Era tips om Thailand, tack!

Nu är det bara 92 dagar kvar innan jag drar mig mot Thailand i en och en halv månad. Jag längtar något så fruktansvärt mycket! Än så länge har jag och mina backpackers inte någon aning om vad vi ska göra förutom att då ta dykarcertifikat. Men då är ju frågan var man exakt kan ta det osv. Jag har påbörjat att googla lite information men skulle underlätta om ni som läser och vet med er några tips och måsten om thai kunde skriva det till mig. Bara att klicka på kommentera. Tack på förhand! 

 
 
Thai -08
 

Grattis Olivia

Jag brukar alltid ha som en vana att stanna uppe till klockan tolv för att säga grattis då mina närmsta fyller år. Men nu när jag jobbar så är tolv på tok för sent att vara uppe till. Så jag skriver det här blogginlägget nu tio istället och sätter på timer så det ser ut som jag publicerat det 00.00. Grattis bästa Olivia! Jag glömmer aldrig det året du konfronterade mig om att jag glömt din födelsedag. Det kommer aldrig hända igen.
Hoppas 18 inte gör dig besviken. Älskar dig.

FystesterCooper, yoyo, harres, 10m, längdhopp, mage och smidighetstester är nu gjorda!  Jag ogillar cooper och yoyo nå fruktansvärt så det känns riktigt bra att ha gjort bort det nu för i år. 

På lördag är det match och inte vilken match som helst utan bff vs sunnanå. Något jag inte tycker någon borde missa! Kom och hejja på oss på hemmaplanen här i Burträsk klockan 14.00 på lördag.

VM hos HolmIgår spelades vm finalen som jag tror de allra flesta vet. Jag drog över till Holms familj för att se matchen och där tippade vi matchens resultat med att lägga in en tia var i potten. Jag tror att Gunnar vann. 
Jag höll stenhårt på Argentina och det var verkligen inte långt ifrån! Menmen.. Nästa vm hoppas jag verkligen att Sverige tar sig längre! 


Lördag morgon

Vad hände med mig igår!? Jag vaknade åtta av mig själv, gick upp och åt ingen frukost utan drog ut och löpte. 
Jag älskar att ha sovmorgon och hatar att löpa så att jag fick mig ut den tiden känns sjukt bra! Dock så blev de som varje annan gång jag sprungit före frukost.. Blir spyfärdig och svimmfärdig meen det gick ändå hyfsat bra. 
Sommar
De senaste dagarna har jag och Jonna tagit kvällsdopp. Helt sjukt så varmt det blivit i vattnet. Senast idag så badade jag och då visade termometern 27 grader om inte mer. Helt underbart! 


Burträsksvängen
Några bilder från Burträsksvängen. 

Herre gud så kul jag hade i fredags! Träffade alla mina nära och kära, dansade och sjöng. Förfesten vart väldigt lyckad med mina blondies men jag besökte även TK för att köra lite karaokeduett med pappa. 
Nä fy så kul, ser redan fram emot nästa års burträskfest!

RSS 2.0