Gameday

Snart bär det av till Stockholm och match. Känns kul men samtidigt är jag rätt så krasslig så hoppas att jag kommer kunna prestrera.
Kommer att komma hem vid 11 ikväll så är gode glad att jag har sovmorgon imorgon annars hade det varit kämpigt med tanke på hur tidigt jag brukar lägga mig.
 

Släckten är värst men bäst

 
 
Ikväll har jag varit med mina saknade kusiner. Jag och Oliver tog massa egopics som ni ser ovan.
Vi spelade massvis med fotboll nere i hobbyrummet där jag och Olivia fick storstryk av Melvin och Oliver samt lekte lekar med de vuxna. Haft en bra kväll!
Nu skas det vilas och sovas, taggar match imorgon i Stockholm. Godnatt♥

Källan till det Joel sagt

Det var någon som ville ha källan till det Joel sagt så here u go. Klicka HÄR.

Fredag

Äntligen hemma i Burträsk.
Ligger i favvo soffan med en godispåse i högsta hugg. Imorgon blir det att sova ut länge och efter det se både fotboll och hockey.
Fortsätt fråga och ha en fortsatt trevlig fredagskväll.


Haha jag och skolan...

Om vi skulle ta bort all tomrum så skulle alla människor på jorden rymmas i ett enda äpple. Dock skulle äpplet väga lika mycket som alla människors vikt sammanlagt.
Någonting att fundera några extra gånger över.

Fick även höra en cool sak av Joel idag.
Vi svävar och kan inte röra någonting. Eftersom alla elektroner är negativt laddade stöter de ifrån varandra och därmed är det alltid en jättejättejätte liten yta mellan oss och vad vi rör. Men eftersom den är så liten så märker vi den inte.
 
Tycker sånt här är galet intressant men kan inte fatta att det är sant.
 
 
 

Fråga på

Matilda bad mig idag att skriva ett roligt inlägg men tyvärr har jag ingenting roligt att dela med mig just nu. Kanske imorgon då vi har fysik Ove kan berätta någonting sjukt som jag kan skriva om.

Men jag ska iallafall köra igång en frågestund så kanske jag har någonting lite mer intressant att skriva om.
 

Tisdag

Gårkvällen var riktigt trevlig. Åt som ett psyk onyttigheter så har nu bestämt mig för att inte röra en ända gosak till på veckodagarna utan vänta till helgerna! Iallafall så var jag med Olivia och Moa. Jag och Olivia fick överskott av energi så vi började tokdansa under en lång tid till Starship, och efter det la vi oss alla i soffan och såg Skönheten och Odjuret. Sedan somnade jag tillsammans med födelsedagsbarnet.

Jag har just tränat och ätit blodpalt och ska iväg till norrvalla om en halvtimma för att se mitt älskade Burträsk träna. Efter det blir det bums isäng.
Hejsvejs.
 
 

Blekare än allt

 
Kul att jag smälter in i den vita väggen..


17 och ett halft år

Grattis mig själv på 17 och ett halft år.
Kan knappt tänka mig att om bara 6 månader är jag 18. Som jag längtar! Kan knappt bärga mig.
Jag fyller en måndag så kommer ägna all min tid den veckan åt att ta körkortet så jag har det innan påsklovet som börjar på fredagen samma vecka. Kan bara tänka mig friheten av att kunna ta bilen och fara var man vill utan att man måste släpa med sig sina föräldrar. 
Oj så tragisk jag är.. men 18 är faktiskt en stor dag!
 

Måndag

 
Min dag började väl kanske inte sådär jätte bra.. Försov mig till halv tio men som tur var började vi inte före kvart i så jag hann med nöd och näppe till lektionen. Kände mig som en zombie hela dagen, hungrig var jag också. Hatar skolans mat..
Efter det var det hem, på med träningskläder sen vidare till norrvalla för att köra mjölksyra träning.
Imorgon kommer Moa hit och sover. Idag är det nämnligen hennes födelsedag och jag missade "kalaset" i lördags så jag ska bju hem henne till mig nu istället och återgälda min frånvaro. Kommer bli kanon!
 
 
Grattis!!!!!!!♥

Min helg

Ett tag sen sist.

 I fredags åt jag på tatung med Olivia. Vi åt plankstek och bananasplit, tror aldrig jag varit så mätt någonsin!
Dagen efter det var det match som väntade. Sunnanå mot Gustafs. 13-0 blev slutresultatet och jag fick göra debut och en assist. Helt okej inhopp, gjorde då inte bort mig.

Efter det så var det lagfest(inkilsfest). Vi nykomlingar höll i en festen och om de andra i laget tyckte att vi gjorde bra ifrån oss blev vi inkilade. Riktigt kul faktiskt.
Kom hem vid två tiden kanske men höll mig vaken brano för länge. Så idag är jag som ett levande lik. Det ända jag orkat göra var att fara till makeupstore och fått en sminkningslektion och äta onyttigt. Men det är väl så de flesta söndagar ser ut.




U'r so cute my friend

 
Idag har det varit full rulle sedan klockan 08.15. Specialidrott, skola med prov och annat jobbigt, träning och efter det friskvårds. Finally ligger jag i sängen. Mycket senare än jag brukar vara i sängs med svenska papperet i högsta hugg. Imorgon är det LÄXFÖRHÖR alla i min klass inget jäkkla prov.

Godnatt.

Sjukaste


Om man har tillräckligt mycket kraft kan man trycka ihop 7 miljoner människor i en knappnål.
Sjukaste jag hört men det är sant.
 
Med det säger jag godnatt.
 

 
 
 

120917

Då var man hemma efter en stenhård träning. Eller ja för min del, jag sprang omkring med vad som kändes som hela mitt kylskåps innehåll, så det var lite tufft. Nu skas det plugga lite och efter det ska jag se Happily N'Ever After. Hoppas den är bra. Älskar prinsess filmer!
 

Älskade Burträsk

Då var man tillbaka i lägenheten. Skulle dock vilja stanna i Burträsk en hel vecka till. Kan knappt fatta att jag säger och känner så. Förut ville jag bara bort därifrån.
Men nu ska jag verkligen inte klaga för min lägenhet är helt gudomligt bra och mitt schema i skolan är galet också. Imorgon har jag sovmorgon och slutar tidigt och på tisdag går jag bara till halv tolv. 
Nu blire Magic Mike och sängliggande.
Godnatt!
 

Upp i ettan!

Burträsk spelar nästa säsong i ettan. Herregud vad glad jag är!
Dock önskar jag mer än allt att jag kunde ha fått spela den här matchen.. skulle känna mig mer delaktig då.
Men fyfasen vad bra ni är. Grattis allihopa!
 
 

Snälla vinn

Hemma i Burträsk. Som jag sätt fram emot denna fredag. Att få fara hem, äta god mat, inte ha någon träning, äta massa godis och sova tills ögonen inte kan vara stängda längre.
Att det vore en omställning med träning att fara till Sunnanå det visste jag redan. Men att det skulle bli så här tugnt det hade jag inte trott. Okej nu har det varit extra hårt i veckan och det kändes må jag säga. Är överlycklig att få vila idag och resten av helgen. Vi har ingen match sat säga.
Imorgon how ever, har Burträsk sin sista match. Ni måstemåstemåste vinna!
Om BFF nu skulle vinna och Åkullsjön förlorar så är de (känns konstigt att inte säga vi..) upp i ettan! Jag ska komma och hejja rösten av mig. Hoppas ni alla är laddade för imorgon är det sista chansen.
 
 
 

Längtar så jag tror jag spricker

 
Komsi komsi

Om varje dag vore som denna var

Saknar hela gänget, hoppas på en reunion någon gång snart!


Onsdag

Hejhej.
Idag på en lektion när jag sa att jag måste sluta tidigare så jag hinner till min träning så svarade han att det bara finns två måsten i livet. Jag och Sofia började komma med massa dumma och bra förslag men man måste vara ganska djup för att komma på dem.
1. Man måste dö
2. Man måste välja (ta beslut)
Men då brainstormade jag och hittade på ännu ett måste.
3. Man måste åldras
 
Det var det jag tog med mig från dagens alla lektioner.
Nu ska jag plåga mig igenom slutet av vad som måste vara världens sämsta film.. Raise your voice. Se den inte.
 
 
 
Saknar sommarlovet

Guuuuuuuu se trött

Då har ännu en löpträning passerat. Tyvärr är jag inte stolt över mig själv denna gång. Faan att man ska ha så dålig kondition. När fotbollen slutat ska jag springa varje dag! (får se hur det går att hålla det)
Nu är jag hemma i lägenheten, åter igen trött men måste läsa på fysiken... efter det blir det bums i säng.

Godnatt på er.
 



Dags att lill skruttan kommer och sover över snart!

Saknar dig

Helsikke (hrm, Martti) vad trött jag är! La mig tidigare än någonsin igår så att vara så här trött nu borde inte gå.

Nu ska jag slänga i mig lite mat och efter det bege mig vidare ut i staden. Längtar redan efter sängen men den får vänta!
 
 
Kom hem snart

What a feeling

Kortfattat.
Min helg bestod av match i stockholm där jag nötte bänken, massa resande med buss och flyg, sovande i mängder och mat till fördömelse. 
 
Helgens höjdare:
När vi vunnit och Helen satt sig ner på knä och tackade gud. Samt glädjen alla visade efter att vi vunnit. Så det borde vara efter varje vunnen match!
 

Måste ses

Typ det roligaste jag sätt. Gjorde min dag! Kolla HÄR.

En som gillar att ta egopics även på andras datorer och mobiler


Det finns en första gång till allt

Jaa då har ja varit duktig och tvättat. Men tyvärr gick det inte lika bra som förra gången.. Blanda aldrig ett rosa lakan tillsammans med vita kläder. 


Hatar att stiga upp på morgonen



 
Onsdagar.. så jag hatar dessa dagar. Skola från 08.15 till 16.00 stressa till träning som börjar en kvart efter jag slutat och efter det tvätta, laga mat, jaa u name it. Allt skas göra dessa onsdagar. Måste dessutom tränga in lite pluggtid. Skulle kunna ge mycket för sommarlov igen men det är bara att bita ihop och njuta av att hälften av skolveckan är bortgjord.

Löpning

Uppvärmning i mycket god fart, långa intervaller som jag inte tränat på nästan någonting under hela året, 10 sekunders intervaller, nerjoggning, knäkontroll samt stretch och egen styrka. Detta var vad min träning bestod av.
När jag först gjort uppvärmningen var jag slut men det var ingenting i jämförelse till de långa intervallerna. Damn! Stolt över mig själv att jag klarade de. 10 sekunders intervallerna gick däremot bra.
Det känns bra att ha gjort bort det här. Nu blir det film med Olivia som är på besök. Over´n out!
 

Unbreakable love

Trots att jag somnade tio igår och slutade halv 12 så är jag tröttare än någonsin förut. La mig och sov det första jag gjorde då jag kom hem men det hjälpte inte mycket. Snart är det löpning, som jagn gruvar mig!, och efter det blir det att lägga sig och sova igen.
 
Bilden är tagen från min stuga. Jag och Pau♥

Slumber Party

Vad har hänt idag då?
Jag har varit på skolan och tagit klasskort. Gjort kycklingsallad. Tränat min första träning med Sunnanå (skitjobbig men jätte kul!). Pluggat lite och nu sitter jag i min älskade säng. Funderar på att göra en riktig tidigkväll och lägga mig nu. Imorgon går jag skola till 11.30, skönt!
 
Nu är krafterna i fingrarna slut. Godnatt!

Matchen

Ännu en super sur förlust på hemma plan. Det som känns mest jävligt är att vi hade spelet och jätte fina lägen gång på gång. Självklart också att jag "slutade" med en förlust. Men fick göra ett mål så det får jag väl det jag får ta med mig från denna match och att vi gjorde en fin avslutning.
Jag skulle vilja skriva en hel radda negativa saker om tre personer som sprang omkring på och utanför planens sidlinjer men jag har inte hjärta nog att göra det. Men ändå.. Herreguuuuuuuuuuud!
 
Fy jag orkar inte tänka på det mera. Godnatt!
 
 

8 fotbollspass den kommfande veckan

Damn. Kollade just in träningschemat med Sunnanå. Denna vecka kommer att kännas i kroppen!

 



Some nights

Frukosten är i trådd. Nu skas det vila ett tag innan promm och lunch.
(Burträsk-Spöland/vännes IP 14.00)


RSS 2.0