Nu till moa



en av tusen bilder, lovar att de kommer snart

290911

Stockholmsresan med Sunnanå var super! Bortsätt från att jag skadade mig och kan inte spela ännu. Fick en rejäl stämpling(eller jag sopade till allt jag kunde i en tjejs dobbar.) Blåfärgen på foten är nästan borta men ömheten är kvar. Slå ett pass är rena plågeriet.

Annars så vill jag tillbaka till utlandet mer än någonsin! Håller på att ladda in alla bilder på bloggen men det tar sån tid.
Skolan är helt okej fast har ganska mycket. Imorgon är det svenska samt matteprov och spanska läxa. Nästa vecka är det fysik och kemi prov. Men annars så flyter det på. Har väl mina studer då jag bara vill spy på allt.



Det röda är alltså dobbmärken...aoootch


Mobilinlägg: Nästa Stockholm

Mitt internet i lägenheten funkar inge vidare så har inte kunnat he in någon bild från utlandet. Men det kommer! Nu är jag i allafall i bussen påväg till stockholm. Ska sova på vandrarhem och spela två matcher. Kommer hem(vad jag hört) klockan ett på söndagsnatten. Inte sån lugn helg,vilket jag egentligen skulle behöva, men det blir nog super! Nu är det bara att hallå tummarna på att matcherna går bra. Hadet!

From Rhodos

aao finns inte, sa forsok forsta.

Sitter har i ett spelruim tillsammans med Olivia. Galet varmt dagarna ut! Har varit med i olika aktiviteter (jag vann basta spelare pa planen i fotbollstennis. Maste ska ha varit ett trostpris. Fick ta emot en medalj pa scenen senare pa kvallen infor alla hotellgaster) vi har sprungit eller simmat varje morgon, ar helt slut i kroppen.

Nu ar tiden snart slut. Ska ut igen till solen och ta lite kort med Olivia:)

hejdå Burträsk/Skellefteå hello Rhodos

Vänskan är färdigpackad. Känns ännu inte som att jag ska utomlands om bara några timmar. Hejdå kramarna till Vendela idag känndes som förväl. Fick en klump i magen, löjligt I know.
Kommer bli så otroligt skönt att få fara bort från pissvädret och in till strålande sol! 
 Länktar däremot inte till flygningen..  inte nog med att jag ogillar att flyga men nu har jag världens förkylning på mig också.

Nu måste jag sova, en hel vecka med kusinerna kan inte lova mycket sömn. Godnatt folket och ses igen på onsdag nästa vecka!


idol kväll


110911

igår somnade jag vid fem tiden och det har sina följder. Är helt off, men hur mycket jag än försöker kan jag inte somna om.
Ena stunden fryser jag och i nästa håller jag på att hetta sönder, har ont i halsen..inte kry med andra ord.
Vill verkligen inte bli sjuk nu innan utlandet.

Dagen ska spenderas i skellefteå. Först fixa i lägenheten och packa hem lite kläder, efter det blir det att vara med Sofia,Vendela och Natasja. Tror att det blir bowling. kanoners!


     


vad skulle jag göra utan er?

Helt underbar lördag.
Började med att bff spöade södraungdom med 7-1 efter det for jag till allmän med personer jag saknar. Och efter det bastu.
Kan inte klaga(Eller jo min mobil stutade funka så om ni skickat något sms förvänta er inget svar. imorgon får jag tag på en annan)



(om endast tre hela dagar far jag utomlands med dig Olivia Holm♥)

Vilken fredag alltså

Hela kvällen har jag nu legat i sängen vid datorn. Sätt en skräckis själv och vänner avsnitt. Kunde ha varit bättre!


FREDAG

Skolan idag var en av de jobbigaste dagar jag varit med om. Inte för att lektionerna var så jobbiga men är sinnessjukt trött.
Ikväll blir det att umgås med en kompis och bara ta det lugnt. Samt ladda inför matchen imorgon med Burträsk. ( som är på IP imorgon klockan 13.00 )

Nu ska jag återgå till vänner programmet. Hejs


elin sluta puffa på fejjan

dagen:

- Specidrott

- Idrott samt två lektioner

- Kuta till halv trean bussen

- Träning

Nu har jag just sätt True Talent. Ska pallra mig uppåt till sängen snart. Måste erkänna att jag saknat min säng när jag sovit i stan.

I helgen har jag massor med altenativ. Vet verkligen inte vad jag ska göra.. har beslutsångest till tusen



Om 6 dagar far jag till UTOMLANDS! aaaaaaaaahghggghahaaa

Moa - When I held ya

Hallå.
Jisses så skönt det var i morse med sovmorgon. Vaknade däremot klockan tio och var super pigg. Strosade omkring i lägenheten lite för länge så kom försent till matten.
Efter två timmars matte så for jag och Vendela till Subway och köpte oss en "gotta-bit". Efter det blev det laga mat och träna.
Nu är jag själv igen i älskade lägenheten och funderar på att fara och köpa lite popcorn jag kan ha till pluggandet och Idol. Meeen vi får se.


om det kunde vara sådant schema varje vecka

Igår slutade jag klockan vid tre och idag börjar jag klockan kvart över tolv och har dubbla mattelektioner så jag blir ledig från matten på torsdag. GO NATUR!


GRATTIS JONNA!!!!

grattis på 18års dagen bästavän



känns förbaskat bra

Imorgon blir det spec-idrott, skola och efter det fotboll och sova i lägenheten. Om någon är ledig och vill göra mig sälskap efter träningen så slå en pling, 0730309344



Dagen

* köpt lite saker till lägenheten samt fixat det mesta

* jobbat på sunnanå a-lags match

* varit med Vendela



1-1.. har inte koll på vad jag gör som mittback

Dagens match med Sunnanå slutade 1-1. Tycker att vi borde vunnit, vi hade utan tvekan övertaget.
Jag är nöjd över endast en sak jag gjorde på hela matchen (eller kanske gjorde någon till bra sak), men det var iallafall en brytning som jag aldrig annars bruka klara av.

Idag har jag även flyttat in i lägenheten:D första natten blir imorgon. Känns OTROLIGT bra!

Igår hade 9orna disco på björnåkers. Jag tittade förbi ett tvärt vid kvart i elva tiden. Ångrar att jag inte for tidigare, nämnligen så att jag älskar discon;p. Men jag hann iallafall med en "tryckare" så får vara nöjd.

nu ska jag gå över till mamma som tjatar om att se vänner med mig. Hadet!


RSS 2.0