Fullmoonparty



I förrgår var det fullmoonparty. Det var riktigt mycket folk på den festen/stranden alltså! Folk som dansade helt vilt och var sjöblöta i svett. Det var en lebba som försökte få igång oss tjejer att dansa genom att föra några riktigt häftiga moves. Dock fungerade det inte.

Kvällen slutade tidigt för vår del, vi var på tok för nyktra för att vara där. Så vi drog till hotellet för att ta ett kvällsdopp. Helt sjukt så varmt vattnet var. Sen lyste månen upp hela havet så det var inte alls speciellt mörkt ute. En kille som heter Ruan följde med oss till hotellet. Lättsam och trevlig kille. Han kom även över igår och spelade kort. Vi introducerade honom till snapchat så kanske att vi möter upp honom på railay beach senare på vår resa. 

Några av våra andra kompisar på hotellet, som kom hem vid sex på morgonen, sa att vid tre var det inte bara alkohol, weed eller mushrooms som folk var påverkade av. (Näst intill alla på hotellet tyckte att röka på och äta såna där hallucinerings svampar var en självklarhet) Så undra vad de andra på fullmoon gick på. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0