Malaysia, Lang Kawi

Malaysias tur.. 







Eftersom vi ska stanna i Thailand över en månad fick vi lov att göra ett visa run. Så vi drog oss från koh lipe till Malaysia. Det var här jag och Mirjam började på vår resa utan Paulina och Jonna. Det var även då vi började ta tag i våra liv och började träna oftare.
 När vi var i koh phangan träffade vi killen på sista bilden. Ruan von wyk, något. Vi höll kontakt med han lite och träffade han igen på koh lipe. Så han hakade på mig och Mirre till Malaysia. Vi tänkte att det skulle bli jätte bra och kul att ha med någon som gillar att göra saker. Men det första som hände var att vi hyrde bil för att fara på andra sidan Lang kawi och va på de finare strändern. Men han ville hellre köra omkring till alla dyra resorts för att titta. Så det hela slutade med att vi satt i en bil dagen ut. Eller ja vi fick ju se två fina, svindyra hotell och ett vattenfall. Vattenfallet var det ända positiva med dagen. Dock så just när vi kom dit så började de regna och innan var det strålande sol. Vi har inte haft så tur med vädret under hela resan och jag tror den här dagen var varmast och klarast sen vi kom till Thailand.
När vi sedan åkt klart i bilen så letade vi hotell i rätt prisklass. Vi hittade ett fint men då ville han hemskt gärna dela rum med oss så det blev billigare. Vi vågade inte säga nej så vi sov med han 2 nätter. 
Efter allt detta och fler småsaker han gjorde så fick vi nog och flydde till ett annat hotell utan honom. Egentligen är han jätte snäll och trevlig, men det blev lite för mycket. Dessutom blev de lite jobbigt då jag insåg att han var rätt lik killen i saw. 

Annars i Malaysia så åkte vi parasailing, solade, tränade, shoppade på en jätte bra galleria där det var tax free och såg mocking jay på bio för 20kr.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0