Midsommar ♥

Hejsan, igår var det midsommar. Herre vad kul vi hade!
Hela resan till brännvattnet började med att alla fyra familjer samlades. Alltså Wikströms,Norlund,Marklund och Schönfeldt (inte william,han var i Filip W stuga, och pappa var redan i min stuga i brännnis). Vi samlades allihopa med cyklar redo för att cykla 3 mil. Det känndes ganska jobbigt för att klockan var bara 10. Men vi for iväg allihopa.
Efter helvetets backen så tog vi en paus och drack dricka + åt en klubba. Albin var helt slut så han fick ta en bilgodis påse som egentligen Tim och Jackob skulle ha delat på för de kom först upp.
Se var det tack och lov en ganska lång nerförsbacke ända ner till dit vi skulle äta nästan. Vi åt på ett härligt ställe. Det var en svajig bra där som vi tjejer satt oss på och åt medans Olov hoppade och gungade på bron så vi skumpade där vi satt. Vi åt någon slags wook med kinapinnar. Det var svårt! Lova försökte hjälpa mig fast jag kan inte säga att jag blev så mycket bättre. heh.
Efter maten så var jag och Elin på tå. Vi spurtade nästan hela vägen till Storbrännan endas för att man vann ett pris dära. Jag trodde aldrig killarna skulle släppa förbi oss. Men Jacob blev trött så han saktade ner då gjorde Tim också det.
Jag och Elin vann en gottoblandat påse. Killar vi pissade på er!
Efter den långa cyklingen körde vi massor med lekar som Tina,Petra och mamma hade årdnat.
1. Tinas lek var att gå tipps runda och svara på frogor som handlade om oss familjer. T.ex vad har Alice och William för nummer på fotbollströjorna.
Jag kom tyvärr sist på det fick bara 3 rätt av 12.
2. Också Tinas lek. Man skulle snyta ut gélehallon ur näsan och den som kom längst vann. Där vann vårat lag!
Sen försökte vi oss på en annan lek då Lajja och Fredde skulle svunga en korv, som släpade i marken från midjan, och ta en tugga av den. Men snöret var för kort så det gick inte. Såg sjukt ut. hah
3 Sen spelade vi (våran lek) fotbollsgolf. Vi börjar jämt bortanför vägen och kör ner till stranden där våran stuga är och försöker pricka en hink vi grävt ner i sanden. Minnst antal skott vinner. Vi vann igen!:D

Efter den leken tog vi det lungt och bara slappade. Eller vi spelade fotboll och körde fyrhjuling. Men det kallade vi slappa då.
Sen körde vi vara två lekar till.
1, Petras lek. Då skulle man ha en kikare felväg och ballansera över en träplanka. Vi vann igen.
2, Galen panna. Elin vann hon var scoobidoo. Albin hade skrivit så hon kunde gissa ganska snabbt.

Vi fyra tjejer var också och plockade blommor på något ställe till kransar ( eller det var tänkt så men alla gav upp ).
Pappa gjorde istället en "jätte" fin midsommarstång i mini format. Såg mera ut som gräs lindat runt en pinne. Men det var ganska charmit.

Vi la oss vid halv 3-4 tiden pga att killarna ville sova. Det ville man inte!

Nästa dag, alltså idag. Så väcktes vi klockan 10. Jag,Elin,Tim,Tina och Petra cyklade hem medans alla andra åkte och körde bil. Men det var ganska kul ändå. Inte alls lika jobbigt som på vägen dit!!

Nu har jag just ätit lunch hos Lova och ska snart dit igen. Elin och våran familj ska dit och äta surströmming.

Imorgon har jag match kommer att vara DÖD med det kommer ändå bli kul!

Papporna fick spö av oss barn på fotbollen och vårat lag vann alla tävlingar så midsommaren har varit jävligt bra iår, hah.

Lova tack för hjälpen med bloggen.<3

Puss// Alice


Kommentarer
Postat av: Anonym

Så kul vi hade! <3

2009-06-21 @ 22:22:53
URL: http://musiklowa.blogg.se/
Postat av: Anonym

heh

2009-06-22 @ 14:51:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0