Recap


Fredagen bestod av lite festligheter tillsammans med dessa på bilden. Vi gick ut på calles som jag inte hade några förväntningar på men det blev en riktigt lyckad kväll! 


Hela lördagen spenderades med Paulina där vi först for på Max och köpte oss ett minimål, sedan begav vi oss till Burträsk. I btk serverade pappa oss en as god club sandwich till middag och efter det bestämde vi oss för att ta en 30 minuters nap som blev till en timma eller mer. Vi båda var halvt döda men vaknade tillslut tack vare att Lova hoppade på oss. Helt vimmelfärdiga drog vi till Moa och spelade ett riktigt kul spel, #opassande. 
Paulina sov även över hos mig och jag tror aldrig jag somnat efter eller vaknat före henne. Rätt sjukt. Iallafall, lugn och mysig lördag. 

Fingrarna visar antal mål de gjorde.

Söndagen bestod av massor av fotbollstittande. Först Agnes som spelade sen Olivia i SSK. Efter all fotboll blev det hem och äta middag med mormor samt se film med mamma. Riktigt bra söndag! 


Igår spelade jag min femte match, min andra med Morön och min första 90 minutare sen jag bröt foten. Jag tror aldrig jag varit så nervös inför en match någonsin. Var orolig att inte hänga med i tempot osv för att jag fortfarande är rätt ovan att spela. Men det gick faktiskt bättre än jag förväntat mig och gud så kul det var! Som jag saknat fotbollen alltså... 1-0 till oss blev det. Att man alltid ska bli så vacker på action  bilder.Här är vårt lilla gym som vi har på jobbet i garaget. 
På rasten idag körde jag och Yvonne spinning. Jag tänkte att jag skulle köra lätt och försöka få igång kroppen igen efter matchen men istället blev det ett intervallpass på typ högsta växeln. 


Pelle svetsade ihop en del till gatorn. Tycker det är rätt coolt när folk svetsa och håller på så att det flyger gnistor.


Avslutar detta inlägg med en bild från efter dagens träning. Jag känner mig överkörd just nu och ska bli stört skönt att få sova. 

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0