskakning igen! och på kvällen ska jag vara med massa härliga personer från mine klass.
 hare!



Och till shoppingen:

- Mys tröja,cubus
- T-shirt,HM
- "smink",Kicks
- Strumpbyxor,cubus
 
Och såklart ett paket till moa


.

hahahah kolla bagge HÄR!


160910

jag vill bara börja detta inlägg med ett tack till mammi! Verkar som om hon ändrat sinåsikt om stan. men blir förbud att dra in på ett tag efter imorgon. får se hur jag klarar det ...

Dagen gick fullfart frammåt, hade ett sjuktlätt biologiprov, jag skol valröstade (blev visst moderaterna, kan ingenting om politik) och jag åkte på is för första gången för hösten! Känndes bra:]
Efter skolan så var det träning som gällde. Den träningen var riktigt kul. Blött och lerigt, me like.
Idol idag var inte så speciellt.
Nu är det inlägg och sedan sängen som gäller. Ska tagga stenhårt till stan imorgon.
hare!


hann visst med lite kurra också


observera foten under kudden


you make me so freaky happy

hallo. Idag har jag varit dommare istället för att vara på lektioner. Det var riktigt chill fast rätt långtråkigt också. Gick mest bara fram och tillbaka och blåste mål. Fick även sluta klockan ett och en dricka plus chokladboll.
Direkt jag kom hem började jag att plugga. efter att pluggat i några min somnade jag. opsss... satan vad slut man är i kropp och hjärnan. tur att vi är lediga på fredag, det behövs!
Fyra så drog jag och pappa och hämtade melle och agnes. vi spelade det berömda prinsesspelet och busade på.
Jag och agnes tog några egobilder och ritade lite då melvin farit till en kompis.
Nu har novat kommit hit, fullfart i huset alltså! Dom städar mitt rum nu..hahha
 Nej men nu ska jag sätta mig vid tvn och se idol.
hare




 

orkar snart inte mera

dagen framspelades väldigt bra ! Förutom att jag var sjukt trött. Våra tisdagar på skolan är som sagt as bra!
Efter skolan så pluggade jag lite biologi , senare så hade jag träning. Nu har jag  just sätt idol ska snart borsta tänderna och göra min vanliga kvällstretch och styrka. Sen blir det väl att lägga sig med mobilen som vanligt.

om ni inte har något för er så varför inte höra av er på sms? : 0730309344





kommer fara vare sig du säger ja eller inte

Hejsan. Min morgon började helt som vanligt. Veckaren ringde halv 8 och steg upp direkt , satt på mig linserna och kläder, gick och fikade och borstade sedan tänderna. Och det var då min käre mor fick ett sorts utbrott.
Verkar som om jag inte får fara till stan på fredag. Men vet du vad jeanette?, jag kommer fara vare sig du säger ja eller inte.

Nu ska jag snart fara iväg på vespan för att hämta mois.


finns så mycket man vill,men kan inte

Det blev inte mycket till middag idag kan jag lova.Usch! Inte gott alltså. Någon sorts biff mamma gjort. Blev en stor banan jag fick mätta mig på.
Träningen var stundsvis rolig. Hatar då man inte får ha bollen så mycket.
Biologin..jaa det blev väl inte så mycket pluggat måste jag erkänna. Men padre ska hjälpa mig imorgon och det är då jag brukar få bäst på proven så..hoppas det den hära gången med.
Nu ska jag lägga mig med mobilen i högsta hugg.
Hejrå



patetiska

Hejsan. Jaa igår spelade jag en u-lagsmatch (och sov till klockan 1;$).Herregud så dåliga. Var ju pinsamt. 13-1 blev det till oss. Gjorde kring tre assist men dock inget mål. en jävle armbåga mig två gånger i fejjan så min käke är inte hundra just nu..
aja, idag så har jag varit på skolan. Måndagar är verkligen dom segaste dagarna! 
Men nu är det bästa kvar av dagen, det vill säga fotbollsträning!<3 Efter det blir det plugga mera biologi och sen sova.
Hare!



Serievinnarna of ulagen..screaaaammm

Ännu en dag ute

  •  Konsum
  • Anlända på brandstationen
  • Grillat och potatis gratäng<3
  • Basta
  • Ut och traska omkring
  • Hemma
  • Sova


(Observera min fina baddräckt!)


snacka om gåshud!


.

Gårdagen spenaderades med min käre kompis sofia. Vi såg lite idol och tv pucken. Det är ju så att Timmetå är med. Efter det drog vi ut en sväng och drog en morot och tog ett äpple var. Vi hälsade på alexander,crille och tänkte besöka Christian också. Men då vi kom till kiosken så började några gangsters jaga oss med bil så sofia fick panik så det slutade med att vi hamnade på ug där det var fear factory. Ojojoj, lojt på ug iår alltså!
Idag har jag haft match(inga komentarer) och nu ska jag snart iväg till brandstationen och äta gott plus basta med olivia och elin wii.

Imorgon blir det u-lagsmatch hemma i burträsk. Kommer förmodligen inte spela så mycket men en halvlek borde det iallafall bli.





(bilderna visar hur långtråkigt man kan ha hemma ibland.)


4-3

Hade match idag och det gick åt helvette kan jag lova...fast vi vann iallafall


Come back

har just kommit hem från skolan nu. Herregud så långa torsdagarna är ! Helt sjukt .
Ikväll är  det träning. Kommer att ta det väldigt lugnt. Är fortfarande inte helt frisk.

Nu ska jag se lite topmodel(:$) och plugga engelska.

Har ni någonsin smakat att blanda ihop smör,mjöl och socker? OJojoj helt sjukt gott! Mycke mjöl och lagomt mycke socker till en smörklick. Måste mosa med en gaffel tills det blir smulor. 

 
(ehmm...no coments)


I am still waiting

Hallo. Jaa idag har jag varit på skolan (som man brukar vara en vanlig onsdag). Dagen gick sjukt segt! Alla var as trötta och det känndes inte alls bra. Jag och Amalia fick hostattaker ett antal gånger osv.. inte kyyl att vara förkylD!
Menmen. Efter skolan så drog jag till stan. Till att börja med hade jag ingen att fara med men i slutändan så fick jag reda på att min käre kompis Lovisa,även kallad Lolls,skulle in ett tag och få sig en make up på makeupstore.
Hon blev grymt fräschhh! Fast det är du ju i vanliga fall också(A)
Jag åkte buss in med simon josefsson och hans polers men blev inte så mycket prat. Jag satt och lyssnade på musik i ett mobbat hörn. Aja, jag shoppade iallafall inte så mycket. Tre par ringar, en fotsula , en t-shirt och en BH.
Känns bra att inte slösa överdrivet mycke perninga varje tur till stan.
Nu ska jag sova och ladda för ännu en tråkig dag.
Heeejs


Sitter jusst nu och ser film och kom ifatt en asbra låt


Söndags-IKEA

Hejsan. Ja som sagt var jag på ikea i Haparanda i söndags(igår). Dagen började med att jag steg upp kvart över sex, plattade håret sket i sminket och linserna och drog till bilen med headset,spanskabok,vanlig bok,kudde och min ögonbindel i högsta hugg. Bilresan gick ganska bra. Låg ner i hela baksätet med fötterna i mormors knä.
Vi kom fram vid 10 tiden och började med att gå in på skopunkten. GUUUD jag älskar den affären! :]
Jag köpte tre egna skor och ett par som jag och mamma ska dela på. Det låter hemskt mycket och dyrt, men det är ju faktiskt så att om man köper tre får man ett par gratis och två så blir det 50% billigare. Så det blev inte alls så farligt.
Efter det så pallrade vi oss vidare till IKEA. Det tog EVIGHETER för mamma och mormor att hitta allt de ville ha!
jag och padre blev less dem så vi traskade raka spåret till garderoberna. Blev dock ingen garderob därifrån,bara tillbehör till en garderob. Vi ska beställa från något wierd ställe. Men det kommer bli SUPER! 
 Sen hände inte så mycket den dagen. Var/är sjukt förkyld, kan inte andas med näsan och hostar 24/7 så känns jobbigt.
Sakerna jag(eller jaa mamma betalade ju)köpte därifrån haparanda var:

  • En stor mysig kudde
  • Skor<3
  • Ett databord som man kan ha i knäet(mammas ide)
  • En röd lampa
  • Hand-fot kräm tjoller
  • Två korgar,en byxhängare och en stång till garderoben

Och lite godis ofc...
Mamma köpte ju som vanligt tusen olika onödiga saker.. men summan av allt blev inte värst.



2-1

Ännu en vinst för Burträsk FF. Känns sjukt skönt att få vinna ! Var dock sjukt förkyld och nu är det bara värre. Menmen..imorgon blior det IKEA så ska inte klaga något mer.
Heejs



(Sjukt härlig låt av Edward Sharpe och The magnetic Zeros-Home)

måste göra något

Har ingenting att göra i helgen!
Någon som vill hitta på nogot?


träning

jaa idag har jag gjort det vanliga. Skola , tränat  och nu dator snart sängen. Men dagens träning var annurlunda. Vi tränade nämnligen småflickorna i bff. Det var kul, men dom lyssnade inte mycket. Var en riktigt duktig tjej som var väldigt uppmärksam. Efter det så tränade vi i alaget en vanlig lugn träning. nu blir det se film och bara ta det lugnt.


mentordagen



(bilder som har blivit lite till trixade är av julia,resten är tagna av alla möjliga)

RSS 2.0