MåndagBlev inringt på jobb idag, imorgon är det också jobb sen får vi se vad som händer. 

På torsdag är det Valborgs och så vitt jag vet ska jag hålla hus i Burträsk. Annars har jag väl inget mer att säga. Ha det!

Lördag

Efter en sur seriestart. Som jag inte riktigt smält än och den gick inte alls som planerat blev det ändå lagfest. Och den blev mycket bra! Tur vi lyckades med något i alla fall.

Tack för en kanon kväll tjejer och tränare!

Pippi

Var Pippi på världsboksdagen på Sörböleskolan.Har jobbat två dagar på sörböle och en på Liljegården. Det är verkligen stor skillnad att jobba då man vet namnen på alla. Det blir så mycket roligare och lättare. Trivs faktiskt riktigt bra på de ställen jag varit på! 

Ikväll ska jag ungås med mins tre blondies. Vad vi ska göra återstår att se!


Sista strand bildenSista strand bilden tagen från Thailand. Jag minns än idag hur otroligt less jag var på att sola. Speciellt den här dagen. Jag kände mig svimmfärdig och uttorkad. Så man kan väl säga att vi for i rätt tid. 
Men jag saknar vårat chill liv och vår bränna. Skulle inte tacka nej till en resa tillbaka.

Men titta

Första gången på väldans länge jag är på första sidan. Inte så tokigt. Här får ni en gratis läsning ur norran. Julia har sagt några väldigt sanna och vältalade ord, "Vi har världens bästa gäng".

Ett år sedan
Då var det söndag igen. I helgen har det varit kalas, match och bad. Frida fyllde år och vi lekte en massa lekar, matchen vann vi och spelade riktigt bra(!) och badet var med några av mina bästa vänner. En riktigt bra helg, fram till idag. För att idag är det exakt ett år sen farfar dog. Tankarna går till honom den här söndagen..

Min lila familj


Korsa ögatVad har jag för roligt att berätta idag då?  Nja typ ingenting. Ikväll ska jag på kalas hos Frida som har fyllt 20 år. Imorgon har jag match. Sen vet jag inte vad som händer mer i helgen. 


FlasklammIdag har jag besökt Sofia som var baby sittare för ett litet flasklamm. Typ det sötaste jag sett. Direkt vi ställde oss upp började lammet springa efter våra ben och eftersom golvet var så halkigt var det som att se Bambi på hal is. 

Imorgon så ska jag iväg och jobba på sörböleskolan åk 1,2 och 5. Är riktigt nervös! Men det ska nog gå bra.

Lite hyss


Så här får man inte göra så berättar inte var jag är. Ni som vet ni vet. 
Klättrade inte ända upp men fick mig en bit. Blåste nå fruktansvärt och blev kallt om händerna så tänkte att toppen får vänta nån dag. Fick iallafall en fin bild på Burträsket. Dock ingen bra selfie som visade hur högt upp jag var.

TorsdagSkypat med en tjej från LIU,  promenerat och nu är det soffläge. 
Är så trött att ojoj.. Kan bero på att jag tryckt godis och ätit jätte onyttigt sen måndag. Anledningen till det är att på måndag så ska jag och Lova ta tag i livet och börja äta och träna bra. Så efter söndag är det slut på onyttigheter. Hur det ska gå är en väldigt bra fråga. Men jag är taggad! 

Morgonruffs


 
Min morgon frilla har sina ups and downs. Oftast vaknar jag ungefär som på bilden. Ruffsig framtill och tok platt bak. Men det är ju ändå rätt snyggt. 

Ikväll har jag coopertest med laget. Varje gång vi har test får jag sån ångest, vill verkligen prestrera. Dock så har jag träningsvärk/ont i typ hela kroppen sen måndags matchen. Menmen.. alltid skönt efter man gjort bort det! 

That's so trueInte för att vara sån menSen så hade vi ju inte borta Julia Skoglund, Matilda Forsslund, Emmeli Hageräng.. Nämen det är bra norran, oss behöver ni inte intervjua för ni har ju sån stenkoll. Nästan helt korrekt. 


Snapchat uppdatering

För er som inte förstår vad emoji figurerna på sidan om namnen på snap betyder. Sjukt bra uppdatering snapchat!! 

#selfie#selfie. Nämen shit vad jag tagit selfies senaste. Jag brukar aldrig göra det annat än till snapchat men nu sparas det bilder hit och dit. 
Ljuset från min lägenhet är helt sjuk. Får så himla blåa ögon. Lööv it! Haha ta mig inte seriöst.

Snart är det match mot morön. Vi ses!

Söndag

Sovmorgon till tio, därefter brunch och promenad med Moa. Jag räknade sedan ut att vår promenad tagit två timmar. Vi måste ha ålat oss fram för så långt gick vi inte! 
 Efter det så såg jag att vi i laget fått oss ett löppass av Palle så då vare bara att he sig ut igen. Jag tackar vädret som gjorde det hela väldigt mycket lättare att ta tag i. 

Nu sitter jag och solar i väntan på käk och mot kvällen så blir det skräckfilm med mina burträskare. 
Hektisk och händelserik söndag, som jag vill det ska vara. RSS 2.0