Nummer 2


 
Imorgon äre dags för match igen, denna gång svenska cupen. 

Saturday

I lördags var det match igen som gällde där vi mötte ASSI, serieledarna och även vinnare av serien några år i rad. Vi stod upp mot dom riktigt bra fram till 86 minuten där de satte 0-1 som blev slutresultatet... Riktigt surt! 

Trots detta så for jag och tjejerna på bilderna nedan till Paulina för att grilla och mys dricka lite. Riktigt trevligt och maten blev sååå god. Älskar halloumi osten!
 Tack för en bra kväll tjejer!


CandyWord ^

MopajjaIgår hängde jag lite med Moa, vi åt popcorn och pratade ikapp lite om vad som hänt sen sist. 

Annars då, jag är helt stört slut i kroppen. Måste ju vara för jag börjat träna på riktigt sen skadan och jobbar varje dag. Men på fotbollen känns det verkligen som jag har stenar i skorna och har någon som drar mig bakåt då jag springer. Förhoppningsvis hinner jag kurera mig idag då jag missar träningen på grund av jobb på återvinningen.

En ny jobbar vecka
Två från i lördags. 


Tillbaka till verkligheten och en ny jobbar vecka. Hittills har min dag inte börjat så bra då gatorn bara krånglade. Men nu är den igång igen så kanske jag får någonting gjort!

Pink Ladies
Älskar färgen på vårt borta ställ!! Matchen i sig behöver vi inte prata om. 

Recap


Fredagen bestod av lite festligheter tillsammans med dessa på bilden. Vi gick ut på calles som jag inte hade några förväntningar på men det blev en riktigt lyckad kväll! 


Hela lördagen spenderades med Paulina där vi först for på Max och köpte oss ett minimål, sedan begav vi oss till Burträsk. I btk serverade pappa oss en as god club sandwich till middag och efter det bestämde vi oss för att ta en 30 minuters nap som blev till en timma eller mer. Vi båda var halvt döda men vaknade tillslut tack vare att Lova hoppade på oss. Helt vimmelfärdiga drog vi till Moa och spelade ett riktigt kul spel, #opassande. 
Paulina sov även över hos mig och jag tror aldrig jag somnat efter eller vaknat före henne. Rätt sjukt. Iallafall, lugn och mysig lördag. 

Fingrarna visar antal mål de gjorde.

Söndagen bestod av massor av fotbollstittande. Först Agnes som spelade sen Olivia i SSK. Efter all fotboll blev det hem och äta middag med mormor samt se film med mamma. Riktigt bra söndag! 


Igår spelade jag min femte match, min andra med Morön och min första 90 minutare sen jag bröt foten. Jag tror aldrig jag varit så nervös inför en match någonsin. Var orolig att inte hänga med i tempot osv för att jag fortfarande är rätt ovan att spela. Men det gick faktiskt bättre än jag förväntat mig och gud så kul det var! Som jag saknat fotbollen alltså... 1-0 till oss blev det. Att man alltid ska bli så vacker på action  bilder.Här är vårt lilla gym som vi har på jobbet i garaget. 
På rasten idag körde jag och Yvonne spinning. Jag tänkte att jag skulle köra lätt och försöka få igång kroppen igen efter matchen men istället blev det ett intervallpass på typ högsta växeln. 


Pelle svetsade ihop en del till gatorn. Tycker det är rätt coolt när folk svetsa och håller på så att det flyger gnistor.


Avslutar detta inlägg med en bild från efter dagens träning. Jag känner mig överkörd just nu och ska bli stört skönt att få sova. 

Godnatt!

Torsdag
Samma gamla visa. Klar jobbat dags för träning. 

Eftersom farmor var borta idag så fick jag äta lunch med mormor. Vi får på edelvik, de hade sjuk många olika sallader som var riktigt goda! De hade bättre lunch än världshuset enligt mig. (För er som inte vet är det två av få ställen man kan äta på i lilla Burträsk).

Back at it

Man kan säga att jag inte haft en lugn stund sen jag kom hem till Sverige. Kom hem fredag midnatt, gick upp tidigt lördagen för att fara ut på en löptur med Palle för att få igång kroppen inför match som jag blev uttagen till. For på match i Ö-vik spelade 45 minuter(!!!), gick helt okej med tanke på omständigheterna med foten och jetlaget.
I måndags började jag jobba så nu blir det upp å hoppa varje mån-fred klockan 06.30 och jobba till 16.00 för att sedan bege sig till träning som jag har 18.15 mån-fre i Skellefteå. Plus match då någon dag.
Förutom allt detta har jag hunnit med att fara till mormor och morfars stuga för att träffa pow, hjälpa kusinen med några skolsaker, vara med Emelie, Moa och mina tre hjärtan samt sett bio med Olivia och papporna. Att jag känner mig så pigg som jag gör är helt sjukt men det kommer väl ikapp mig snart. Aja, det känns iallafall sjukt bra att vara hemma! Längtar till kommande helg då jag förhoppningsvis hinner träffa fler kompisar.

RSS 2.0