Musik tips? Kommentera

Var alltså vaken i 43 timmar innan jag slocknade. Inte så himla dåligt. Konstigt nog var jag inte alls så trött igår, är tröttare idag.
Igår var jag hemma hos timothy tillsammans med massa. Vi gjorde inte så mycket men det var ändå en kanon kväll. Plus att jag fick träffa Umeå borna igen.

Jag blev väckt av pappa klockan halv ett imorse(nytid) och sa att jonna ringt. Så jag pallrade mig upp och ringde tillbaka och blev förfrågad om att fara och simma.
Vi simmade 70 längder. Hur tråkigt är det inte egentligen att simma?
efter det så drog jag till farmora och åt.
Nu väntar jag på besked om hur kvällen ska se ut.



                                                       Helt galet vacker!


29 h och 30 min sen senast jag sov

Hela gårdagskvällen spenderades tillsammans med Marcus, Vendela, Fritz, Emil och Sebbe.
Vi gick bus eller godis, vilket visade vara en riktig höjdare! vi fick massor av godis, bla en hel bilpåse.
resten av kvällen spelade vi data och tv spel, pratade, såg skräckis, spelade anden i glaset uppe på Marcus vind, pratade ännu mera och käkade allt godis.
Kvällens höjdpunkter var då Fritz skulle visa sina otroliga skickligheter då det gäller hantera mopeden. Slutade med att han stegrade in i Vendela. Och uppe på vinden då Sebbe och Fritz satt i knä på varandra. Plus till utklädningen också!


Nu blir det bussresa hem och sova! Ikväll hoppas jag på att vara med Sofia



"skoldattan"

Sitter för tillfället inne på balderskolan med vendela natasja och sofia. Datorerna har inte lämnat vår sida sen dagen börjat. Koncentrationen på lektionerna är väl sådär.
Två lektioner kvar och fotbollsteorin. Funderar på att skolka, helt seriöst.
Senare ikväll blir det att fara och gymma med Jonna, bygga upp lite musklaaa



Ta mig tillbaka!

241011


Måndag:
Snosade tusen gånger innan jag orkade pallra mig upp för att fara till specialidrotten. Fotbollen var väldigt lugn, men efter den då jag skulle tapå mig mina byxor gick de sönder..igen.Gick omkring hela skoldagen i vendelas alldeles förstora mjukisbyxor. Såg ut som en pajas.
Under mattelektionen fick vi våra datorer, oj som vi länktat efter dessa! Dock fungerar den bara på skolan:(
Idag har några från min klass även planerat att ha ett lan på fredag. Inte för att jag gillar lan men de fick igång mig så nu är jag hur taggad som helst.

Nu= badet!



Klassåterträffen måste bli av på lovet! annars..


myt om sötaste dröm

Kvällen igår var helt okej. Vi såg en skräck(standar) och spelade alfapet. Har börjat inse att Robin är bland de roligaste kompisar jag har.
Idag har jag varit ute och sprungit annars bara legat vid tvn. Nu är det middag och buss till stan att se fram emot.
förövrigt hatar jag söndagar..vill inte att en helt ny skolvecka ska börja. Om vi inte får skoldatorerna imorgon kommer jag att bli pisst på Ove.


Snart främmen!

Snart kommer några pojkar och flickor hit. Vet ännu inte vad vi ska göra men hoppas på något kul.
Annars så har jag legat vid tvn och sovit hela dagen. Imorgon blir det att fara till skellefteå igen och möjligen springa.
Saknar fotbollen..och hatar teorin på specialidrotten, den spårar!


Nästa: SKELLEFTEÅ AIK


Fi** facebook funkar inte, känner att jag börjar brinna av

Är nu i min lägga med pakis. Pluggar stenhårt medans vi ser på youtubeklipp då de klämmer finnar. kan inte bli bättre. Nu blir det överflyttning till sängen och en massa GIRLTALK. 
(FACEBOOK ÄR SKRÄP)



                                            älskar dig ♥


Kvällen

kvällen spenderades med jonna lova och pau. Vi spelade spel, pratade a lot och var ute.
efterlänktad kväll vill jag lova! Får göra om det snart.
Nu blir det att sova och imorgon ska jonnis klippa mig samt fota till hennes arbete på skolan. Senare på kvällen blir det buss till skellefteå och sova där. möjligen med pakis.




                                                               söt♥


Läns

Länslägret i umeå var hur kul som helst. Trots att vi inte vann någon av matcherna (vilket vi egentligen borde ha gjort). Det gick bra för mig båda matcherna och fick göra ett mål som jag vette tusan hur den gick in.
Länktar sjukt mycket tills cupkommunal börjar!


sliten nanting se vanvettigt

Avslutningen idag med Sunnanå var riktigt trevlig. Vi lagade förrätt,huvudrätt och efterrätt tillsammans.
Stannade dock inte så länge. Är hur sliten som helst, skulle helst bara sova hela dagar. Imorgon blir det svenska prov och en sjukt dryg skoldag. Och efter det kanske jag ska på 3-60.
Fredag är det läns som gäller. Länktar !


Lagfest

Årets lagfest var sjukt kul! allt började med mingel, bildspel, frågetävling och film från våra matcher som morgan spelat in. Jag fick även en liten Hello Kitty resväska som pressent för att jag flyttat till skellefteå. TAACK!

Senare så for vi vidare till ostkällaren där både herr och dam laget var samlade. Vi blev indelade i lag som vi senare tävlade i mot andra. mitt bord/lag kom tvåa (tror jag?). Vi åt även mat samt hade prisutdelning av massa saker. Jag vann snyggast mål samt bästa spelare. Blev hur glad som helst!
Resten av kvällen dansade, pratade, sjöng vi och hade det bara hur bra som helst. usch så mycket jag gillar mitt lag alltså!




                                                                      ♥


(bilderna tagna från pau)

Fredag med Vendela

I fredags så tillbringade jag hela dagen tillsammans med Vendela. Vi var dels inne i stan och i min lägenhet.
Köpte en pizza vid elva tiden och åt tillsammans i min säng. Somnade strax inpå. Eller vendela iallafall. Sendan dagen efter var det sista matchen med sunnanå som avslutades med vinnst. Trivs verkligen inte som mittback gick inge vidare den matchen.




Detta helvetets pluggande

´Jag vill bara bränna böckerna. Är helt slut. vill sova. Vill ha lov! Vill ha helg.



Förtjänar den verkeligen! ^


111005

Sitter som vanligt i längenheten och pluggar(ser tvprogram). Jag måste dock erkänna att jag saknar hemmet. Mitt egna rum. Men mest av allt saknar jag förra skolan och förra klassen. Inte för att jag har det dåligt nu men jag hade det så fruktansvärt bra förut. Skulle mest av allt vilja tillbaka till burträsk och gå skola, spela fotboll, bo och vara med vännerna där.

Nu snart kommer William hit till lägenheten. Tur att jag har honom!


RHODOS 2011



Agnes prövade min BH och blev förälskad. Senast hon var på stan bad hon om att få köpa sig en samt köpa spets trosor för att hon sätt att jag hade det.



Det blev lite för spännande för Agnes, hon skrek på farmor och gud vet vad medans hon åkte "soffan".


Jag och Olivia vann bästa spelare i fotbollstennis och fick oss var sin medalj

RSS 2.0