Lördag
Igår kammade vi hem 3 poäng och hade lagfest. Eller man skulle kunna kalla festen för matkalas med tanke på hur mycket vi åt. 3 familjepizzor, 3 olika kaksorter och chips. Hade ont i magen hela kvällen och kände mig som en uppsvullen kossa. Annars så dansade vi hela kvällen. Gjorde så mycket headbang att min nacke idag är helt död. Kan knappt hålla uppe huvudet idag. 

Sammanfattning av kvällen. Bäst!

Vita långhåriga


Hur söta är inte mirres katter? Vita långhåriga.. Jag bara smälter! 

KvällsfikatKvällens boll träning måste landa på top 20 roligaste träningarna. Så det känns väldigt lovande inför matchen på lördag!  Den är hemma på IP klockan 14.00 mot spöland. 


Sommaren över->Deppen kommer


 
Visst är det otroligt att jag direkt sommaren går över så blir jag trött och halv deppig. Nu tror jag det beror på min dåliga sömn i flera nätter i rad och att jag är stressad inombords. Stressad för vad som komma skall: Kommer jag få mig in på något bra college? Kommer jag få bra på SAT provet? Kommer jag vara lika trött och sliten imorgon som idag? osv. Men som tur är har jag mina älskade helger. Denna helg så väntar en massa roligheter. Däribland hänga med Mirre och hennes kattungar, match och lagfest. Vad vore jag utan mina helger?
 

IcebucketchallengeVideo och de nominerade kommer senare på BFFs Facebook sida😏 #ALSicebucketchallenge #icebucketchallenge 


@burtraskFFFredag
 
Dagen började med bara en massa elände på jobbet. Jag ramlade, trimmern jävlades osv.. Men jag tog mig igenom det och for senare mot Skellefteå för att vara med min älskade Jonna. 
Lucy som jag var så taggad på att se på bio var inte alls så bra som jag förväntade mig. Den var komplicerad. Tror att jag måste se den igen för att förstå allt. Efter det drog vi hem till Jonna och såg en till film, Ever after. Gud så bra den är! Den måste alla se, den ränt utav ÄG. 
Vid tolv drog jag mig hemåt med bilen full av onyktra passagerare. Det spelades gammaldags musik och sjöngs/skreks för fulla halsar. När vi anlände i Burträsk gjordes det varma mackor med svampsruvning. Tror att Pamela kommer älska mina klipp jag spelat in. 

Sammanfattning. En otroligt välbehövd kväll med min bästis. Nu när vi inte bor 100m från varandra ses vi allt för sällan. Men som citatet lyder: true friendship isn't about being inseparable, it's about being separated and nothing changes.

Godnatt allihopa. 

I vanlig ordningHur är det med mig? Jodå livet knallar på i vanlig ordning. Vaknar upp av låten "If I die young" kl 06.15, snoozar några gånger och vill inget annat än ligga kvar i sängen. Går upp, klär mig, fikar och cyklar till jobbet. På jobbet gör jag olika sysslor, just nu är det mest trimning och rensning. Klockan 11.00 är det lunch och sovpaus. Får panik varje gång jag inte äter hemma för att då missar jag min sovstund. 16.00 slutar jag jobba och far hem till tvn och maten innan jag lämnar huset för att fara och träna. Sedan sist men inte minst far jag hem igen, sätter mig vid tvn och datorn på samma gång. Tvn är bara på för ljudets skull. Datorn är i fokus. Moviescen är mest använt för tillfället på grund av att jag måste redigera klart min fotbollsfilm så jag kan påbörja mitt college sökande. Men jag bor även på swefilmer.com. Älskar den sidan! 
Efter lite av detta går jag och lägger mig. 

Så ser mina dagar ut i stort sett. Men imorgon är det fredag och det innebär ingen träning och att vara vaken sent. Imorgon ska jag till Skellefteå för att vara med Jonna. Vi ska äta tillsammans och se filmen Lucy. Är helt i extas efter att ha sett trailern till den filmen. OMG så bra den verkar!! 

Ha en fin fredag allihopa.

KalasIgår hade jag och Jonna kalas för Emelie och Pow. Jag gjorde tårta på fem minuter med hjälp av mamma och Emelie hade med sig en massa annat gott, även ett paket till Pow bestående av kattgodis. 
 Vi kilade ner till kisse som bor hos mormor och morfar för att ge henne presenten och tårtan. Hennes tårta var någon lite lyxigare kattmat. Tror hon blev rätt nöjd. 
Efter det for vi vidare till Jonna för att äta ännu mera och se världens, eller åtminstone årets, bästa film. Maleficent. 

Fredag

Min fredag började med att jag Paulina och Lova drog till Umeå och shoppade lite. Efter det så for jag till Olivia för att fiska kräftor som vi gör varje år. Vi fick 14 stycken efter första rundan vilket är väldigt bra med tanke på att de flesta inte fått någon kräfta i år.
 Jag besökte även Jim som bjöd på födelsedagsfika. Måste säga att han och Malin varit väldigt duktiga på att baka. Grattis igen Jim!

Det var min fredag, här får ni några bilder. Grattis i efterskott Emelie


 
Igår fyllde Emelie år. Jag kan inte annat än tacka mamma som anmälde mig till lucian för ungefär två år sedan. Om det inte vore för det hade jag nog inte känt dig just nu.
 Hur kan två helt olika personer vara så lika? Du betyder så mycket för mig min vän. Grattis tusen gånger om bästa du   

Pow 1 årIdag blir min kisse ett år. Jag har ännu inte köpt något till henne men det planeras kanske om ett kalas nästa vecka. Då ska jag fixa något bra!

Min helg

Fredag
• Jag och syskonen Backman for till Jim och red på hans mammas häst. 
• Jag for till kalkbruket, en liten håla med vatten där någon även satt upp en studsmatta. 
• Jag Jonna och Emelie hade vinkväll, fast jag höll mig till vatten. Vi gick ut på Olles och jag var chaffis för bl.a. min bror. Lördag 
• Jag for på kalas i Bygdsiljum där vi på bilden nedan firade Julia som blivit 19 år. En riktigt mysig och lugn kväll. Vi lekte lite lekar, pratade och åt såklart go saker. Julia hade gjort värsta pyntningen i hennes lilla hus på gården. Är lite avundsjuk på att hon alltid är så kreativ.
 
Söndag 
• Åkte ned till Sundsvall och spelade match mot storfavoriterna Sundsvall DF. Vi lyckades få med oss ett poäng och jag tror att alla i mitt lag var riktigt nöjda!

Min saknade hemska källare

 
I detta rum skulle jag vilja befinna mig i just nu. Den kalla och hemska källaren på Odlarvägen 16. De få gånger man vågade sig ner dit för att sova, sov man som en gud. Och just nu när det är så kallade tropiska nätter skulle det här svala rummet vara perfekt. Mysa ner sig på den halvan av dubbelsängen som inte har några ben utan har dubbla madrasser som gör att man sjunker ner i den ungefär som figurerna gör i deras sängar i tecknade filmer. Nä fy, där skulle jag ge mycket för att få sova inatt. 

RSS 2.0